logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Apple iPhone 6 Plus 128GB Złoty. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Apple iPhone 6 Plus 128GB Złoty.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Apple iPhone 6 Plus 128GB Złoty liczba opinii klientów wynosi 76, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.4.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 76, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

10.9.2015

Dla fanów Androida - przerobiłam już wszystkie systemy. Ceniłem dawnego Windowsa za otwartość. Podziwiałem Androida za przewracanie rynku i dostępność. Jednak iOS jest zdecydowanie najlepszy. Nie chodzi o wygląd, bo ten może się podobać lub nie. Rzecz w użyteczności. A ta jest na najwyższym poziomie. Telefony z androidem lubią się zapchać, zamulić. Tu ten problem nie istnieje. Poza tym iTunes Store. Niezaprzeczalnie najlepszy. Najwięcej aplikacji i ich dopracowanie znacznie lepsze niż w Androidzie.Wynika to z rygorystycznych norm, które Apple stawia twórcom. Nie występują tu także problemu z aktualizacjami do najnowszej wersji systemu. W androidzie to prawdziwa udręka i często, nawet posiadając najnowszy model, trzeba obejść się smakiem. Zanim producent telefonu, a potem operator, zechcą wdrożyć nowy system, na rynku zdążą już pojawić się nowsze i lepsze modele. W iPhonie takie historie nie mają miejsca. Jeśli jest nowy system, to od razu dostajesz go na swój telefon.Dla fanbojów Apple - wiadomo, szóstka jest zakupem obowiązkowym ;) Większy ekran, większa pojemność pamięci, nowy design. To naprawdę doskonale dopracowany telefon.Dla pozostałych - Na rynku można z łatwością znaleźć telefony z lepszymi parametrami. Biją iPhona na głowę. Ale to nie wnętrzności czynią telefon doskonałym. Nawet najlepsze komponenty słabo zarządzane (chodzi o system operacyjny) nie dadzą satysfakcji. W tym przypadku iOS to genialny system. Całość jest tak zoptymalizowana, że nawet przy tych parametrach iPhone 6 może stawać w konkury z najlepszymi na rynku. I niejednokrotnie wygrywa w cuglach. Poza tym, jeśli ktoś posiada już jakieś urządzenie od Appla (MacBook lub iPad), może cieszyć się pełnym ich zintegrowaniem w jednym środowisku. Nie będę się rozpisywał na ten temat, bo każdy może sobie sam sprawdzić, ale powiem tylko, że jest to MEGA wygodne. I choćby tylko z tego powodu, nie zamieniłbym się już na żaden inny system.
jeszcze

15.9.2017

Jesli telefon to tylko iPhone. Smieszy mnie jak widze oburzenie fanów androida, którzy wyśmiewają specyfikacje telefonów od Appla. Oczywiście maja rację gdy mówią, że ich super mini komputery kieszonkowe mają 100x lepsze podzespoły niż każdy obecny a także przyszłe iPhony - problem polega na tym, że ich zabawki będą do wymiany po jednym sezonie, iPhona natomiast jest świetną inwestycją. Nie ma problemu z aktualizacjami i optymalizacją sprzętu. Po 3 latach używania,telefon działa niemal tak samo jak gdy pierwszy raz wyciągnąłem go z pudełka, co więcej, ani razu nie musiałem telefonu resetować do ustawień fabrycznych czy bawić się z ręczną aktualizacją oprogramowania - ciekawy jestem czy jest na świecie jakikolwiek fan Androida, który mógłby się pochwalić tym samym. Mówiąc krótko - świetny telefon, nie zamula, nie przycina, nigdy mi się nawet nie zawiesił. Ostatni restart był.. 6 miesięcy temu podczas aktualizacji systemu. To już mój 3 telefon z serii iPhone - każdy używany średnio po 3 lata. Za każdym razem sprzedawany kolejnej osobie za cene min. 60% pierwotnej wartości. Co tu dużo mówić - polecam!
jeszcze

