logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Electrolux EDBALL. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Electrolux EDBALL.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Electrolux EDBALL liczba opinii klientów wynosi 136, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 3, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 1, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 10, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediaexpert liczba opinii klientów wynosi 125, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

1.7.2019

Wykorzystałam te piłeczki do prania w pralce puchowej poduszki. Sprawdziły się świetnie, wsad poduszki po praniu był sypki, nie zbił się, poduszka bardzo dobrze się wyprała i odświeżyła. Gwiazdka w dół za cenę. Podobne piłeczki innych producentów kosztują po kilkanaście złotych, ale potrzebowałam pilnie...

8.2.2021

Kurtka puchowa z pierzem zrobiła się po suszeniu z powrotem puchowa :) Pozostałe pranie jeszcze bardziej mięciutkie niż bez nich. Co do skrócenia czasu suszenia nie zaobserwowałem tego efektu. Ogólnie polecam jako must have każdego właściciela suszarki do prania.

6.10.2020

Kulki rozbijają pranie, nie wiem czy zmiękczają, bo stosuję też chusteczki zmiękczające Woolite. Suszyłam z nimi kurtkę z prawdziwym puchem kaczym i zdały egzamin na 6+, pierze było równo rozbite w kurtce i nie utworzyły się z niego żadne kulki w poszewce.

27.4.2018

Zgodnie z informacją podaną przez sprzedawcę kulki są bardzo przydatne przy praniu wełny - po praniu otrzymuje się zupełnie inną fakturę materiału - lepszy wizualnie efekt prania. Kulki do wielokrotnego wykorzystania więc tym bardziej warto.

7.12.2019

Kule polecił mi sprzedawca w salonie i muszę powiedzieć, że dobrze wypełniają swoje zadanie. Idealnie rozbijają pranie powodując, że jest miękkie bez używania płynu zmiękczającego oraz przyspieszają suszenie opornych tkanin np. pościeli.

8.10.2020

Wyglądają na porządne, przeżyły pierwsze pranie. Użyłam ich do prania poduszek, ale dwie piłki to za mało. Poza tym woda wlewa się do środka, dobrze spełniałyby funkcję dziecięcej zabawki.

16.4.2020

Bardzo dobry zakup. Pralka jest cicha i ładna oraz funkcjonalna. Po praniu i suszeniu ubrania są bardzo mało pogniecione. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z produktu.

14.12.2020

Ubrania są jeszcze bardziej miękkie niż bez kulek. Jestem zaskoczona działaniem kulek. Polecam szczególnie gdy w domu są małe dzieci. Produkt godny polecenia.

3.2.2020

Okazuje się, że suszenie jest dużo bardziej efektywne. Spróbowałem suszyć bez kul, proces był nieco wolniejszy. Ponadto kule zmiękczają i rozbijają tkaniny...

8.11.2020

Kulki super, a najbardziej do rzeczy puchowych typu kurtki, kołdry, itp., świetnie utrzymują pranie w kondycji, są bardzo wydajne i trwałe.
Warunki usługiPolityka prywatności