logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie gucci Premiere Women Woda Perfumowana 75ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu gucci Premiere Women Woda Perfumowana 75ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu gucci Premiere Women Woda Perfumowana 75ml liczba opinii klientów wynosi 229, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 229, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

16.12.2015

Zapach spodobał mi się od pierwszego psiknięcia w perfumerii, jednak cena zwaliła mnie z nóg, nie lubię przepłacać, a więc poczekałam na okazję i zakupiłam w internetowej perfumerii "iperfumy" moją zgrabną trzydziesteczkę.Zapach rzeczywiście ma w sobie coś bardzo kobiecego. Ja już nastu lat nie mam, ale ten jest wg mnie idealnym złotym środkiem pomiędzy dziewczęcością i elegancją. Lekko pudrowy, podrasowany piżmem i kwiatem pomarańczy. To zapach z typu: przy skórze,bardzo bliski i bardzo pięknie wibruje i zmienia się w ciągu dnia. Trwały, wytrzymuje spokojnie cały dzień.Opakowanie, kwestia gustu, trochę ciężkie, ale mi się podoba.
jeszcze

20.1.2014

Gucci Premiere był zapisany na mojej liście zapachów must have, jednak jak go zamówiłam czułam jakby zapach był nie taki jak mi się podobał, bo jest słodki. dLA upewnienia poszłam do perfumerii by powąchać i się okazało, że zapach jest ok, żadna podróba. Widocznie w tamtym okresie inaczej pachniał dla mnie ten zapach, był podobny do gucci intense, teraz jest dla mnie bardzo słodki.

25.2.2014

Zapach jest piękny, idealny na dzień, ale z pewnością "otulę się" nim na jakieś wieczorne wyjście. Jest świeży, ale przy tym bardzo zmysłowy i elegancki. i trwały! Przyciąga facetów, kobiety też zwracają na niego uwagę. Według mnie jest doskonały na wiosnę, niesie miłe, pozytywne skojarzenia. Dołączam go do listy moich ulubionych perfum.

12.9.2013

Uwielbiam zapachy Gucci,ten potwierdza markę, jest inny,ale zawiera nuty które sa w klasycznym Gucci by Gucci.Zapach jest trwały,delikatny a jednak odznaczający się.To zapach bardziej na lato i jesień, ale naprawde cudowny.Na zime kupię również ta markę.

6.9.2013

Śliczny zapach, bardziej polecam na wiosnę i lato bo jest bardzo delikatny, a do tego dość trwały. Podoba się facetom (koleżankom też). Kupiłam już drugie opakowanie. Uwielbiam prawie szystkie zapachy Gucci ale tym jestem oczarowana.

6.2.2015

Perfumy pachną wspaniale są subtelne i świeże a zarazem to dobry zapach dla uwodzicielki, mój mężczyzna jest zachwycony tym zapachem .... To również długotrwały zapach, te perfumy dodają wyrazu każdej kobiecie , polecam....

17.12.2015

Perfumy Gucci Premiere dla mnie osobiście są naprawdę przepiękne. Zapach długo się utrzymuje. Posiadam w kolekcji jeszcze Gucci by Gucci, ale Premiere ją przebija. Nie jest zbyt ciężka chociaż ma stanowczy ton. Polecam !

6.12.2019

Przyjemny zapach, pierwszy raz zakupiłam. Ale zgadzam się z innymi opiniami , że mało trwały. Jak na nowy zapach po 2 godz. już go nie czułam, więc to nie może być kwestia przywyknięcia.

22.1.2014

To już drugi flakon tej wody. Jest niesamowita. Bardzo długo utrzymuje się na ciele, nie jest ordynarna, podchodzi pod lekko słodkawy zapach ale nim nie jest... Trzeba spróbować.

13.8.2015

Kupiłam na podstawie opisu - wszystko się zgadza. Zapach pięknie się rozwija, nie drażni, subtelny, nie poraża otoczenia natomiast w bliskim kontakcie doskonale wyczuwalny.
Warunki usługiPolityka prywatności