logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Cat Chow Adult Wołowina i bakłażan Saszetka 85g. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Cat Chow Adult Wołowina i bakłażan Saszetka 85g.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Cat Chow Adult Wołowina i bakłażan Saszetka 85g liczba opinii klientów wynosi 62, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 62, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

7.7.2018

Mój bardzo wybredny kot od razy zabrał się do jedzenia tej karmy i za każdym razem aż wylizywała miskę i prosiła o więcej. Naprawdę byłam zdziwiona, gdyż jeśli chodzi o mokre karmy to zawsze o nie prosi stojąc pod lodówką, ale kiedy ma już ją w misce, to zje kilka kawałków i odejdzie. Ale z tą karmą jest inaczej, naprawdę chętnie ją je i nie wygląda na to, żeby się jej znudziła. Świadczy to o tym, że naprawdę musi być być dobrej jakości. Jeśli natomiast chodzi o moją opinię,to skład karmy i brak sztucznych składników to naprawdę dwa bardzo silne argumenty. Lubię patrzyć na moją zadowoloną kotkę, a taka jest po zjedzeniu tej karmy, dlatego polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy tak jak ja mają problem z wybrednymi kotami. Ta karma sprawdzi się na 100%!
jeszcze

8.7.2018

Mój ośmioletni kocurek rasy Maine Coon dosłownie nie posiada się ze szczęścia za każdym razem, kiedy tylko słyszy brzęk miski z ulubioną saszetką.Żadne mokre karmy do tej pory nie były przez niego konsumowane w tak zawrotnym tempie.Już na pierwszy rzut oka widać, że karma jest bardzo dobrej jakości - w przeciwieństwie do innych produktów, które miałem okazję serwować mojemu kudłatemu przyjacielowi, widać w niej włókna mięsa, a nie wyłącznie zmieloną galaretkę.Zazwyczaj dawałem mu tylko jedną saszetkę w tygodniu w charakterze miłej odmiany od zwyczajowej suchej karmy,gdyż po wizycie w kuwecie pozostawał bardzo nieprzyjemny zapach, a ***** była bardzo miękka, co w przypadku saszetek Purna Cat Chow się nie zdarza.Smacznego kociaki!
jeszcze

6.7.2018

Mam kotkę i kocura, oba wybredne jeśli chodzi o jedzenie, chociaż nietypowo, bo więcej zastrzeżeń zgłaszają do mokrej karmy niż do suchej :) Co więcej, jeśli coś im zasmakuje w poniedziałek, nie znaczy, że zjedzą to we wtorek :/ Z Cat Chow jest inaczej i za to przede wszystkim uwielbiam tę karmę. Koty ją pokochały od pierwszego kęsa, ja już nie wyrzucam kg kociego jedzonka do śmieci i mam pewność, że jedzą mokrą karmę, która przecież też nawadnia. Mam wrażenie, że dzięki temu są bardziej aktywne.Co jeszcze? Podoba mi się konsystencja - widać, że nie jest to typowa kocia karma z niższej półki. Na plus są też smaki - bakłażan i zielona fasolka zamiast wszechobecnego groszku i marchewki to dla mnie strzał w dziesiątkę! :)
jeszcze

6.7.2018

Mam kotkę i kocura, oba wybredne jeśli chodzi o jedzenie, chociaż nietypowo, bo więcej zastrzeżeń zgłaszają do mokrej karmy, a nie suchej ;) Co więcej, to co im zasmakuje w poniedziałek, niekoniecznie będzie też smakowało we wtorek :/ Z Cat Chow jest inaczej - oba koty ją uwielbiają, wylizują miski do ostatniego kawałka, a ja nie wyrzucam już kilogramów nieruszonej kociej karmy. To dla mnie bardzo ważne, bo przecież mokra karma również nawadnia. Mam wrażenie, że koty są bardziej aktywne, pełne energii.Co jeszcze? Podoba mi się konsystencja - już po niej widać, że karma jest wysokiej jakości. No i smaki - bakłażan czy zielona fasola zamiast wszechobecnej marchewki z groszkiem to strzał w dziesiątkę :)
jeszcze

