logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Adidas żel pod prysznic dla mężczyzn Active Start 250ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Adidas żel pod prysznic dla mężczyzn Active Start 250ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Adidas żel pod prysznic dla mężczyzn Active Start 250ml liczba opinii klientów wynosi 12, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 12, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

4.10.2009

Produkt warto nabyć, bowiem jest wysokiej jakości. Przede wszystkim niezwykle wydajny (aby wymyć całe ciało wystarczy na gąbkę nanieść niewielką ilość żelu), dobrze się pieni i ma bardzo przyjemny zapach, który po kąpieli utrzymuje się na ciele. Delikatnie czyści skórę (nie podrażnia) i zapewnia wielogodzinne odświeżenie. Podoba mi się również, że produkt można stosować również jako szampon do włosów. Co prawda nie eliminuje nadmiernej potliwości, czy łupieżu, ale zapewnia włosom puszystość.

22.1.2010

Rewelacyjny żel pod prysznic! Żel Adidas Active Start spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jestem z niego naprawdę bardzo zadowolony. Żel Adidasa przede wszystkim doskonale nawilża ciało. Posiada bardzo przyjemny i długotrwały zapach, który sprawia, że ciało staje się orzeźwione. Żel posiada bardzo dobrą konsystencję, żel jest również bardzo wydajny i niedrogi. Efektywnie czyści skórę.

18.10.2009

Bardzo dobry żel pod prysznic. Zapach bardzo fajny, utrzymuje się przez długi czas na skórze. Żel daje uczucie świeżości i jest dosyć wydajny przez co starcza na długi czas. Najważniejszą zaletą jest to, że nie wysusza skóry jak mydło. Ładna butelka, często sprzedawany w zestawach idealnie nadaje się na prezent.

14.10.2009

Lubie żele adidasa, mają gęstą konsystencję i są wydajne. Ten ma wyjątkowo męski i odświeżający zapach. Idealnie nadaje się do użycia pod prysznicem po wyczerpującym dniu lub treningu. Zmywa brud i nieprzyjemny zapach potu. Dodatkowo od razu można nim umyć włosy.

29.8.2009

Adidas Active Start to fajne połączenie żelu pod prysznic z szamponem do włosów. Dobre rozwiązanie na wakacjach, gdy nie mamy za dużo miejsca na różne kosmetyki. Ja go zawsze mam jak jadę pod namiot. Ładnie pachnie i polecam osobom, które uwielbiają sport.

28.10.2009

Żel ten można używać za równo pod prysznic do włosów i ciała. Doskonale myje i nawilża skórę, nie wysusza, a nawet zauważyłem, że włosy po jego umyciu są milsze w dotyku. Tak więc, jak najbardziej polecam, zważywszy, że cena nie jest wysoka.

16.9.2009

Kolejny żel pod prysznic firmy Adidas godny polecenia. Z tej serii miałemu już chyba wszystkie żele i z każdego byłem bardzo zadowolony. Już niewielka ilość wystarczy aby umyć całe ciało, dobrze się pieni, nie powoduje żadnych podrażnień.

18.11.2009

Ten żel wyróżnia się wysoką jakością. Idealnie oczyszcza skórę a przy tym ją mocno nawilża. Odświeża i pielęgnuje, sprawia że przez cały dzień będziemy się świetnie czuli. Ponadto nie kosztuje za dużo, jedynie 10zł. Polecam go.

12.8.2009

Podobnie jak większość żeli pod prysznic pięknie pachnie, łatwo się pieni i nie trzeba brać go dużo, więc starcza na dosyć długi okres. Ma poręczne opakowanie i atrakcyjną cenę. Co ważne nie powodował uczuleń.

26.2.2021

Ładny zapach.
Warunki usługiPolityka prywatności