logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Femibion Natal Classic 60 tabl.. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Femibion Natal Classic 60 tabl..

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Femibion Natal Classic 60 tabl. liczba opinii klientów wynosi 71, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 71, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

30.4.2014

Przy pierwszym dziecku brałam Femibion i bardzo dużo się dowiedziałam o tym jak ważny jest kwas foliowy i jak ważne, żeby brany przeze mnie mial odpowiednią przyswajalną formę. Mój ginekolog go zachwalal i nie żałuje, że zdecydowałam się właśnie na ten suplement. Wyniki badań miałam niemalże ksiązkowe, a synek urodził się zdrowy i do dziś niewiele choruje. Teraz kiedy staram się o drugie dziecko postawiłam na ten sam pewny lek.

27.3.2014

Używam tych witamin po raz trzeci. Dla moje organizmu są idealne w trakcie ciąży. Zawierają żelazo dobrze przyswajalne, dzięki czemu moje wyniki są zawsze bardzo dobre. Gdy używałam Femibion natal 1, miałam znacznie gorsze wyniki krwi dlatego wróciłam do tych witamin.

23.1.2015

Femibion to wg mnie najlepsze witaminy na rynku dla kobiet w ciąży. Te są ogólne, ja używam ich dla wzmocnienia organizmu; poprawę cery, paznokci i włosów. Dla kobiet w ciąży, które stać na droższe witaminy polecam szczególnie : Femibion Natal 1 i 2

19.12.2013

Nie widzę efektów ubocznych a biorę je od już od roku. Dziecko rozwija się jak na razie prawidłowo wiec chyba są ok :) Przyzwoita cena jak za 2 miesiące suplementacji.

24.4.2015

to już kolejne opakowanie kupione przeze mnie. ten zestaw witamin bardzo mi odpowiada, nie potrzebuję dodatkowych suplementów aby zaspokoić potrzeby mojego dzidziusia.

17.3.2016

Dobry produkt, polecony mi przez ginekologa na etapie ciąży, Jestem z niego zadowolona i używam go do dziś, kiedy nadal karmię piersią mojego 8-miesięcznego synka.

9.2.2016

tabletki nadają sie dla kobiet w ciazy i dla tych ktore planują zajść dlatego można spokojnie dokończyc opakowanie bez koniecznosci zmiany witamin dla ciezarnych

3.5.2015

oczekując na narodziny długo wyczekiwanego dziecka należy zapewnić maksimum witamin i minerałów, a ten preparat zawiera wszystko to, co jest niezbędne.

20.11.2013

Stosując w okresie ciąży i karmienia, żona zapewniła i sobie, i córeczce właściwe uzupełnienie witamin i minerałów - co potwierdziły każde badania.

7.4.2017

Główną zaletą witamin jest ich cena, niestety wszystko co przeznaczone jest dla kobiet w ciąży matek karmiących jest bardzo drogie ;-(
Warunki usługiPolityka prywatności