logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Kanion Classic Woda toaletowa 100ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Kanion Classic Woda toaletowa 100ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Kanion Classic Woda toaletowa 100ml liczba opinii klientów wynosi 22, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 22, a średni wynik to 4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

27.11.2009

Bardzo przyjemny w użyciu płyn po goleniu. Idealnie łagodzi podrażnienia spowodowane zabiegiem golenia. Po użyciu czuję w powietrzu unoszący się bardzo przyjemny zapach paprotno-orientalny. Zauważyłem również, że jest bardzo wydajny. Jednym słowem Polecam!

30.12.2009

Bardzo fajny płyn po goleniu, który świetnie łagodzi podrażnienia po goleniu. Po użyciu czuć świetny komfort, skóra nie jest napięta, nie szczypie, bardzo szybko się wchłania i pozostawia na skórze na długo bardzo przyjemny zapach. Jak dla mnie rewelacja.

18.2.2010

Uwielbiam tą wodę. Jest po prostu świetna. Posiada bardzo miły, intensywny, świeży zapach. Odkryłem ją dość przypadkowo ale jestem nią zachwycony i nie mam juz zamiaru używać jakiejkolwiek innej. Gorąco polecam!!!

14.12.2009

Według mnie nie ma sobie równych, idealnie łagodzi podrażnienia naskórka spowodowane zabiegiem golenia. Świetnie się wchłania i pozostawia na długo przyjemne odczucie orzeźwienia. Polecam!

30.1.2013

Zaskakujące - taka tania woda a jakie wrażenie robi!Trwały, niecodzienny zapach. Często mnie pytają czym jestem uperfumowany i nie dowierzają, żet to woda za kilkanaście złotych.

7.9.2010

Kanion kojarzy się z przygodą i prawdziwym facetem. Do tego dochodzi jeszcze fajny, długo trzymajacy się na skórze zapach. Ta woda to posiada.

21.4.2018

Klasyczna męska kompozycja zapachowe z rodziny zapachów zielonych. Nuty szyprowo-skórzane. Dla eleganckiego mężczyzny. Prawdziwy klasyk.

13.7.2011

Idealne uzupełnienie wody toaletowej. Używając dwóch kosmetyków zapach jest jeszcze bardziej wyczuwalny. Polecam, warto spróbować sobie.

22.3.2008

Używam tą wodę już od kilku lat i nie zmienię na inną, jest super, daje poczucie świeżości, piękny zapach.

5.3.2016

Woda ma nie tylko ładne opakowanie, ale też ładny zapach. Czy spełni swoją rolę ocenię później.
Warunki usługiPolityka prywatności