logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Elmak SAVIO (BT-040). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Elmak SAVIO (BT-040).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Elmak SAVIO (BT-040) liczba opinii klientów wynosi 234, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 5, a średnia ocena to 4.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 170, a średni wynik to 3.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 10, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediaexpert liczba opinii klientów wynosi 11, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediamarkt liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 2.3. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 40, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

12.1.2021

Kupiłem z zamiarem sparowania pada DualShock4 z komputerem. W tej roli sprawdza się świetnie - reaguje natychmiast, nic nie przycina ani nie laguje, nie gubi zasięgu. Można spokojnie rozwalić się na sofie parę metrów dalej, wtedy też będzie dobrze zbierał.Testowałem także ze słuchawkami BT - wszystko działa okej :) Nawet 2 urządzenia jednocześnie. W warunkach domowych zasięg około 8 metrów (+-, nie chodziłem z metrówką) gdzie przeszkodę stanowiły jedynie jedne drzwi i kawałek szafy. Gdy schowam się za troszkę więcej ścian lub mebli wiadomo już gorzej.Plug&play nic nie trzeba kombinować.Dodam że wcześniej miałem adapter za 50zł (Avantree DG45 - nie kupujcie tego) który lagował i opóźniał mi tego samego pada,gubił kliknięcia, touchpad chodził jakbym miał odświeżanie ekranu 5Hz, tragedia. A ten ponad połowę tańszy i nie ma takich problemów :D
jeszcze

1.12.2020

Sprzęt dodaje funkcjonalność radiowej komunikacji do komputera, aczkolwiek robi to adekwatnie do swojej ceny, czyli zdarzają się problemy z stabilnością połączenia. Zadowoloni będą posiadacze komputerów z windowsami 10 i niektórymi starszymi. Na linuxie karta jest wykrywana, ale mimo łatek stworzonych dla tak identyfikujących się kart, jak na tę chwilę nie działa. Posiadaczom tego systemu sugeruję dopłacenie do produktu w którego informacjach jest potwierdzone wsparcie.

24.5.2020

Adapter działa bez najmniejszych zastrzeżeń. Szybko łączy się z komputerem jak i z innymi urządzeniami. Świetny zasięg bez żadnych zakłóceń i przerwań. Łatwy w obsłudze oraz skonfigurowaniu. Jakościowo na wysokim poziomie. Niebieska dioda sygnalizująca połączenie z urządzeniem znacznie poprawia komfort użytkowania. W swojej niskiej cenie sprzęt sprawdza się zadowalająco. Polecam każdemu.

16.3.2019

produkt działa przerzucam materiały z komórki na komputer, tylko szkoda że sterowniki zawarte w adapterze nie działają ,wieszają mi system. Do poprawnego działania trzeba dociągnąć inne. Ja ściągnąłem z tej stronywww.minihere. (c) om/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html a tak po za tym serdecznie polecam

15.12.2020

Trochę obawiałem się jak urządzenie się spisze, zważywszy na jego niską cenę. Na szczęście nie zawiodłem się. Połączenie ze słuchawkami bezprzewodowymi jest stabilne, nie zrywa, a dźwięk jest dobrej jakości. Na Win7 należy zainstalować sterowniki z dołączonej płyty.<br>Do prostych zastosowań nie warto wydawać więcej.

17.12.2021

Towar zgodny z opisem , bardzo miła i szybka obsługa .Kupiłem ale trafiłem na uszodzony fabrycznie to zanim otrzymali mój przedmiot wysłali droższy i lepszy bez żadnych dodatkowych opłat .Nie polecam pod windows 7 bo są problemy ale na Win 10 po zainstalowaniu windowsa nawet nie pobrał sterowników i już działał :)

7.2.2019

Sterowniki zawarte w adapterze nie działają z Win 7,wieszają system. Do poprawnego działania trzeba dociągnąć inne. Ja ściągnąłem z tej strony www.minihere. (c) om/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html, wszystko poprawnie funkcjonuje. C w nawiasie ,zlikwidować nawiasy.

22.11.2018

Adapter działa świetnie. Ponieważ nie ma w zestwie sterowników na CD, polecam stronę www ://mega.nz/#!GMBGSaJD!r3slfconyYsSq2MpxcvRn_nq0tO3-m0SX9pJcPchAiQ skąd ładujemy je a następnie trzeba ponownie uruchomić PC.

30.12.2020

Spełnia wszystkie funkcje. Radzę zachować płytkę ze sterownikami i softem. Po reinstalacji systemu nie wykrywał go poprawienie wtedy z pomocą przyszła dołączona płytka. Połączenia są stabilne. Polecam

8.8.2017

Bardzo dobry produkt, posiadam go w celu grania na PC za pomocą pada PS3 bezprzewodowo, i tutaj sprawuje się nie zawodnie ( raz na 2 godz. tylko delikatne ścięcie ale nie przeszkadza mi to w rozgrywce

2.11.2020

Pierwsze sprawdzenie wypadło pozytywnie, bez problemu instaluje się w różnych systemach i komputerach. Tak samo dobrze łączą się inne urządzenia z tym modułem BT. Co będzie dalej zobaczymy. Polecam.

24.11.2019

Działa bez problemów na Windows 10, z Windows 7 pojawił się jakiś problem przy instalacji i wyświetla się jako niezidentyfikowane urządzenie, problem jak najbardziej rozwiązywalny z poziomu systemu.

6.6.2019

Wszystko O.K. Tylko w jednej sztuce płyta instalacyjna była bez koperty i uszkodzona. Najlepiej sprawdzić przy zakupie/odbiorze. Interfejs obsługuje wszystkie urządzenia bluetooth.

12.7.2021

Działać działa czasem jak ma dobry humor zasięg ma na 20 metrów spokojnie. Da się przesłać zdjęcia ale z słuchaniem muzyki po godzinie potrafi się rozłączyć bo tak

17.8.2020

Wszystko działa na moim komputerze, który nie obsługuje bluetooth, bez problemu szybko łączy, dobry zasięg, nic się nie zacina, a jak tanio, polecam. :))))

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności