logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie TEKA INCA 995 CHROM 5399512. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu TEKA INCA 995 CHROM 5399512.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu TEKA INCA 995 CHROM 5399512 liczba opinii klientów wynosi 27, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.4.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 27, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

25.8.2014

Bateria dobrze wykonana, opakowanie b. dobrze zabezpieczające produkt. Prosty i łatwy montaż. Zastosowano zwężenie końcówki wylewki, dzięki czemu można zaoszczędzić wodę przy dobrym ciśnieniu wylotowym. Wadą może być zastosowany gwint perlatora (M18) co utrudnia dopasowanie np. dwufunkcyjnego , zewnętrznego perlatora.

2.6.2011

Ładna i starannie wykonana bateria, dobrze się komponuje ze zlewem tej samej firmy. Wylewka kończy się dość wysoko, ale można przedłużyć specjalnym wężykiem i jest wygodniej. Udany zakup w niewygórowanej cenie. Nie wiem jaka będzie wytrzymała, bo zakup był niedawno.

25.9.2014

Najbardziej jestem zadowolony z płynnej regulacji strumienia wody. Produkt spełni wymagania każdego klienta. Jedyny dostrzegalny minus to nietypowa końcówka perlatora (gwint M18) co powoduje, że np. trudno dobrać np. przedłużkę, inny perlator itp.

6.11.2018

łatwa w montażu, jakość wykonania jest dobra,wytrzymałość dopiero sprawdzę bo mam ją nie cały tydzień, zarówno funkcjonalność jak i wygląd na najwyższym poziomie ,mam też inne baterie z tej firmy i jestem bardzo zadowolona , polecam

19.9.2013

Bateria Teka bardzo przypadła mi do gustu i wiedziałam, że muszę wymienić moją starą baterię właśnie na Tekę. Kształt baterii i jej jakość wykonania przyciąga niewątpliwie uwagę każdego. Cena produktu jest bardzo atrakcyjna.

7.5.2011

ślicznie się prezentuje i mam nadzieję, że długo posłuży :) a sama współpraca ze sklepem godna polecenia. Zakupy przebiegły sprawnie, wszelkie uzgodnienia w trybie błyskawicznym, kontakt i dostawa wręcz w trybie ekspresowym!

9.2.2011

Bardzo estetyczny i ślicznie się komponuje w całości. Polecam sprzedającego - sam towar- daje poczucie komfortu :) Kuchnia z nową obsadą, czyli, nowy zlew jednokomorowy i bateria naprawdę oko zawiesza:)

20.3.2013

bardzo dobra bateria, mam ją rok i właśnie kupuję drugą do nowego domu,wszystko płynnie działa jak na początku, szkoda przepłacać za inne,miałem już kilka i żadna nie była tak dobra

18.10.2014

Bardzo dobrze się prezentuje. Nie rysuje się. Solidne wykonanie. Bateria zapakowana z ogromną dbałością, aby żaden element nie uległ uszkodzeniu. Produkt godny polecenia.

14.5.2014

produkt bardzo estetyczny, praktyczny i z długą gwarancją w niskiej cenie, konkurencja w tej cenie proponuje badziew. zycze wszytkim przyjemnego kozystania.
Warunki usługiPolityka prywatności