logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie B.Box Innowacyjny Kubek Niekapek Zielony. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu B.Box Innowacyjny Kubek Niekapek Zielony.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu B.Box Innowacyjny Kubek Niekapek Zielony liczba opinii klientów wynosi 123, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 123, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

25.11.2019

Długo się przymierzałam do zakupu bidonu gdyż zniechacała mnie cena. Kupiłam dopiero jako ostatnią deskę ratunku ponieważ synek 13 mies pił tylko z butelki że smoczkiem i nawet nie potrafił sam sobie jej trzymać. Przetestowałem mnóstwo innych kubków profilowanych, niekapkow oraz bidonow również z obciążaną slomką i dalej nic. Synek sam nie chciał z nich pić. Ten bidon pokochał od pierwszego dnia, sam po niego sięga i sam pije co mnie bardzo cieszy. Dziś wiem, że kupiłam go za późno.Naprawdę polecam jeśli macie podobny problem. Nie jest tani ale warto wydać na niego te pieniądze :)
jeszcze

2.8.2019

Korzystamy z kubeczka od 6 miesiąca mojego syna teraz ma już roczek i słomkę należało wymienić dopiero teraz bo ją mój syn pogryzł. My z tego kubeczka piliśmy tylko wodę wieć raz na jakiś czas go myłam ręcznie. Nie polecam wkładać to go razem z uszczelką do zmywarki bo od tego momentu niestety zaczął przeciekać. Szkoda,że nie było informacji na ulotce w tej sprawie. Ogólnie polecam kubek ale mam trudności z dokupieniem nowej uszczelki, która kosztuje tyle samo co nowy kubek. Trochę porażka.

13.12.2019

6-miesięczne dziecię i piła dotąd tylko z butelki, az tu nagle raz pociągnęła i szybko wiedziała o co chodzi w piciu w bidonu. Bidon towarzyszy jej przy jedzeniu, zabawie, podróży i pije kiedy chce. Produkt bardzo wytrzymały, przy ilości jego upadków z krzesełkach tylko zaglądam czy coś się nie połamało, ale nadal wszystko całe. Sam wygląd również bardzo ładny i estetyczny.

4.2.2021

świetny bidon. Lepiej od razu go kupić niż wydawać pieniądze na kubki niekapki, które się nie sprawdzają. Z doświadczenia wiem, że po pewnym (długim) czasie trzeba będzie wymienić uszczelki. Na szczęście były dostępne w sklepie. Słomki też warto co jakiś czas wymienić.

6.5.2020

Kubek jak najbardziej Ok to już nasz drugi jednak ten okazał się wadliwy klapka odpada nawet przy najmiejszym upadku a wiadomo że przy dziecku upadki są częste przy pierwszym nie było takiego problemu nawet jak spadł z wyższej wysokości wsZystko było na miejscu.

5.4.2019

Polecam kubek niekapek firmy b.box. W naszym przypadku sprawdził się rewelacyjnie. Wymienne słomki, które należy wymieniać co 6 tygodni. Łatwy w utrzymaniu czystości. Do bidonu można zakupić osłonkę, która chroni przed utratą ciepła i ewentualnymi zarysowaniami.

29.9.2017

Fajny pomysł z takim kubkiem , jadnak nam się trafił z mało elastyczna rurka wewnątrz i trzeba mocno trzachac aby dziecko mogło pic również z przechylonej butli. Jak dla 1,5 rocznego dziecka jest to denerwujące :( ale rozwiązanie z obciążona rurka super !

29.11.2018

To już drugi nasz kubek. W pierwszym końcówka rurki została wystrzępiona, a ruchoma pokryweczka roztrzaskana podczas upadku. Poza tym wszystko ok. Kubek nie kapie, pije się z niego wygodnie, no i jest wytrzymały (poza tą zabezpieczającą rurkę pokrywką).

16.3.2018

Ogólnie jestem zadowolona z zakupu. Kubek solidnie wykonany, bardzo ładny kolor. Synek jest chyba jeszcze za mały, żeby pić z rurki, bo póki co ją gryzie zamiast zasysać napój. Ale myślę, że w przyszłości nam się przyda.

13.5.2019

Kubek wykonany solidnie. Pomimo wielu upadków nic się z nim.nie dzieje. Wygodny w trzymaniu. Ogromnym plusem jest to, że woda nie wylewa się z niego. Jestem zadowolona z zakupu. Uważam, że jest wart swojej ceny.
Warunki usługiPolityka prywatności