logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Eveline Nail Therapy Odżywka multiwitaminowa z wapniem i kolagenem 12ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Eveline Nail Therapy Odżywka multiwitaminowa z wapniem i kolagenem 12ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Eveline Nail Therapy Odżywka multiwitaminowa z wapniem i kolagenem 12ml liczba opinii klientów wynosi 21, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 21, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

21.8.2013

bardzo dobra odżywka, żadna inna której używałam nie dała takiego efektu, miałam bardza łamliwe paznokcie, rozdwajające się, nie mogłam ich zapuścić bo zawsze się łamały, nadrywały, od kiedy zaczęłam stosować tę odżywkę - już po kilku "malowaniach" widać było efekt, paznokcie są teraz twarde, nie łamią się a przede wszystkim nie rozdwajają, mogę zapuścić spokojnie bez obawy ze każdy będzie miał inną długośc przez fakt że się połamią. Bardzo polecam, szkoda tylko że cena jest tak wysoka,ale i ta kupię znów tym razem inny rodzaj odżywki eveline
jeszcze

21.12.2016

Jestem zadowolona. Produkt spełnia swoją funkcję SOS. Przed stosowaniem odżywki, moje paznokcie były w opłakanym stanie. Po rozdwajane i kruche. Nie mogłam zapuścić paznokci, bo się łamały. Nie działa przyspieszająco, ale jeśli ktoś chce zapuścić paznokcie to jest produkt, który powinno się stosować. Sprawi, że Twoje paznokcie nie będą się łamały i będą twardsze.

14.11.2013

bardzo polecam, świetne działanie, żadna inna odżywka nie dawała takiego efektu, dzięki niej już nie łamią mi się paznokcie, nie rozdwajajaą się i mogę jej zapuścić, a miałam paznokcie w fatalnym stanie, teraz sa zdrowe, ładne, lśniące. Szkoda tylko że cena jest tak wysoka, ale i tak kupuję bo warto

27.11.2011

Mam strasznie suche paznokcie, próbuję różnych specyfików, teraz trafiło na tą odżywkę. Liczę na "cud" po zakończeniu kuracji, obecnie moje pazurki są nawet całkiem, całkiem. Na pewno powtórzę zakup, nie czarujmy się, jedna buteleczka nie rozwiąże problemu.

20.11.2018

Zdecydowanie polecam. Najlepsza odżywka, jakiej kiedykolwiek używalam. Bardzo szybko wzmocnila paznokcie, bez podrazniania. Nie rozdwajają się, nie łamią, szybciej rosną. Sklad jest ok, nie ma skladnikow podrazniajacych, uczulajacych.

4.7.2014

Paznokcie oczywiście nie odrosną nam przez noc ale mi się wzmocniły i do tego ślicznie naturalnie wyglądają zawsze po drugiej warstwie (po pierwszej są trochę jakby matowe ale warto poczekać na kolejną warstwę do następnego dnia).

22.1.2015

Świetnia odżywka ! Szkoda się rozpisywać. Moje paznokcie do tej pory można było wyginać we wszystkie strony. Nigdy nie mogłam ich zapuścić bo zawsze się łamały. Dzięki tej odżywce moje paznokcie są grube i twarde.

15.6.2018

Odżywka SOS jest super łatwa w aplikacji. Bezbarwna - mimo, że ma lila odcień.Wysycha w prawie w sekundę - to duży plus. Po jednej apilkacji ładnie, delikatnie błyszczą się.Na pewno wzmacnia pazurki :)

30.6.2017

Z tej firmy to chyba wszystkie odżywki są warte uwagi! Oczywiście jak najbardziej na plus. Wystarczy systematycznego pilnowania w nakładaniu i jest efekt.

19.8.2016

po pomalowanie paznokci odżywką czuję jak rosną, rewelacja!!!!, kupiłam już ją po raz kolejny, jeszcze nie miałam tak mocnych paznokci
Warunki usługiPolityka prywatności