logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Diesel Fuel for Life pour Femme Woman Woda perfumowana 75ml spray. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Diesel Fuel for Life pour Femme Woman Woda perfumowana 75ml spray.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Diesel Fuel for Life pour Femme Woman Woda perfumowana 75ml spray liczba opinii klientów wynosi 80, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 79, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Empik liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

26.10.2014

Fuel for Life zagościł na mojej półce kilka lat temu. To były moje pierwsze perfumy z trochę wyższej półki, polecone przez panią pracującą w Douglasie. Pierwsze, które wtedy powąchałam, są ze mną do teraz. Niesamowita mieszanka porzeczki, pieprzu i piżma. Ja wyczuwam w nich również maliny, choć twórcy nie przyznają się do ich użycia przy tworzeniu tego zapachu. :-) Perfumy Diesel Fuel for Life długo się utrzymują, przykuwają uwagę i zostają w pamięci. Moi bliscy kojarzą mnie z tym zapachem. Jest mocny,wyrazisty i faktycznie może dodać energii na cały dzień, choć gdy ma się gorszy dzień to lepiej po niego nie sięgać, bo może przytłoczyć. Zdecydowanie polecam na jesień i zimę!
jeszcze

30.9.2009

Zapach Diesel Fuel for Life bardzo mi się podoba. Jest tajemniczy i bardzo kobiecy. Jest to kosmetyk bardzo dobrej jakości. Bardzo długo utrzymuje się na skórze. Zaraz po jego zastosowaniu zapach może się wydawać zbyt intensywny ale po krótkim czasie fajnie się rozwija i pachnie delikatniej. Niestety cena jest dość wysoka. Bardzo podoba mi się opakowanie. Wspaniały kosmetyk na prezent. Polecam:)

19.12.2009

Ponieważ mój mąż miał kiedyś zapach z tej linii i bardzo mu się podobał, postanowił kupić mi taki tylko, że damski. Zapachu do końca opisać się nie da. Jest bardzo kobiecy, tajemniczy, lekki i przede wszystkim trwały. Zdecydowanie polecam z zapoznaniem się z tą wodą, ponieważ każdej pani przypadnie ona do gustu. Dużym plusem tego produktu jest jego bardzo ciekawy flakonik.

29.12.2009

Wodę Diesel Fuel for life otrzymałam jako prezent od męża w zeszłym roku. Urzekł mnie od pierwszego użycia. Niezwykle świeży, kobiecy i sexowny. Sprawdza się na wieczór i na dzień do pracy. Inntryguje wszystkich. Trwałość oceniam na 6 z plusem. Zapach trzyma się przez cały dzień. Flakonik przybrany w siatkową koszulkę jest bardzo oryginalny i zdobi każdą półkę w łazience.

29.12.2009

Wodę Diesel Fuel of Life otrzymałam w zeszłym roku jako prezent od męża. Od razu przypadł mi do gustu. Jest niezwykle świeży i sexowny. Doskonale sprawdza się na wieczór ale również na dzień. Woda jest bardzo trwała. Trzyma się cały dzień i zwraca uwagę. Mnóstwo osób pytało mnie czym pachnę. Flakonik ubrany w siateczkową koszulkę będzie ozdobą łazienki czy torebki.

1.12.2009

Diesel Fuel for Life jest zapachem zdecydowanym, kobiecym i co ważne długo utrzymuje się na ciele i ubraniach. Polecam szczególnie na wieczorne wyjścia, osobiście na co dzień wolę delikatniejsze wody. Plusem jest nowoczesny flakon w koronkowej oprawie, pięknie prezentuje się na łazienkowej półce. Polecam!

21.11.2009

Posiadam obecnie te perfumy i są rewelacyjne. Jest to zdecydowanie jeden z moich ulubionych zapachów i jest bardzo trwały. Na uwagę zasługuje ciekawy i bardzo ładny flakon. Perfumy są "z górnej półki", więc niestety drogie. Myślę też, że marka nie jest w Polsce zbyt popularna, a naprawdę, warto spróbować!

10.2.2009

Zapachy to sprawa bardzo indywidulana, ale moja opinia brzmi tak: BOSKI! Używam go od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Pasuje zarówno jako zapach na codzień jak i wieczorowo- odświętny. Ma w sobie jakąś magię. Delikatny, nie męczy, długo utrzymuje się na skórze. Tylko kupować :-)

12.11.2009

Ponczo założone na buteleczkę od razu daje znać, iż perfum należy do kobiety. Polecam jest wytrzymały i ładny.Typowo kobiecy zapach, cena no cóż zależy gdzie dokonamy zakupu, jednak szczerze nie jest najniższa :( Wydaje mi się jednak , że warto bo na długo starcza.

20.8.2009

Zapach polecam dla młodych, zwariowanych, przebojowych dziewczyn. Jest bardzo trwały i wydajny. Warte ceny. Dobre na prezent. Ładna butelka, wygodna w użytkowaniu. Zapach jest tajemniczy, zmysłowy podkreśla każdą kobietę. Doda energii na cały dzień.Polecam zakup.
Warunki usługiPolityka prywatności