9.7.2018

Nigdy nie widziałam, żeby moja kotka tak rzuciła się na jedzenie! Mam 5letnią, bardzo wybredną kotkę rasy Maine Coon, którą jest zachwycona Puriną Cat Chow - i wariantem suchym i mokrym - saszetkami. Jak to w przypadku kotów długowłosych bywa - bardzo ważne dla mnie jest by miał piękną sierść i nie miał problemów z wypróżnianiem - żeby nic nie przyklejało się po wyjściu z kuwety - i w obydwu tych przypadkach karma ta sprawdza się idealnie - kot ma błyszczącą, gęstą sierść i żadnych problemów w kuwecie.Zdecydowanie jeszcze sięgniemy po te karmę!
jeszcze

3.7.2018

Purina Cat Chow to karma, którą mój kot zajada z przyjemnością, co widać od razu, bo inne karmy bardzo szybko mu się "przejadały". Korzystny wpływ karmy widzę po błyszczącej sierści mojego kota i energii, którą ciągle tryska. Jeśli chodzi o samą karmę, to ma przyjemny zapach i fajną konsystencję, dzięki czemu szybko "wyskakuje" z opakowania, a kociak nie musi gryźć kawałków. Zauważyłam, że przekłada się to na lepsze trawienie pokarmu, a kociak wygląda na zadowolonego i cięgle prosi o więcej :)

9.7.2018

Moje oba koty bardzo polubiły tę karmę. Nawet ten wybredny ;) Zarówno mokra, jak i sucha karma bardzo im smakowała, jadły chętnie wszystkie smaki. Po wyjęciu z saszetki karma wygląda i pachnie bardzo zachęcająco, widać duże kawałki mięsa/ryb. Skład i brak sztucznych dodatków są dużym plusem. Plusem również jest dopasowanie rodzaju karmy suchej do potrzeb moich kotów. Koty są aktywne, mają ładną, błyszczącą sierść i nie mają żadnych problemów w kuwecie ;)

9.7.2018

Pierwsza mokra karma w rozsądnej cenie, która smakowała mojemu wybrednemu brytyjczykowi. Nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych po przestawieniu się na nowe jedzenie - nie przytył, chętnie jadł (niektóre karmy mają dla niego za duże kawalki), bez problemów z załatwianiem się. Polecam sprawdzić i spróbować zwłaszcza właścicielom wybrednych kotów - może też dla was ta karma będzie wybawieniem (zwłaszcza jeśli chodzi o dostępność i cenę za dobrą jakość!)

8.7.2018

Moja kotka jest wymagająca pod względem jedzenia. Kotce bardzo smakuje karma Purina Cat Chow i to o dziwo każdy wariant smakowy. Purina Cat Chow o smaku łososia jest pierwszą karmą o smaku ryby, którą moja kotka zjadła z apetytem. Karma jest bogata w składniki odżywcze, dzięki czemu kotka nie woła aż tak często o jedzenie. Po około dwóch tygodniach jedzenia karmy Purina Cat Chow zauważyłam także znaczną poprawę stanu sierści - jest bardziej lśniąca.

4.7.2018

Karma Purina bardzo smakowała zarówno moim kotom jak i znajomych. Teraz mój kot nie chce żadnej innej karmy, a kiedy przychodził ze spaceru to od razu prowadził mnie do pudełka gdzie przechowywałam saszetki z nią.Karma ma przyjemny zapach, odpowiednia wielkość kawałków i galaretkę, która się nie rozlewa. Porcja jest w sam raz wystarczająca dla kota. Dodatki warzyw nie przeszkadzały w jedzeniu i również smakowały moim pupilom.
Warunki usługiPolityka prywatności