logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie BabyOno Szczotka Do Włosów Z Miękkim Włosiem + Grzebyk 225. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu BabyOno Szczotka Do Włosów Z Miękkim Włosiem + Grzebyk 225.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu BabyOno Szczotka Do Włosów Z Miękkim Włosiem + Grzebyk 225 liczba opinii klientów wynosi 66, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 66, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

15.12.2009

Szczotka + grzebyk to bardzo fajny zestaw firmy Baby Ono a w dodatku niedrogi. Szczotka posiadająca miękkie włosie bardzo dobrze sprawdza się w roli polegającej na masażu główki dziecka po kąpieli. Grzebyk dobrze rozczesuje włoski gdy dziecko ma trochę bujniejszą czuprynę. Zestaw ten jest produkowany w wielu kolorach więc każdy może wybrać coś dla siebie. Zdecydowanie polecam.

29.10.2008

Miałam wcześniej inną szczotkę z grzebykiem. Kiedy się grzebyk zgubił, kupiłam taki właśnie komplet BabyOno. Szczoteczka ma fajny kształt i bardzo mięciutkie włosie - idealne dla noworodka. Grzebyczek ma natomiast wielką zaletę, jaką są gęsto utkane "igły" - można więc nim bez problemu rozczesać włoski sklejone jedzeniem, albo pomóc sobie przy regulacji maleńkiej grzywki :)

17.11.2009

Bardzo ładny zestaw,dla malucha,który pielęgnuje skórę głowy,nie niszczy włosów.Szczotka posiada miękkie włosie,które nie wypada.Doskonały uchwyt,zapewnia swobodę podczas szczotkowania włosów.Grzebyk jest bardzo stabilny,nie wygina się,nie odkształca.Zestaw zapewni doskonałą higienę,każdego dnia.Doskonała jakość produktu,zadowoli wymagających klientów.

23.8.2009

Zestaw był przydatny już od pierwszych dni. Szczoteczka jest wykonana z miękkiego włosia przyjaznego główce i włoskom maluszka. Z grzebyka nie korzystaliśmy, pomimo tego, że zęby grzebienia są zaokrąglone to drażniły skórę synka. Nasz maluszek bardzo lubił czesanie włosków dlatego produkt uważam za godny polecenia. Cena jest niska, a jakość wysoka.

17.2.2010

Mam taki zestaw tylko że biały. Doskonały dla wszystkich niemowlaków. Szczotki z miękkim włosiem używałam przy moim synku, który miał mało włosów przy urodzeniu. Natomiast grzebienia częściej używam przy córeczce, która od urodzenia ma bujne loczki i zbyt miękka szczotka sobie z nimi nie radzi. Grzebyczek ma bezpieczne, zaokrąglone zęby. Polecam.

30.10.2011

Polecam ten zestaw dla małych dzieciaczków, chociaż ten grzebyk jest mało przydatny. Szczotka natomiast ma dobre, delikatne włosie i można bez obaw zaczesać pierwsze loczki naszego maleństwa. Może jakość wykonania nie jest oszałamiająca, ale na pierwsze potrzeby dzidziusia w zupełności wystarcza. Bez problemu można kupić. Cena dobra. Polecam.

29.6.2009

Komplecik bardzo ładny,fajny i bardzo przydatny.Powinien być w każdym domu z dzieckiem.Szczoteczka z miękkim włosiem świetnie radzi sobie z delikatnymi włoskami.A grzebyczek dla starszego dziecka jest fajnie wyprofilowany,że dziecko może samo trzymać i trzesac się.My mamy pomarańczowy,bardzo się podoba synkowi i lubi gdy szczotkuję mu głowkę

8.10.2009

To była pierwsza szczotka i pierwszy grzebień mojej córeczki i byłam z nich bardzo zadowolona! Wyglądają ładnie, mają róone kolory i obrazki. Szczotka idealna do delikatnych włosków niemowlaczka- miękkie nie wypadające włosie! Grzebyk też poręczny i bardzo przydatny do już dłuższych włosków. Super jakość w niskiej cenie! Polecam!

7.8.2009

Zestaw szczoteczka plus grzebyk BabyOno bardzo przydaje się przy pielęgnacji główki i włosków maluszków, synek miał łojotokowe zapalenie skóry, więc szczoteczka była niezbędna do usuwania złuszczonego naskórka, świetne także do masażu główki niemowlęcia. Kolory wywołują zainteresowanie u maluszka, a cena zachęca do zakupu.

29.12.2009

Bardzo ładnie wykonany zestaw, do pielęgnacji włosów dziecka.Szczoteczka ma delikatne włosie, które nie wyrywa się, podczas użytkowania.Delikatne zęby grzebienia, nie drapią skóry głowy.Całość łatwo wymyć, co ułatwia, dbanie o higieniczne stosowanie przedmiotów.Doskonała jakość, w przystępnej cenie, zachęca do zakupu.
Warunki usługiPolityka prywatności