logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Estee Lauder sensuous woda perfumowana 100ml TESTER. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Estee Lauder sensuous woda perfumowana 100ml TESTER.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Estee Lauder sensuous woda perfumowana 100ml TESTER liczba opinii klientów wynosi 102, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 102, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

9.4.2018

Oczywiście zapach to kwestia gustu - dla mnie te perfumy są po prostu piękne. Zapach jest niebanalny, przy pierwszym powąchaniu z niczmy mi się nie skojarzył, nie czułam go w otoczeniu, nie spotkałam się też z jego tanimi sobowtórami. Nie potrafię rozkładać perfum na nuty, ale nazwa idealnie oddaje ich charakter - zmysłowe, ciepłe, jakby puszyste, dobrze wyczuwalne ale jednocześnie nienachalne, nie zmęczą otoczenia, gdyż sprawiają wrażenie cielistych, osobistych. To nie jest zapach,który na nas leży czy zdominuje, ten zapach stapia sie ze skórą i pozostawia piękny ogon. Trwałość rewelacyjna, na odzieżydo prania. Uwielbiam je.
jeszcze

29.10.2010

Perfum jest niepowtarzalny, nie kojarzy się z jakimiś tanimi pachnidłami, ma klasę. Jest to zapach ciepły, pełny blasku. Na skórze nie jest taki ostry jak na papierku, przynajmniej na mojej. Niestety jego wadą jest to, że trzyma się krótko. Trzeba się psikać kilka razy dziennie. Wytrzymałością napewno nie może się równać z Alien Thierrego Muglera. Na mojej skórze tylko Alien wytrzymuje naprawdę długo.

12.11.2014

Zapach początkowo przypomina mi dawny lek w aerozolu do nosa o nazwie Bioparox. Jednak po chwili robi się korzenno- kremowy. Wyczuwam też jakby coś w rodzaju jabłka., co bardzo mi odpowiada. Zapach głownie na chłodne dni, Zobaczymy wiosną. Zakup ,,w ciemno" - trafiony w 90 % dobra cena. Perfumeria na szóstkę !

18.3.2014

Zapach chodził za mną od dawna, ale dopiero teraz mogłam sobie na niego pozwolić. Przepiękny, zmysłowy, w sam raz dla mnie. Uwielbiam go i na razie odstawiłam inne zapachy. Dla osób które nie lubią kwiatowych czy cytrusowych nut lecz pudrowo sandałowe zapachy. Dla mnie bomba.

20.1.2010

Swietny zapach. Trwaly, zostawiajacy 'ogon'. Dzisiaj jest o to trudno - same tanie syntetyki. A tu prosze - Sensous! Wrazenie drzewa sandalowego, kadzidla, orientu... Sentymentalny. Dlugo sie utrzymuje. Nie podraznia wiec kobiety o wrazliwej skórze moga spokojnie uzywac.

29.12.2009

lekki, delikatny, romantyczny, niespotykany, pudrowy zapach. bardzo trwaly. nadaje elegancji i wdzieku. zmyslowy i tajemnniczy. jeden z moich ulubionych polecam go wszystkim kobietom. cenna nie jest najnizsza,ale perfum z cala pewnoscia jest jej wart.

16.12.2020

Piękny zapach, niepodobny do innego. Ciepły, otulający, puchaty - sprawdza się o każdej porze roku. Trwałość i projekcja fantastyczne. Fajnie, że tester jest z koreczkiem (Elnino)

22.10.2020

Idealnie zdobiony flakonik, który ukrywa najpiękniejsze perfumy jakie w życiu wąchałam. Otulają fantastycznym zapachem, który długo utrzymuje się na skórze.

12.2.2009

Perfuma ESTEE LAUDER SENSUOUS jest prze piękną perfumą,zmysłowa,uwodzicielska,seksowna po prostu brak słów!!Polecam ją wszystkim zmysłowym paniom.

3.6.2014

Wspaniały zapach! Lekki i świeży, ale nie całkiem kwiatowy, ma przyjemnie ciepłą, drzewną nutę. Bardzo kobiecy, długo utrzymuje się na skórze.
Warunki usługiPolityka prywatności