logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Lodówka LG V+ GBB72PZVFN DoorCooling+. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Lodówka LG V+ GBB72PZVFN DoorCooling+.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Lodówka LG V+ GBB72PZVFN DoorCooling+ liczba opinii klientów wynosi 13, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 5, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 8, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

4.8.2020

Lodówka ma dwie szuflady i cztery półki, plus leżak do butelek, co nie jest częste na rynku. Jest bardzo cicha. Dopiero po załadowaniu do pełna daje się usłyszeć kompresor. Wentylatory w środku pracują bezszelestnie, ale skutecznie. Panel sterowania wewnątrz (pod drzwiami) na tyle wysoko, że dzieci nie sięgną. Żadne kable nie wyginają się w zawiasach drzwi, co dobrze rokuje trwałości. Sam panel bardzo prosty w obsłudze. Pracuje dopiero miesiąc, więc trudno mówić o bezawaryjności,ale producent daje 10 lat gwarancji na silnik kompresora. Jedyne, co mi się nie podoba, to szare, a nie stalowe boki urządzenia. Inox wyglądałby lepiej. Lodówka kupiona w promocji LG. Drzwiczki na drugą stronę przełożyli gratis panowie z serwisu LG. Świetna opcja, bo przekładanie podwójnych drzwiczek dwumetrowego urządzenia nie jest bardzo łatwe. Wyrób Made in Poland. Krótko: zdecydowanie polecam.
jeszcze

4.8.2020

Lodówka ma dwie szuflady i cztery półki, plus leżak do butelek, co nie jest częste na rynku. Jest bardzo cicha. Dopiero po załadowaniu do pełna daje się usłyszeć kompresor. Wentylatory w środku pracują bezszelestnie, ale skutecznie. Panel sterowania wewnątrz (pod drzwiami) na tyle wysoko, że dzieci nie sięgną. Żadne kable nie wyginają się w zawiasach drzwi, co dobrze rokuje trwałości. Sam panel bardzo prosty w obsłudze. Pracuje dopiero miesiąc, więc trudno mówić o bezawaryjności,ale producent daje 10 lat gwarancji na silnik kompresora. Jedyne, co mi się nie podoba, to szare, a nie stalowe boki urządzenia. Inox wyglądałby lepiej. Lodówka kupiona w promocji LG. Drzwiczki na drugą stronę przełożyli gratis panowie z serwisu LG. Świetna opcja, bo przekładanie podwójnych drzwiczek dwumetrowego urządzenia nie jest bardzo łatwe. Wyrób Made in Poland. Krótko: zdecydowanie polecam.
jeszcze

2.8.2021

Lodówka LG GBB72PZVFN jest dobrym wyborem wszystko jak na razie jest ok. Spełnia oczekiwania w 100 %. Chłodzi mrozi robi to co powinna robić. Fajna opcją jest szuflada na warzywa i owoce oraz oddzielna komorna na mięso, składana półka, oraz metalowe wykończenie wewnątrz lodówki tzw METAL FRESH czyli szybsze schłodzenie produktów w lodówce. Drobna uwaga podają Państwo zużycie energii na poziomie 215 kW na rok, na drzwiach lodówki napisane było 193 kW na rok skąd ta nieścisłość ?identycznie jest ze zdolnością utrzymanie temperatury w przypadku braku prądu, informacja na stronie 9 godz na tablicy znamionowej lodówki 19 godz.
jeszcze

24.6.2020

Lodówka zakupiona po długich poszukiwaniach. Stanowi idealny kompromis pomiędzy ceną a jakością. Aluminiowy tył wraz z wstawkami dodają ciekawego wyglądu. Składana półka sprawdza się podczas codziennego użytkowania. Dobrze trzyma zadane temperatury (sprawdzałem termometrem), no frost działa bardzo dobrze - potrafi sam odszronić zamrażarkę.Jestem zadowolony z zakupu - polecam.

24.6.2020

Lodówka zakupiona po długich poszukiwaniach. Stanowi idealny kompromis pomiędzy ceną a jakością. Aluminiowy tył wraz z wstawkami dodają ciekawego wyglądu. Składana półka sprawdza się podczas codziennego użytkowania. Dobrze trzyma zadane temperatury (sprawdzałem termometrem), no frost działa bardzo dobrze - potrafi sam odszronić zamrażarkę. Jestem zadowolony z zakupu - polecam.

1.12.2020

Lodówka jest po prostu świetna, wysoka, z idealnie rozłożonymi półkami i możliwością ich dostosowania do potrzeb użytkownika. Bardzo dobrze wykonanie. Niewątpliwą zaletą jest sposób montażu drzwi, które nie wychodzą poza obrys lodówki, przez co lodówka jest użyteczna nawet w małych przestrzeniach.

21.3.2021

Lodówka spełnia moje oczekiwania. Cicha, energooszczędna, wysoki standard wykończenia ( metal fresh, aluminiowe elementy półek), pojemna. Wyprodukowano w POLSCE. Godna polecenia. Jeśli szukacie super pojemnej lodówki z ukrytym wyświetlaczem to LG GBB72PZVFN jest strzałem w dziesiątkę.

31.7.2021

Lodówka jest wizualnie wykonana perfekcyjnie, w środku jest mnóstwo miejsca do przechowywania. Szuflady na warzywa spełniają swoje funkcje i świetnie utrzymują świeżość przechowywanych produktów. Lodówka jest bardzo cicha, polecam.

12.12.2020

Świetna lodówka warta swojej ceny. Szukałem pojemnej lodówki, która będzie zarówno ekologiczna i nowoczesna- wg mnie to idealny wybór spełniający oba warunki. Polecam

8.12.2020

Świetna lodówka warta swojej ceny. Szukałem pojemnej lodówki, która będzie zarówno ekologiczna i nowoczesna- wg mnie to idealny wybór spełniający oba warunki. Polecam
Warunki usługiPolityka prywatności