logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Lancome Tresor in Love Woman Woda perfumowana spray 50ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Lancome Tresor in Love Woman Woda perfumowana spray 50ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Lancome Tresor in Love Woman Woda perfumowana spray 50ml liczba opinii klientów wynosi 177, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 177, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

12.12.2014

Bardzo piękny, kobiecy zapach. Nie należy do ciężkich, raczej subtelny ale trwały. Zmysłowy, podoba się mężczyznom. Słodki, owocowo- kwiatowy lecz nie z tych duszących i ciągnących się zapachów, raczej blisko skóry lecz wyraźnie wyczuwalny, rozpoznawalny. Jeden z moich najulubieńszych zapachów, chętnie do niego wracam.

20.1.2017

Jeden z moich ulubionych zapachów; ja jestem zadowolona, podoba mi się, choć jak to z ulubionymi zapachami bywa - po krótkim czasie od użycia perfumu ja go niestety nie czuję, ale wszyscy dookoła mówią że ładnie pachnę;)))

25.7.2013

Tester bardzo trwały ,zapakowany w orginalne opakowanie.Butelka też jest orginalna niczym nie różniąca się od tych z markowych perfumerii w galeriach handlowych. Nawet ozdóbka na korku też jest orginalna. Bardzo polecam

5.8.2014

Zdecydowanie mój ulubiony Tresor. Jestem zakochana w tym zapachu. Jest bardzo lekki, kobiecy. Polecam wszystkim kobietom które nie są zwolenniczkami słodkich zapachów. Gwarantuję, że ten zapach doda pewności.

4.1.2016

Na ten zapach czaiłam się już dłuższy czas i wykorzystałam okazję "pod choinkę" ;)) Kupiłam sobie tester, zapłaciłam mniej a i tak dostałam zapach w oryginalnym pudełku, w folii i z koreczkiem! SUPER!!

21.1.2017

Jest to jeden z moich ulubionych zapachów; na pewno jest trwały, choć ja niestety go nie czuję (tak mam - niestety;(( ) ale wszyscy dookoła pytają się jakiego zapachu używam;))

19.6.2015

Zapach typowo letni, lekki i subtelny. Na mojej skórze, niestety, mało trwały. Ulatuje po 2 godzinach. Zdecydowanie zbyt wysoka cena. Mimo to - polecam.

25.12.2015

Polecam perfumki .Zapach utrzymuje się bardzo długo .Ziemia się w ciągu dnia .Perfumy na wieczór ale i na co dzień .Idealne na chłodne zimowe wyjścia .

6.9.2013

Moja mama marzyła o tym zapachu, więc dostała go na urodziny. Jest bardzo zadowolona :-)! Piękna, delikatna, kobieca woń. Śliczne opakowanie. Polecam.

8.1.2017

Zapach fajny, delikatny, kobiecy. Nie utrzymuje długo swojej intensywności, ale po kilku godzinach nadal jest lekko wyczuwalny (w dużej bliskości)
Warunki usługiPolityka prywatności