logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Lodówka LG V+ GBB72PZVFN DoorCooling+. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Lodówka LG V+ GBB72PZVFN DoorCooling+.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Lodówka LG V+ GBB72PZVFN DoorCooling+ liczba opinii klientów wynosi 17, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 9, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 8, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

4.8.2020

Lodówka ma dwie szuflady i cztery półki, plus leżak do butelek, co nie jest częste na rynku. Jest bardzo cicha. Dopiero po załadowaniu do pełna daje się usłyszeć kompresor. Wentylatory w środku pracują bezszelestnie, ale skutecznie. Panel sterowania wewnątrz (pod drzwiami) na tyle wysoko, że dzieci nie sięgną. Żadne kable nie wyginają się w zawiasach drzwi, co dobrze rokuje trwałości. Sam panel bardzo prosty w obsłudze. Pracuje dopiero miesiąc, więc trudno mówić o bezawaryjności,ale producent daje 10 lat gwarancji na silnik kompresora. Jedyne, co mi się nie podoba, to szare, a nie stalowe boki urządzenia. Inox wyglądałby lepiej. Lodówka kupiona w promocji LG. Drzwiczki na drugą stronę przełożyli gratis panowie z serwisu LG. Świetna opcja, bo przekładanie podwójnych drzwiczek dwumetrowego urządzenia nie jest bardzo łatwe. Wyrób Made in Poland. Krótko: zdecydowanie polecam.
jeszcze

4.8.2020

Lodówka ma dwie szuflady i cztery półki, plus leżak do butelek, co nie jest częste na rynku. Jest bardzo cicha. Dopiero po załadowaniu do pełna daje się usłyszeć kompresor. Wentylatory w środku pracują bezszelestnie, ale skutecznie. Panel sterowania wewnątrz (pod drzwiami) na tyle wysoko, że dzieci nie sięgną. Żadne kable nie wyginają się w zawiasach drzwi, co dobrze rokuje trwałości. Sam panel bardzo prosty w obsłudze. Pracuje dopiero miesiąc, więc trudno mówić o bezawaryjności,ale producent daje 10 lat gwarancji na silnik kompresora. Jedyne, co mi się nie podoba, to szare, a nie stalowe boki urządzenia. Inox wyglądałby lepiej. Lodówka kupiona w promocji LG. Drzwiczki na drugą stronę przełożyli gratis panowie z serwisu LG. Świetna opcja, bo przekładanie podwójnych drzwiczek dwumetrowego urządzenia nie jest bardzo łatwe. Wyrób Made in Poland. Krótko: zdecydowanie polecam.
jeszcze

2.8.2021

Lodówka LG GBB72PZVFN jest dobrym wyborem wszystko jak na razie jest ok. Spełnia oczekiwania w 100 %. Chłodzi mrozi robi to co powinna robić. Fajna opcją jest szuflada na warzywa i owoce oraz oddzielna komorna na mięso, składana półka, oraz metalowe wykończenie wewnątrz lodówki tzw METAL FRESH czyli szybsze schłodzenie produktów w lodówce. Drobna uwaga podają Państwo zużycie energii na poziomie 215 kW na rok, na drzwiach lodówki napisane było 193 kW na rok skąd ta nieścisłość ?identycznie jest ze zdolnością utrzymanie temperatury w przypadku braku prądu, informacja na stronie 9 godz na tablicy znamionowej lodówki 19 godz.
jeszcze

12.1.2022

Lodówka jest przede wszystkim bardzo pojemna, funkcjonalna i dobrze wykonana. Zależało mi na dwóch szufladach z regulacją wilgotności a tutaj jest taka możliwość i działa zgodnie z oczekiwaniami. Plastiki w środku robią solidne wrażenie. Powłoka na drzwiach trochę się placuje ale pod warunkiem, że ograniczymy się do otwierania jej za pomocą wbudowanych uchwytów nie jest to duży problem. Lodówka praktycznie niesłyszalna choć zaobserwowałem, że co jakiś czas agregat(?) wydaje ledwo słyszalne bzyczenie które trwa około 5 sekund.Jednak z pewnością nie wykracza poza deklarowane przez producenta 36dB.
jeszcze

24.6.2020

Lodówka zakupiona po długich poszukiwaniach. Stanowi idealny kompromis pomiędzy ceną a jakością. Aluminiowy tył wraz z wstawkami dodają ciekawego wyglądu. Składana półka sprawdza się podczas codziennego użytkowania. Dobrze trzyma zadane temperatury (sprawdzałem termometrem), no frost działa bardzo dobrze - potrafi sam odszronić zamrażarkę.Jestem zadowolony z zakupu - polecam.

24.6.2020

Lodówka zakupiona po długich poszukiwaniach. Stanowi idealny kompromis pomiędzy ceną a jakością. Aluminiowy tył wraz z wstawkami dodają ciekawego wyglądu. Składana półka sprawdza się podczas codziennego użytkowania. Dobrze trzyma zadane temperatury (sprawdzałem termometrem), no frost działa bardzo dobrze - potrafi sam odszronić zamrażarkę. Jestem zadowolony z zakupu - polecam.

29.12.2021

Lodowka jest wykonana bardzo dobrze jest estetyczna w wygladzie. W środku ma mnustwo miejsca do przechowywania oraz ma bardzo funkcjonalny uklad półek i szuflad. Szuflada na warzywa to jest swietna spraw warzywa przechowuja sie bardzo dluga i zachowuja swoja świeżość polecam bardzo yen model lodowki

1.12.2020

Lodówka jest po prostu świetna, wysoka, z idealnie rozłożonymi półkami i możliwością ich dostosowania do potrzeb użytkownika. Bardzo dobrze wykonanie. Niewątpliwą zaletą jest sposób montażu drzwi, które nie wychodzą poza obrys lodówki, przez co lodówka jest użyteczna nawet w małych przestrzeniach.

21.3.2021

Lodówka spełnia moje oczekiwania. Cicha, energooszczędna, wysoki standard wykończenia ( metal fresh, aluminiowe elementy półek), pojemna. Wyprodukowano w POLSCE. Godna polecenia. Jeśli szukacie super pojemnej lodówki z ukrytym wyświetlaczem to LG GBB72PZVFN jest strzałem w dziesiątkę.

31.7.2021

Lodówka jest wizualnie wykonana perfekcyjnie, w środku jest mnóstwo miejsca do przechowywania. Szuflady na warzywa spełniają swoje funkcje i świetnie utrzymują świeżość przechowywanych produktów. Lodówka jest bardzo cicha, polecam.
Warunki usługiPolityka prywatności