logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Garnier Intensywna Pielęgnacja Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry 250ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Garnier Intensywna Pielęgnacja Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry 250ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Garnier Intensywna Pielęgnacja Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry 250ml liczba opinii klientów wynosi 82, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.4.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 82, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

29.9.2011

Kupiłam ten balsam kiedy moja skóra po zimie była wysuszona i ogólnie w bardzo złej kondycji. Sprawdził się idealnie. Już po pierwszym użyciu zauważyłam wyraźną poprawę. Skóra przestała mi schodzić, nabrała blasku. Była też wyjątkowo gładka. Używałam go też na szorstką skórę na moich łokciach i po kilku użyciach była ona bardzo miła w dotyku i nie pękała jak wcześniej. To chyba jeden z lepszych produktów jakie używałam do tej pory. Wyraźnie poprawił stan mojej skóry, była ona doskonale nawilżona.Używałam go przez cały rok i był doskonały zarówno latem (na podrażnioną skórę po opalaniu) jak i zimą przy dużych mrozach.Mleczko ma odpowiednią konsystencję, nie jest zbyt rzadkie. Bardzo dobrze mi się wchłania. Butelka jest wygodna, ma dobre zamykanie. Zapach jest przyjemny, niezbyt intensywny i świeży. Mimo dość małej pojemności mleczko starczyło mi na długo. Polecam!
jeszcze

1.9.2009

Mleczko to stosuje moja mama od niedawna - dostała w prezencie i jak na tak krótki okres użytkowania, jest bardzo zadowolona. Ja również wypróbowałam, jednak moja skóra nie potrzebuje aż tak intensywnej pielęgnacji, jest wystarczająco naturalnie nawilżona i nie przyjmuje nawet niewielkiej ilości. Mama ma skórę dojrzałą, suchą i dodatkowo przesuszoną przebywaniem na słońcu, wodą... dla niej mleczko to ma zbawienne działanie, dobrze się rozprowadza, miękko,dobrze wchłania bez uczucia lepkości i skóra niemal natychmiast staje się miękka w dotyku, wygładzona; dość szybko niweluje szorstkość w najbardziej suchych miejscach. Efekt utrzymuje się przez cały dzień i nie wywołuje objawów uczulenia, zapach miękki kremowy. Przy tym lekka konsystencja jest gwarancją wydajności.
jeszcze

26.10.2011

Kiedy tylko zauważam że moja skóra robi się przesuszona to od razu sięgam po to mleczko. Potrafi ono zdziałać cuda z moją skórą. Doskonale ją nawilża nawet gdy jest na prawdę bardzo sucha. Moja skóra bardzo je lubi, dosłownie je spija, więc mleczko nie pozostawia tłustej warstwy. Jest też całkiem wydajne, bo wystarczy odrobina by dobrze spełniał swoją rolę. Już po kilku dniach używania go moja skóra powraca do normy, jest miękka, gładka i przyjemnie nawilżona. Zapach jest delikatny, mało wyczuwalny.Opakowanie jest trochę mało stabilne, dość często się przewraca. Za to zamknięcie jest mocne i mleczko się nie wylewa nawet po przewróceniu. Polecam bardzo.
jeszcze

18.8.2009

to mleczko stosuję jedynie zimą, na lato jest dla mnie za ciężkie i lubi się lepić. ale poza tym jest rewelacyjne. mam bardzo suchą skóre i ten produkt świetnie się sprawdza. właściwie to ma konsystencję gęstego balsamu, a nie mleczka, ale co tam. rewelacyjnie nawilża i uelastycznia skóre. dzięki niemu mogę zapomnieć o przesuszonych łydkach i kolanach, dobrze radzi sobie z łokciami. zapach podobny do czerwonego mleczka. nie radzę stosowac po depilacji, chyba dzięki mocznikowi skóra strasznie szczypie.opakowanie trochę nieporęczne i pod koniec produkt ciężko z niego wydobyć - może Garnier o tym pomyśli. szczerze polecam!
jeszcze

16.10.2009

Garnier Intensywna Pielęgnacja Nawilżająca przywraca naturalny balans nawilżenia skóry, głęboko nawilża przez 24 godziny każdego dnia. Po tygodniu stosowania, skóra poprawia zdolność do utrzymania nawilżenia na optymalnym poziomie. Mleczko kupiłam przed wakacjami bo po opalaniu miałam strasznie przesuszoną skórę, po paru dniach stosowania widoczne były już efekty, skóra była bardziej sprężysta i nawilżona. Łatwo się rozprowadza a do tego długo pozostaje na skórze.Jak posmaruję wieczorem to nawet rano czuję że moja skóra jest nawilżona. Cena przystępna
jeszcze

10.10.2011

Bardzo lubię używać tego mleczka. Moja skóra była po nim idealnie nawilżona, gładka i miła w dotyku. Poza tym ma świetny zapach, delikatny i świeży, który utrzymywał się bardzo długo na moim ciele. Używałam tego mleczka zazwyczaj po kąpieli i depilacji i sprawdziło się świetnie. Regenerowało nawet podrażnioną już skórę. Było też niezastąpione zimą, kiedy mróz niszczył skórę moich dłoni. Mleczko szybko się wchłania i ma lekką konsystencję, co jest dla mnie ważne w tego typu produktach.Jest też bardzo wydajne a cena atrakcyjna. Polecam!
jeszcze

7.12.2009

Jestem zadowolona z balsamu, używam go na całe ciało. Łatwo się rozprowadza, chociaż konsystencja jest dość gęsta, zapach może nie bardzo mi podszedł, ale jest bardzo delikatny, więc nie przeszkadza. Mleczko mnie nie uczuliło, nie wywołało podrażnienia na mojej wrażliwej skórze, odnoszę wrażenie, że wspomaga nawilżenie, pozwala zachować wodę w skórze, np. po kąpieli, dobrze się wchłania. Duże opakowanie ok 250 ml można kupić już w cenie oscylującej w granicach 18 zł, więc cena również nie jest wygórowana.Polecam wypróbować.
jeszcze

21.2.2010

Z powodu coraz bardziej przesuszonej skóry wybrałam się wczoraj z mężem do marketu. Kupiłam tam kilka produktów, które dziś opiszę. Jednym z nich jest ten balsam. Przed chwilą zaraz po depilacji i kąpieli wsmarowałam w ciało. Ma dość ciężką konsystencję (kremową jak w nazwie) jednak łatwo go rozprowadzić. Nieco wygładził moja skórę. Wrażenie dobrego wchłonięcia zostało zakłócone w momencie skrzyżowania nóg (pod wpływem ciepła poczułam tzw. film). Zobaczymy jak spisze się po dłuższym czasie.

29.9.2011

Jest to mleczko, które kiedyś używałam, kiedy miałam problemy z suchą skórą. Dzięki niemu udało mi się dogłębnie nawilżyć skórę. Mleczko jest wygodne w użyciu. Posiada wiele konsystencji, której wystarcza na bardzo długo. mleczko nie podrażnia skóry. Dużym plusem tego mleczka jest jego bardzo ładny zapach, który zachęca co częstego stosowania. Mleczko to posiada idealną, kremową konsystencję, którą dobrze się rozprowadza po całym ciele. Mleczko nie kosztuje dużo. Produkt wart polecenia!!!

14.6.2009

Co do działania, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Mleczko szybko wchłania się, pozostawiając bardzo delikatną, nie lepiącą się warstewkę. Skóra staje się gładka, elastyczna, nabiera ładnego kolorytu. Znikają wszelkie dolegliwości suchej, wrażliwej skóry - uczucie ściągnięcia, szczypanie, czy miejscowe podrażnienia. Tak newralgiczne miejsca, jak łokcie, czy kolana są miękkie, bez przesuszonych stref. Skóra nie domaga się dodatkowych dawek nawilżenia w ciągu dnia.
Warunki usługiPolityka prywatności