22.3.2015

Mam ten telefon od prawie tygodnia. Wcześniej miałam wiele marek. Zmieniłam swojego samaunga galaxy s4 na ten telefon i nie żałuje. Miałam już wcześniej urządzenie z systemem oś, wiec wiedziałam na co się pisze. Najbardziej się bałam czasu pracy na baterii bo słyszałam wiele niepochlebnych opinii o poprzednich modelach i się zastanawiałam czy będę musiała ładować telefon codziennie lub na 2 dzień zabierać swoją ładowarkę do pracy. Na szczęście tak nie jest. Osiąga taki sam stan jak mój galaxy s4 czy naprawdę dobrze.Od ostatniego naładowania mija właśnie trzeci dzień i zostało mi jeszcze 30% na baterii. Nie eksploatuje telefonu.uzywalam go do internetu rozmów i trochę na nim grałam i przyznaje ze jestem mega zadowolona z baterii bo jejsie najbardziej obawiałam. Aparat w telefonie jest ok. Wszystko działa płynnie,gry chodzą ok. Wszystko jest naprawdę komfortowe, ale wg mnie to potworne zdzierstwo tyle kasy za taki telefon mimo ze naprawdę jest fajny.
jeszcze

25.8.2015

Telefon idealny! Świetnie współpracuje z innymi urządzeniamy firmy Apple. Nie zawiesił się jeszcze ani razu dzięki najlepszemu systemowi na rynku jakim jest iOS. Czas pracy na baterii jest zadziwiająco długi, przy moim użytkowaniu trzyma około 48 godzin :) Do tego świetny aparat nagrywający Slow-Motion w 240fps. Touch ID działa jak trzeba. Funkcjonalność pozostawiam do subiektywnej opinii, mi nic w nim nie brakuje, nie jestem typem człowieka który cały sprzęt musi ustawić pod siebie :)Telefon sie nie wygina przy normalnym użytkowaniu. Polecam każdemu, wart swojej wysokiej ceny.
jeszcze

6.1.2017

no cóż wielkie koncerny mówią nam czego potrzebujemy więc to kupujemy. Telefon użytkuje nastolatka, która tak samo cieszyła się z nota 2 ale teraz jest czas na iphona który ma zupełnie inne aplikacje i jest najlepszym przyjacielem nastolatki więc czy ta opinia może być pomocna? w każdym radość jest niesamowita.ps. zabrakło instrukcji i był problem z uruchomieniem, zanim włoży się kartę sim to trzeba podłączyć urządzenie do internetu - były nerwy, że nie działa.

8.2.2015

Dla mnie super sprzęt. Zbierałem kasę na iPhone 6 i było warto. Jest dosyć drogi, ale wielość funkcji wszystko rekompensuje. Duży plus to także świetna jakość zdjęć. Przed ostatecznym zakupem odwiedziłem jeszcze iSpota, gdzie sobie podotykałem, pooglądałem i wypytałem dokładnie o wszystko. Z czystym sumieniem mogę polecić. A jeśli obawiacie się o niego - zawsze jest opcja ubezpieczenia w PZU.

26.10.2014

Po dwóch dniach użytkowania jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Jest duży, ale równocześnie to wada i zaleta. Bardzo wygodnie przegląda się internet - odczucia porównywalne z ipad mini retina. Do kieszeni jeansów się mieści w całości - i z tyłu i z przodu. Jest bardzo cienki, więc nie czuć go, ale jednocześnie jest strach, że się wygnie. Wykonanie jest bardzo dobre.

3.4.2015

iphone 6 plus 128GB telefon godny polecenia szczególnie tym którzy potrzebują wiekszego ekranu do pracy itd. Pisanie emaili wiadomości czy przeglądanie stron ***** o wiele przyjemniejsze .....Ogólnie trzeba mieć na uwadzę ,że telefon jest duzy i do pewnych rzeczy trzeba się przyzwyczaić ale ja polecam warto kupić 6 Plus:)

14.2.2015

Produkty firmy Apple znane są ze znakomitej jakości. Od rozpoczęcia sprzedaży używam iPad2, iPhona 4S i obecnie iPhona 6 Plus. Urządzeń tych używa również najbliższa rodzina i nie z tym żadnych kłopotów. W tym przypadku sprawdza się powiedzenie, że jaka cena taka jakość, lub inaczej: co drogie to tanie. Polecam!

13.3.2015

wracam do iphona, poprzednio miałam 4. Ten zastępuje tablet, ale jest poręczny, aparat jeszcze lepszy, fajnie, że funkcja wideo wzbogacona jest o stabilizację obrazu. Mam go od kilku dni, odkrywam na nowo, zachwyca mnie bateria. Bez problemy wytrzymuje dwa dni
Warunki usługiPolityka prywatności