logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie FARMINA VET LIFE ULTRAHYPO 2x12KG. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu FARMINA VET LIFE ULTRAHYPO 2x12KG.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu FARMINA VET LIFE ULTRAHYPO 2x12KG liczba opinii klientów wynosi 137, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 137, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

20.1.2021

Pomaga bardzo mojemu alergikowi jakoś funkcjonować. Gwiazdka odjęta za nie jasny do końca skład jeśli chodzi o procentowa zawartość składników. Mimo kontaktu z producentem dostałam odpowiedz, że skład to „tajemnica” gdzie inne firmy podają pełny skład % swoich karm bez problemu. Można mieć przypuszczenia, że ryby jest poniżej 10% nawet. Jednak mimo wszystko pomogła wyjść mojemu psu z poważnej alergii. Jednak tak szybko jak będzie to możliwe zmienię na coś innego. Z większa ilością mięsa.

20.2.2020

karma jak najbardziej dla psów z problemami alergicznymi. Mój west zaczął ją ostatnio jeść samą, bez dodatków, a jest wybrednym stworzeniem. Małe chrupki są jak najbardziej na plus, jedyna taka karma, którą można kupić w takim dużym worku, a chrupki są małe, spokojnie nawet mniejsze pieski poradzą sobie z pogryzieniem "groszków". Fajnie by było jakby worek miał zamykanie strunowe, tak trzeba przesypać karmę w inne pojemniki żeby nie wietrzała. Sama jakość karmy bardzo dobra. Polecam

3.8.2021

Mam shih tzu które jest strasznym alergikiem i to jedyna karma przy której symptomy się wyciszają a próbowałam już wielu innych, łącznie z karmami polecanymi przez weterynarzy. Jedynym minusem dla mnie jest fakt, że karma łatwo się kruszy więc pod koniec opakowania zostaje dużo "proszku" i trochę szkoda, że 12kg opakowanie nie ma zamknięcia ale i tak jakość karmy zdecydowanie przewyższa te minusy i kupuję ją od lat.

24.11.2015

Karma jak najbardziej godna polecenia, nie uczula, mojej psinie w miarę smakuje (innych hypoalergicznych nawet nie chce tknąć), nawet mały pies będzie w stanie pogryźć chrupki bo są naprawdę małe. Minusem jest brak możliwości zamknięcia torby po jej otwarciu, producent mógłby zastanowić się nad workiem strunowym, wtedy karma mogłaby być lepiej przechowywana.

6.5.2020

Karmię moją 3 letnią suczkę tą karmą od 3 lat właśnie. Odkąd zdiagnozowaliśmy u niej alergię na cały szereg produktów, ta karma sprawdziła się bardzo dobrze, ratując skórę i żołądek mojego psiaka. Krokieciki smakują suczce (chociaż mogły być odrobinę większe), zapach mają bardzo dobry (pachnie rybą).

22.3.2018

Doskonale smakująca karma dla mojego czworonoga, Mika po prostu rzuca się na jedzenie. Nigdy wcześniej nie miałam takiej karmy dla psa. Poleciła mi ją pani weterynarz, ponieważ Mika jest alergikiem. Chrupie karmę ze smakiem , a ja jestem spokojna o jej dietę

15.8.2018

jedyna karma po której moja westka nie drapie się i nie ma sensacji żołądkowych wybawiła mnie z opresji bo nic niestety jak do tej pory jej nie służyło a przetestowałam większość specjalistycznych karm dla alergików polecam ale tylko tą wersję z rybą i ryżem

15.7.2019

Jak na razie jedyna karma, która nie powoduje wysypu na skórze psiaka, ani wzdęć czy innych sensacji żołądkowych. Cena chociaz nie należy do niskich to i tak jedna z korzystniejszych wśród karm dla alergików.

16.1.2019

Jak na razie jedyna karma, która nie powoduje wysypu na skórze psiaka, ani wzdęć czy innych sensacji żołądkowych. Cena chociaż nie należy do niskich to i tak jedna z korzystniejszych wśród karm dla alergików.

14.10.2020

Mój pies uwielbia tą karmę .Jest alergikiem a karma się sprawdza .Nie drapie się i nie ma po niej uczulenia.Zjada ze smakiem całą porcje a jest to wybredniuch.Przede wszystkim karma jest bezzbożowa !!
Warunki usługiPolityka prywatności