logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Fieldmann FZS 70105-0. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Fieldmann FZS 70105-0.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Fieldmann FZS 70105-0 liczba opinii klientów wynosi 72, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 72, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

23.6.2022

dopiero dziś przyszła i była raz użyta. jednak miałam mocno zarośnięty ogródek (osty, grube chwasty, wszystko gęsto porośnięte). dwa razy strzeliła żyłka, akurat to muszę wymienić na coś mocniejszego, ale reszta szła gładko. Ścinała, a nie łamała grube łodygi. wszystko to ogarnęłam na baterii, która wyciągnęłam świeżo z kartonika. jestem pod wrażeniem.

14.8.2021

Podkaszarka jest bardzo sprawna. Dała radę na działce 400m2. Ładnie losi trawę i cieńsze gałązki. Żyłka z zestawu szybko się zużywa i może nie zawsze sama się wysunie. Akumulatora nie udało mi się rozładować na jednym koszeniu. Urządzenie jest dość lekkie i bardzo poręczne. Jestem raczej drobna i ta podkaszarka sprawdza się u mnie wyśmienicie.

22.7.2021

Jakość wykonania ogólnie dobra. Sama szpula z żyłką ze słabiutkiego plastiku, boję się o jej trwałość. Kosi tak sobie. Dobrze, że nie kupiłem czegoś mniejszej mocy, bo byłaby to to już tylko zabawka. Jak do tej pory nie udało mi się rozładować do końca baterii, więc oceniam, że jest wystarczająca.

18.10.2021

Liczyłem na ciut więcej. Lasu wycinać nie planowałem, ale miałem nadzieję, że poradzi sobie z czymś więcej niż pojedyncze źdźbła trawki. Z gęsta trawa radzi sobie słabo-powoli. Żałuję że nie wziąłem opcji na dwa aku z grubsza żyłka w wersji multitoola z nożycami do żywopłotu i czymś tam.

18.8.2021

Żyłka pojedyncza. 24v, moc porównywalna do 18 markowej - czyli do podkaszania trawki w narożnikach, wokół drzewek itp. Oryginalnie w głowicy słabiutka żyłka i do tego fatalnie poskręcana - może zakup markowej żyłki poprawi osiągi żeby mogła ciąć np chwasty.

10.9.2020

Narazie testowana tylko kilka razy. Trochę kiepska instrukcja montażu czarno-białe grafiki na których nic nie widać. Ogólnie narazie daje radę. Denerwuje mnie tylko drut dystansowy, który cały czas się chowa. Może to właśnie efekt kiepskiej instrukcji.

10.11.2021

Lekka i cicha podkaszarka, wszystko zgodne z opisem, wystarcza zupełnie do niewielkich podkoszeń trawnika itd. bez potrzeby rozwijania kabla, co jest wielka wygodą; do większych prac może nie wystarczyć, ale cudów nie ma.

26.7.2022

Jakość wykonania jest OK jeśli chodzi o zastosowany material, ale włącznik mógłby mieć blokadę po włączeniu, bo ciągłe trzymanie włącznika podczas koszenia nadwyręża rękę i operatywność koszenia.

22.8.2021

Super sprzet łatwy montaż, polecam w szczegolnosci kobietom nidy nie probowalam spalinowa gdyz sie jej balam teraz moge kosic wszedzie tnie jak zyleta nawet grubsza trawe

24.8.2021

Spełniła moje oczekiwania nawet z dwoma ++. Lekka, dobrze zaprojektowany ruchomy uchwyt. Poradziła sobie z ogromną i poprzerastaną trawą w terenie. POLECAM

5.10.2020

Podkaszarka na jednym akumulatorze działa koło 30 minut . Z okrągła żyłką 1.2 mm trochę słabo kosi , znacznie lepiej z żyłką gwiazda 1.3 mm.

14.7.2021

Przeszła chrzest bojowy i się sprawdziła. Ale zapewne jeszcze lepszy efekt będzie z mocniejszą żyłką, np. gwiazdka zbrojona 1,3mm.

1.7.2022

Bardzo dobry sprzęt. Powiem szczerze że miałam wątpliwości żeby zakupić tę podkaszarke. Wcale nie żałuję. Polecam w 100%..

13.10.2021

Sprawdza się w pełni. Od teraz podkaszanie przejęła żona. Jest lekka, wygodna i nie ma problemu z kablami.

23.7.2022

Bardzo dobra podkaszarka bateria długo trzyma mogła by być trochę dłuższą roczka po za tym polecam.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności