logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Huawei P20 128GB Różowy. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Huawei P20 128GB Różowy.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Huawei P20 128GB Różowy liczba opinii klientów wynosi 108, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 108, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

29.3.2019

WitamOd ok. 3miesięcy jestem użytkownikiem telefonu Huawei P20 64GB kupiony w x-kom w promocyjnej cenie 1499zł.Jest to mój pierwszy telefon z androidem, po przesiadce z lumii 950 szukałem telefonu z możliwie jak najlepszym aparatem w przystępnej cenie.Mogę polecić telefon ze względu na możliwości fotograficzne jak i za samą wydajność, wszystko chodzi płynnie, nie zauważyłem zawieszania czy przymulania, wszelkie operacje na telefonie wykonywane są bardzo szybko.64GB pamięci jak dla mnie jest wystarczające,2karty sim (obie LTE) i względnie mocna bateria pewny 1dzień przy mocnym użytkowaniu.Z minusów do których mógłbym się doczepić to brak możliwości rozbudowania pamięci, oraz zewnętrzny głośnik który w moim odczuciu jest po prostu fatalny, tryb głośnomówiący praktycznie się nie sprawdza zwłaszcza w samochodzie podczas jazdy, oraz braku funkcji "always on display", brak wymiennej baterii oraz brak wodoszczelności, słychawki na usb-c.Powyższe wady są kosmetyczne, z którymi można sobie względnie szybko i łatwo poradzić, chociażby kupując przejściówkę pod mini jack, nigdy nie pływałem z telefonem w kieszeni wiec też fajny bajer lecz dla mnie zbędny, w lumii 950 do wymiany baterii nie dotrwałem wcześniej padł aparat.Z rzeczy które mnie rozczarowują w telefonie to fatalny głośnik zewnętrzny, oraz brak funkcji stałego wyświetlania godziny i powiadomień "always on display" - lecz to kwestia przyzwyczajenia się.Razem z telefonem kupiłem oryginalny pokrowiec z klapką, który również dobrze spełnia swoją funkcję, bez otwierania klapki sprawdzimy kto dzwoni, odbierzemy lub odrzucimy połączenie, sprawdzimy powiadomienia lecz nie wszystkie a nawet możemy sterować odtwarzaniem muzyki.Plusy:+ świetny aparat+ długi czas na baterii (1dzień bardzo intensywnego korzystania, 2dni spokojnego)+ wielkość telefonu, smukły po przyzwyczajeniu możliwość obsługi 1 ręką.+ dobry i wyrazisty wyświetlacz (jasny w pełnym słońcu, ciemny w nocy), nawet na HD+ obraz dla mnie jak "żyleta"+ najnowszy Emui 9.0+ czytnik linii papilarnych działa bardzo szybko lecz nie błyskawicznie.+ błyskawiczne ładowanie baterii, po ok 30min mamy 50% więcej energii+ sterowanie całym telefonem gestami na czytniku, super sprawaMinusy:- głośnik fatalnej jakości, za niski poziom maksymalnej głośności, do dzwonka jest OK.- brak możliwości rozbudowania pamięci wewnętrznej- brak funkcji "always on display"- brak wymiennej baterii- brak wodoszczelnościOsobiście mogę polecić ten telefon osobą którzy poszukują telefonu z bardzo dobrym aparatem w przystępnej cenie, telefon do zwykłego codziennego użytku.Co do gier i grania, nie mogę się wypowiedzieć gdyż nie gram w gry i nie sprawdzam wydajności w programach pokroju antutu ile na punktów i za co itp.
jeszcze

8.11.2018

Długo zastanawiałem się nad zakupem P20, szczególnie że dotychczas używałem P10 i nie do końca byłem przekonany do przeskoku pomiędzy P20 a P10. Jednak po 1m-c użytkowania muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony. Telefon jest dużo szybszy od P10 i zdjęcia jak na dla mnie znacznie znacznie lepsze od P10. Na plus jest czas pracy na baterii, 1,5 dnia bez najmniejszego problemu, aparat który robi bardzo dobre zdjęcia, tryb zdjęć nocnych nie ma sobie równych, szybkość działania,mały notch który można wyłączyć ale mieści wiele powiadomień co jest dla mnie dużym udogodnieniem. Na minus jest to że telefon jest cały szklany, ma na myśli plecy telefonu bez obudowy nikomu nie polecam wygląda na super delikatny. Odstający aparat, jednak pokrowiec to niweluje. Zastanawiałem się na S9 ale jednak przeskok cenowy jaki jest miedzy P20 a S9 wydaje mi się zbyt duży. P20 za 2k S9 za 3k w oficjalnej dystrybucji nie wydaje mi się żeby S9 był wart 1k extra, pomimo bezkonkurencyjnego ekrany Amoled, jednak uważam że poziom szczegółów na wyświetlaczu P20 jest bardzo duży.Podsumowując gorąco polecam ten telefon :)
jeszcze

29.5.2018

Mój wcześniejszy telefon to P9Lite. W obu przypadkach jakość Huawei jest dla mnie satysfakcjonująca, teraz jednak zakup z wyższej ( nowocześniejszej ) pułki. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Miłym zaskoczeniem był fakt, że w pudełku dodatkowo znajdowały się przeźroczyste "plecki", co przy szklanym wykończeniu tylnej obudowy bardzo się przydaje. Do tego słuchawki i przejściówka do podłączenia ich do gniazda USB. Dwa gniazda nano SIM na tacce, brak gniazda microSD przy 128 GB pamięci nie przeszkadza mi.Szybki czytnik linii papilarnych (w służbowym Samsungu tylko pomarzyć), sprawne rozpoznawanie "facjaty", ekran, dotyk, kolory bez zarzutu. jakość dźwięku (rozmów) bardziej mi się podoba niż w poprzednim modelu, gdzie też nie mam zastrzeżeń. Podczas ładowania (ładowarka 3A, szybka), czy godzinnej rozmowy nie odczuwałem nagrzewania się obudowy, bateria po 24 h intensywnej konfiguracji, aktualizacji EMUI i 3-4 godzinach rozmów plus transmisja danych i WiFi jeszcze 35%. Dla mnie SUPER.
jeszcze

13.11.2018

Telefon działa, aparat jest faktycznie genialny, jakość zdjęć na moim poprzednim telefonie nieosiągalna, nawet aparat - lustrzanka robi słabsze :) Telefon pracuje szybko, nie zawiesza się. Wykonany jest estetycznie, choć moim zdaniem wszystkie telefony wyglądają podobnie :) Minusem jest wielkość, która utrudnia używanie jedną ręką - niestety to jest problem wszystkich telefonów o lepszych parametrach. Dodatkowy minus za działanie Inteligentnego odblokowania, które czasem,z niewiadomych przyczyn znika i konieczne jest zresetowanie ustawień, żeby znowu było dostępne. Raz mi przestała działać pomoc w obsłudze jedną ręką - też musiałem zresetować ustawienia, żeby ponownie zaczęło działać.
jeszcze

15.8.2018

Na plus gabaryty (zdecydowanie lepiej lezy w dloni niz wersja PRO), 2 dni na baterii, swietna funkcjonalność czytnika linii papilarnych ktory w pelni zastepuje pasek nawigacji, aparat z AI to bardzo praktyczna i wygodna funkcja, super zdjecia w trybie nocnym i monochromatycznym.Na minus bardzo agresywna optymalizacja aplikacji, ktore czesto trzeba dodawac do wyjatkow bo inaczej nie dzialaja np. powiadomienia (a ustawienia te sa zaszyte w 5 roznych miejscach w ich troche zmieniinym androidzie).Ponadto telefon posiada fabryczna folie ktorej lepiej nie sciagac bo nie ma gorilla glass.
jeszcze

18.3.2019

Jestem wierna HUAWEI :) Poprzedni mój telefon to Huawei P8 Lite. Super się "sprawował" od samego początku. W ciągu 3 lat użytkowania w ogóle mnie nie zawiódł... Obecnie w marcu tego roku w Sklepie RTV EURO AGD zakupiłam Huawei P20. Cóż mogę powiedzieć? To był dobry wybór!!! Świetny aparat, doskonałe zdjęcia nawet przy małej ilości oświetlenia :) Piękny kolor, bo akurat trafił mi się twilight :) Wszyscy mi zazdroszczą koloru, bo wcześniej nie mieli się okazji spotkać z takim :) Super funkcje,a przede wszystkim błyskawiczne ładowanie baterii :) Polecam Innym!!! :)
jeszcze

6.5.2019

Telefon spełnia moje oczekiwania. Jeden z nielicznych, który ma ekran poniżej 6" i dzięki temu mieści się spokojnie w kieszeni. Aparat zdecydowanie na plus (jeden z głównych powodów zmiany telefonu), chociaż czasami algorytmy wyostrzające zdjęcia działają zbyt mocno i np. zieleń drzew wychodzi nienaturalnie intensywna. Aplikacje śmigają jak należy. Trochę denerwuje wystający z tyłu aparat, przez który dotykanie ekranu telefonu leżącego na płaskiej powierzchni powoduje kiwanie się telefonu na boki.Telefon zaktualizował się do EMUI 9 oraz Androida 9.
jeszcze

1.11.2018

Myślę że to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy telefon w tej cenie. Bateria wytrzymuje spokojnie 2 dni przy zwykłym użytkowaniu. Zdjęcia robi naprawdę dobre, nawet wymagający użytkownicy będą zadowoleni. Działa szybko, kolory wyświetlacza bardzo wyraźnie i przyjemne dla oka, niesamowicie intuicyjny i prosty w obsłudze ale to normalne w marce Huawei. Mogę go polecić każdemu kto chce bardzo dobrego, nowoczesnego, szybkiego i ładnego flagowca w dobrej cenie

6.3.2019

Bardzo dobry telefon, używam od pół roku. Największą zaletą to aparat w tej cenie nie ma telefonu z lepszym aparatem, zresztą droższe Samsung i iPhony, też są gorsze. Może nowa S10 dorówna? Pozostaje zalety to: szybkość ładowania, szybkość działania systemu, czytnik linii papilarnych. Żadnych wad które by mi przeszkadzały nie stwierdziłem.

20.6.2018

Telefon spełnił wszystkie moje oczekiwania, jakość aparatu na najwyższym poziomie,. Zauroczył mnie zapis zdjęć w formacie RAW. Dużo trybów, szczególnie dla pasjonatów fotografii. Czas pracy baterii jest bardzo dobry, fajny tryb ultra oszczędzanie baterii. Oprócz tego bardzo modny wygląd i duży wyświetlacz. Polecam jak najbardziej!
Warunki usługiPolityka prywatności