logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Gosh Cosmetics Podkład kryjący PORCELAIN 11. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Gosh Cosmetics Podkład kryjący PORCELAIN 11.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Gosh Cosmetics Podkład kryjący PORCELAIN 11 liczba opinii klientów wynosi 40, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 33, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

2.12.2009

Wystarczająco dobrze kryje niedoskonałości. Nie tworzy maski. Pozostawia matową cerę przez kilka godzin, może nawet dłużej. Kolor naturalny stapia się doskonale z moją cerą, nie widać granicy. Konsystencja jak dla mnie odpowiednia. Jedyny mankament to taki, że może (ale nie musi jak dobrze nawilżymy, lub gdy nie mamy suchych miejsc) podkreślić suche skórki. Nie zauważyłam aby zapychał. Mimo że szukam idealnego dla siebie podkładu, jakoś zawsze do niego wracam. To pewniak. Szkoda też, że jest drogi.Powinien chociażby ok. 35zł. Powiem tak, są podkłady które na pewno lepiej, mocnej kryją niż ten, ale są ciężkie dla cery. Mogą zapchać i świecić się po pewnym czasie. Ten Gosha to według mnie taki kompromis między kryciem a matowieniem. Warto mieć w kosmetyczce.
jeszcze

11.12.2011

Długo szukałam odpowiedniego podkładu dla mojej cery. Stosowałam podkłady różnych firm - farmaceutycznych również - ale kiedy kupiłam ten, nie zmieniłam go już. Moja cera ma bardzo problematyczną skórę - świecącą w strefie T, suchą na policzkach dodatkowo z problemami zaskórników i rozszerzonych porów oraz popękanymi tu i ówdzie naczynkami. Podkład Gosh pięknie kryje, ale nie tworzy maski - jakby wtapia się w cerę. Dodatkowo utrzymuje się bardzo długo na skórze, nie tworząc świecacej warstwy.Cena jest dość spora, ale na allegro.pl można kupić go o połowę taniej. POLECAM!!!!
jeszcze

16.9.2014

Jeden z najlepszych podkładów, jakich używałam. Długo utrzymuje się na twarzy i nie spływa. Moja cera jest wymagająca i niektóre podkłady nie chciały się na niej utrzymać, ale ten daje radę. Krycie jest średnie i większe niedoskonałości trzeba zakrywać korektorem, ale przynajmniej nie ma efektu maski. Odcień Porcelain jest idealny dla mojej bladej cery. Cena w stacjonarnych drogeriach bywa powalająca, ale na szczęście jest internet:)

28.7.2011

To pierwszy podkład który pasuje kolorystycznie i nie "odcina" mi głowy. Konsystencja - super, zapach ok, rozprowadza się też ok, jedyna wada to taka, że wytrzymuje w dobrym stanie (przy cerze tłustej przy nosie) max 2 - 3 godziny i powstają "maziaje" ale ten rejon można sobie poprawić w łazience:) Cena mnie trochę przeraża ale na allegro można kupić taniej. Będę używać dopóki nie znajdę lepszego a na razie nie szukam :)

15.9.2011

Podkład bardzo skutecznie kryje niedoskonałości cery i zapewnia jej nawilżenie. Podkład nie podrażnia suchej skóry i bardzo dobrze łagodzi podrażnienia. Podkład bardzo dobrze pokrywa całą skórę twarzy nie pozostawiając żadnych plam . Podkład ma ładne i poręczne opakowanie. Jestem bardzo zadowolona z efektywności tego podkładu. Ma on odpowiedni kolor, który po nałożeniu nie powoduje efektu maski. Polecam.

20.8.2009

bardzo wydajny, dobrze kryje niedoskonałości skóry, nie tworząc jednocześnie efektu maski. Nie wytrzymuje jednak na twarzy jak zapewniają producenci 16 godzin. Z gamy kolorów dość łatwo wybrać odpowiedni dla siebie. Delikatnie nawilża, zaletą jest również zawartość filtrów UV.

25.7.2015

Podkład dobrze kryje, a przy tym nie tworzy efektu maski. Paleta odcieni zarówno dla jasnych, jak i ciemniejszych cer. Niestety brudzi ubrania, no i na komórce po rozmowie telefonicznej też są ślady. Dlatego nie daję 5. Gdyby nie brudził, byłby idealny.

28.2.2011

Jest to jeden z najlepszych podkładów jakie używałam. Dobrze się go rozprowadza, jest trwały i dobry dla mojej mieszanej cery z którą mam wiele problemów. Podkład nie zostawia plam, skóra zaczyna się świecic po kilku godzinach, kolor dosc dobry.

11.11.2009

Polecam ten kosmetyk jednak jak dla mnie jego konsystencja jest ciut za rzadka. Cena no może zbyt wysoka. Kolorki jak najbardziej odpowiednie. Doskonale radzi sobie z ukryciem wszelkich niedoskonałości. Jak najbardziej polecam.

28.4.2021

Niezmiennie najlepszy podkład jaki miałam. Nie wysusza skóry, ładnie wykańcza nie powodując efektu maski, wyrównuje koloryt, nie zapycha porów, idealnie dopasowany odcień, jak dla mnie najlepszy :)
Warunki usługiPolityka prywatności