logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Huawei Matepad LTE HMS 10,4'' 4/64GB szary (53010XYN). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Huawei Matepad LTE HMS 10,4'' 4/64GB szary (53010XYN).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Huawei Matepad LTE HMS 10,4'' 4/64GB szary (53010XYN) liczba opinii klientów wynosi 23, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.2.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 3.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 8, a średni wynik to 4.1. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediamarkt liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

25.2.2021

Świetny tablet, dobra jakość spasowania, jakość dźwięku i wyświetlanego obrazu - naprawdę na poziomie. Nie rozumiem negatywów za to, że nie ma wsparcia Google. Jak ktoś nie kupuje z głową to się później dziwić powinien , ale sobie ze jest ignorantem... bo wiedza w necie o braku wsparcia przez google jest rozpowszechniona i dostępna dla każdego. Trzeba tylko chcieć wiedzieć coś więcej niż minimum, o co dziś coraz trudniej w społeczeństwie... Dzięki Petal instaluje na tablecie wszystkie programy jakie potrzebuje. 4 gwiazdki tylko dlatego, że nie jest to iPad ;)

29.3.2021

Tablet naprawdę solidny, jakoś dźwięku super ( harman kardon 4 głośniki po bokach) Używam na nim aplikacji takich jakie mam w telefonie ( Xiaomi ze wsparciem google) , w Huawei apka Petal jest opcją zamiast sklepu Google ktora mi w zupełności wystarczyla abym nie odczuł braku wielkiego brata z doliny krzemowej. Rozkminialem Lenovo vs Huawei w podobnych pieniądzach i parametrach pamięci i procesora- i wybór padł właśnie na ten model i nie jestem zawiedziony. Przewagą jest: znacznie większa bateria, jakość dźwięku, jakość wyświetlacza.

3.8.2021

Ten tablet jest wybitny. Mimo że urządzenia tego typu to wymierający gatunek, to warto w niego zainwestować. Świetnie spisuje się przy rysowaniu, zarówno ilustracji, jak i bardziej technicznym. Jakość dźwięku jest POWALAJĄCA, świetnie ogląda się na nim filmy. Brak usług google, dla mnie prywatnie nie jest problemem, ale ja i tak zawsze korzystałem z alternatywnych opcji, jak wyszukiwarka duckduckgo czy sklep z aplikacjami apk pure. Podsumowując, zdecydowanie warty zakupu sprzęt.

28.11.2020

Co z tego że sprzęt o wydawało by się przyzwoitych parametrach jeśli ze standardowym oprogramowaniem np do nauki zdalnej są problemy. Sklep Google Play nie jest obsługiwany, a w sklepie Huawei nie ma jeszcze za wiele. Jeśli chodzi o mnie - jestem zawiedziony i rozczarowany...

17.10.2020

SWIETNY I bateria super . Wszystko działa .You Tobe i inne badziewia . Google jest. Pay zastapiony wystarcza a i klony sa rozne . POLECAM . Swietna łacznosc wf-fi lepsza niz w laptopie a i LTE działa jak nalezy

12.8.2020

Bardzo dobry tablet. Wszystko działa jak trzeba. Nie zawiesza się. Google Play nie ma, ale wszystko można pobrać przez apkpure. YouTube Vanced działa bez reklam

26.1.2021

W tej cenie raczej nie da się kupić nic lepszego. Pomimo braku googla wszystko praktycznie jest do zainstalowania z czego innego. Polecam z czystym sumieniem.

13.5.2022

Produkt wysokiej jakości, zaskakująca jakoś dźwięku, w szczególności biorąc pod uwagę gabaryty urządzenia (4 głośniki), wyświetlacz o przyjemnej kolorystyce.

3.12.2020

Sprzęt bardzo fajnie wykonany wyróżnia się spośród innych modeli bardzo fajnie działa jak narazie mnie nie zawiodł . Polecam sprzęt warty swojej ceny

16.10.2020

Wygląda super, bardzo szybki, dzwięk super jak na taki sprzęt. Jedyny minus o którym nic nie piszą to brak współpracy z goggle.

18.11.2020

Brak aplikacji Sklep Google, niektóre aplikacje niedostępne. Trzeba się przyzwyczaić do EMUI. Poza tym O.K

22.12.2020

Sprzęt szybki wygodny, brak wsparcia Google. to nie problem wszystko jest tylko trzeba doinstalować.

20.6.2021

Tablet rewelacja może nie posiada sklepu Play ale w razie czego APK nożna dograć ręcznie.

20.4.2021

Spełnia moje oczekiwania, a nawet je przewyższa.

30.8.2021

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności