logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Eukanuba Veterinary Diets Adult Restricted Calorie 5kg. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Eukanuba Veterinary Diets Adult Restricted Calorie 5kg.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Eukanuba Veterinary Diets Adult Restricted Calorie 5kg liczba opinii klientów wynosi 177, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 177, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

6.11.2017

Moja sunia z nadwagą bardzo chętnie je karmę. Ładnie pachnie, wielkość granulek jest odpowiednia, przechowywanie karmy jest praktyczne, ponieważ opakowanie jest zamykane na "zamek", dzięki temu karma nie wysycha. Moja sunia jest bardzo wybredna i zazwyczaj karma smakuje jej przez chwilę. Karmę Eukanuba Veterinary Diets Adult Restric wybrałam ze względu na pozytywne opinie, cenę dostosowaną do jakości a co najważniejsze mój pies jest zadowolony, nie ma problemów z trawieniem- co było główną przyczyną zmiany żywienia,wypróżnia się regularnie. Polecam serdecznie
jeszcze

3.6.2018

Karma spełnia swoje zadanie. Mój pies, który musi ściśle przestrzegać diety ze względu na tendencję do tycia spowodowane niedoczynnością tarczycy oraz sterylizacją, zjada chętnie posiłki. Wyniki badania krwi potwierdzają, że otrzymuje dostateczną ilość składników potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Pod stała kontrolą weterynarza (idywidualne ustawianie dawki karmy) traci zbędne kilogramy w systematyczny sposób. Polecam. My stosujemy tę karmę już kilka miesięcy.

25.6.2021

Stosuję te karmę od kilku miesięcy dla mojego psa chorego na cukrzycę i oboje jestesmy zadowoleni. Natomiast z przykrością stwierdzam, że zamówiona przesylka donie nie dotarła, choć jest piątek godz. 20.00.Widnieje status zrealizowana. Planowana była na piątek, będzie najwcześniej na poniedziałek. Jestem bardzo zawiedziona. Jest to dla mnie duży kłopot, bo pies musi mieć karmę dietetyczna. Pojawiła się prośba o wystawienie oceny, tylko produkt nie dotarł...

27.5.2018

Stosuję tę karmę od trzech tygodni, dlatego potrzebuje czasu na właściwą ocenę.ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok okok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok okok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

24.2.2016

Przy restrykcyjnym podawaniu karmy psu, efekt odchudzenia jest bardzo widoczny ( rok czasu - 8 kilo, początkowa waga psa 58kg). Jednak, jak u ludzi - efekt jo-jo jest. Karmę trzeba podawać cały czas. Wcześniej mój pies jadł Royal Canine, wiecznie się drapała i miała łupież oraz drożdżaki w uszach i zapalenie spojówek. Po Eukanubie pies jest w doskonałej formie.

25.7.2014

Świetna karma. Po niecałym miesiącu stosowania ok 1 kg mniej u mojej suni, która niestety przytyła po sterylizacji. Pupil bardzo chętnie ją je i nie ma żadnych problemów żołądkowych oraz z wypróżnianiem się. Duży plus również za opakowanie. Worek posiada 'suwak' dzięki któremu karma jest zabezpieczona i nie wietrzeje. Polecam !!!

7.3.2016

Produkt jest rewelacyjny. Podaję swojej suni (jest po sterylizacji) od października. Zjada z ogromną przyjemnością i mamy na minusie już 7 kg. To jest sukces. Podczas badań kontrolnych okazało się, że wynika ma lepsze niż przed zaczęciem kuracji dla grubasków.

8.6.2011

Świetna karma i tania. Pupil bardzo chętnie je i jest wszystko w porządku z jego brzuszkiem - czego nie mogę powiedzieć o innych karmach. Zachęcam wszystkich do kupna tej karmy. Będziecie bardzo zadowoleni a przede wszystkim Wasz pupil.

4.5.2011

Produkt faktycznie z górnej półki, dobry, i choć dość drogi stosuję go ze względu na nadwagę i cukrzycę u mojego psa (suka amstaff). Po dwóch miesiącach waga wróciła do normy a cukier ustabilizował się (+ insulina oczywiście). Polecam.

5.10.2017

Karma dla mojego psa jest przez niego przyswajalna, bardzo mu smakuje. W związku z tym, że jest to karma dietetyczna starcza mu na około trzy miesiące. Cena trochę za wysoka, ale co się nie robi dla swojego pupila.
Warunki usługiPolityka prywatności