logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Elizabeth Arden Ardenbeauty Woda perfumowana 100ml spray. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Elizabeth Arden Ardenbeauty Woda perfumowana 100ml spray.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Elizabeth Arden Ardenbeauty Woda perfumowana 100ml spray liczba opinii klientów wynosi 158, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 158, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

3.1.2017

Zapach jest świeży ale też trochę intrygujący, używam go od kilku lat naprzemiennie z ukochanym Edenem Cacharela. Elizabeth Arden Arden Beauty Woman nie ma tej siły co Eden ale ma w sobie to coś co lubię nie drażni mnie lecz uspokaja i daje przyjemność. Utrzymuje się dosyć długo, jest delikatny ale wyczuwalny. Polecam wszystkim paniom, które lubią lekkie, świeże, a mimo to trwałe zapachy.

9.8.2008

Zapach kupiłam w ciemno i w sumie opłacało się ;) Z początku pomyślałam: "co za ohydny zapach...", ale ciągle nieświadomie sięgałam do nadgarstka, żeby poczuć ten zapach. Jedyny minus jest taki że zapach nie utrzymuje się zbyt długo na mojej skórze, jednak jest to zapach na tyle delikatny, że gdy tylko mam okazję sięgam po butelkę by skropić ponownie nim moje nadgarstki.

24.8.2009

Kolejny polecany przeze mnie zapach od Elizabeth Arden. Długo utrzymuje się na skórze. Bardzo ładnie pachnie. Duże opoakowanie starcza naprawdę na długo, woda jest bardzo wydajna. Cena dość przystępna. Nadaje się na okazjonalne wyjścia, jak i do pracy. Raczej nie dla nastolatek, ale dla młodych, pracujących kobiet już tak. Polecam!!!

4.2.2013

Mam już czwartą buteleczkę. Zawsze, gdy się kończy, od razu zamawiam nową. To nadzwyczajny, kwiatowy zapach o wyśmienitej wytrzymałości w całkowicie zdumiewającej cenie. Pierwsze opakowanie przez x laty kosztowało mnie ok. 250 zł. Dziś to nie jest nawet jedna trzecia. Wszystkim polecam, także na prezent.

22.12.2009

Warte ceny perfumy. Przeznaczone dla kobiet, które cenią elegancję i lubią zaskakiwać. Zapach przypadnie każdemu, nie za słodki, nie duszący, pasuje zawsze i wszędzie. Wydajny flakon, wysoka trwałość i jakość za niewielką cenę. Gorąco polecam zakup na prezent świąteczny.

10.12.2015

Elizabeth Arden Arden Beauty Woman Woda perfumowana 100 ml TESTER jest o przyjemnym zapachu z nutą kwiatową i piżma. Niczym się nie różni od orginału . Jedynie pudełeczko w którym jest zapakowany flakon jest zastępczy, ale tylko opakowanie zewnętrzne.Polecam

16.7.2008

Perfum o zmysłowym, kuszącym kwiatowym zapachu stworzony dla kobiet, które oczekują dobrej jakości w dobrej cenie. Zapach ten podkreśla oblicze piękna kobiety. Perfum zawarty jest w ładnej buteleczce, którą aż chciałoby się mieć na swojej półce.

26.9.2014

Zakupiona woda toaletowa Elizabeth Arden Beauty - tester w swojej trwałości zapachu i samym zapachu niczym nie odbiega od oryginału, dlatego nie widzę potrzeby płacenia o 10 zł więcej za kartonik, który i tak ląduje w koszu. Szczerze polecam.

31.12.2018

intensywność 5 subtelność 5 zapach bardzo mi odpowiada już kilka osób pochwaliło zapach produktu zarówno koleżanki jak i koledzy jest o wiele tańszy niż w sklepach stacjonarnych jest to dla mnie super zapach bardzo mi odpowiada

19.7.2019

Perfum jest bardzo intensywny. Miałam wrażenie jakby wtopił się w skórę, lecz jednak pozostawiła zapach. Znajomi wyczuwali go z dalekiej odległości. Co do zapachu jest bardzo intensywny a za razem delikatny, nie dusi.
Warunki usługiPolityka prywatności