logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie LG V40 128GB Niebieski. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu LG V40 128GB Niebieski.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu LG V40 128GB Niebieski liczba opinii klientów wynosi 89, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 89, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

22.1.2020

Jakość wykonania - świetna (acz plecki są niemiłosiernie śliskie, futerał obowiązkowy!). Wyświetlacz, szybkość działania, aparat, odtwarzacz muzyczny - rewelacja. Całkiem nieźle pracuje bateria (po dniu dość intensywnego używania mam jeszcze 40%, rzecz absolutnie nie do osiagniecia w moim poprzednim telefonie LG G5). Na minus: nie wiadomo dlaczego zrezygnowano z podwójnej funkcji czytnika linii papilarnych (można było wyłączyć telefon), co było bardzo praktyczne,bez sensu jest też przycisk "OK Google" (co gorsza - jest w najbardziej optymalnym miejscu, przez co łatwo go niechcący włączyć). Ale to drobiazgi, telefon jest super (a za 1800 zł i mniej extra super).
jeszcze

25.3.2020

Solidne wykonanie telefon dopiero poznaję bo mam gorączkę kilka godzin,lecz mrówka sztuka zaś Power bank 15000mAh z ładowanie indukcyjnym naprawdę super.sk w skórze obszyte z wyświetlaczem procent naładowania i. 4 różnych gniazd oraz ładowanie indukcyjne.To najlepszy PB jaki miałem i w dodatku jak na parametry to tanio.Jest 8rozmiarem bardzo zbliżonym do telefonu lecz grubszy więc można to nosić w kieszeni i telefon ładuje się indukcyjne.Polecam wszystkim ten produkt,energii wystarczy na wieleładowań lub dla całej rodziny.Wygląda solidnie,ładuje szybko.Oby zawsze tak działał bo o trwałości nic nie mogę jeszcze powiedzieć lecz wrażenie 100% solidnej roboty.
jeszcze

22.5.2019

Po przesiadce z LG G6 stwierdziłem kolosalną różnicę w rozwoju techniki . Pamięć RAM 6/128 GB daje radę jest płynny i funkcjonalny , aparat również bardzo rozbudowany względem G6 i wprowadzone zostało dużo więcej funkcji poprawiających wykonane zdjęcia Jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić to moc baterii która przy intensywnym eksploatowaniu wystarcza na 1 dzień użytkowania, chociaż ze względu na 6 GB RAM-u i wielkość i jakość wyświetlacza to i tak nie jest źle.Jednym słowem nie odbiega od topowych smartfonów innych producentów. V 40 jest 5 lub 6 telefonem tej marki której używam od kilkunastu lat.
jeszcze

25.5.2020

Świetny telefon, bardzo dobra jakość wykonania( premium), jakość zdjęć boskai to zarowno w trybie automatycznym,AI-CAM, jak i w trybie ręcznym. Możliwość zapisu w formacie RAW. Jakość filmów również 4K znakomita. Bateria od LG G6 bardzo dobrej jakości i długo trzyma energię (co najmniej jeden dzień).Za tą cenę nie ma lepszego wyboru.Polecam serdecznieJanusz B.

7.3.2020

Może i podświadomie spodziewałem się jakiegoś przeskoku po V30, a w praktyce okazało się, że poza większą ilością pamięci (operacyjnej i na pliki) telefon niewiele się różni. Na + lepsze aparaty i akustyka głośnika z wibrującym ekranem, poza tym - po prostu porządna maszyna.Jednak biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości i możliwości - pełne 5 gwiazdek!!!

25.8.2019

Bawię się tym telefonem ledwie chwilę. Ogólnie robi bardzo dobre wrażenie. Jednak przede wszystkim chciałem zwrócić uwagę na jedną bardzo istotną sprawę. Spotkałem się z opinią jako wadą, że ma Andrioda 8.1. Jednak po uruchomieniu w ramach aktualizacji zainstalował mi się Andriod 9 :-)

24.1.2020

Świetny telefon za rozsądne pieniądze,znakomity wygląd,szybkość działania mimo nie najnowszego procesora,aparat rewelacja.Najlepszy smartfon do słuchania muzyki na słuchawkach!!! Genialny przetwornik dźwięku Hi-Fi Quad Dac. Uważam że nie warto dopłacać 1000 zł do np. S 10

5.5.2020

Taki chciałem i taki kupiłem. W tym sklepie cena była najlepsza, więc decyzja była aby kupić właśnie tam. Pewnie każdy ma swoje upodobania co do telefonów, ja lubię używać LG. A V40 jest chyba przy okazji najładniej wykonanym telefonem.

23.6.2020

Smartfon jest dokładnie taki jak oczekiwałem. Czytnik linii papilarnych reaguje natychmiast. Bateria rozładowuje się dosyć szybko, ale nie na tyle żeby stanowiło to problem. Jest śliski więc warto od razu kupić etui

27.11.2019

Świetny telefon przede wszystkim w zakresie audiofilskiego wręcz dźwięku, do docenienia oczywiście po dokupieniu bardzo dobrych słuchawek. Pozostałe funkcje na dobrym i bardzo dobrym poziome (świetny ekran).
Warunki usługiPolityka prywatności