logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie LOVI KUBEK 360 JUNIOR 250 ML FOLLOW THE RABBIT GIRL - CZERWONY (1/544NEW). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu LOVI KUBEK 360 JUNIOR 250 ML FOLLOW THE RABBIT GIRL - CZERWONY (1/544NEW).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu LOVI KUBEK 360 JUNIOR 250 ML FOLLOW THE RABBIT GIRL - CZERWONY (1/544NEW) liczba opinii klientów wynosi 119, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 119, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

31.7.2017

Trafiliśmy na ten kubek z polecenia znajomych których dziecko go używało. i jak jak dla mnie bomba. Najlepszy kubek jaki nasze dziecko miało korzysta z niego od 9msc. życia do teraz (skończone 2 lata) i pewnie jeszcze długo się z nim nie rozstaniemy. Kubek ma ok. półtora roku i fakt od jakichś dwóch miesięcy zaczyna wyciekać z pod uszczelki na początku nieznacznie teraz już konkretnie dlatego rozglądamy się za wymiennymi uszczelkami albo większym kalibrem bo mamy ten najmniejszy i nie jest już wystarczający.Testowaliśmy niekapki, bidony i nic nie zagościło u nas na dłużej a ten kubek mimo że już mocno nadgryziony zębem czasu jest cały czas na topie. Do tego córka świetnie sobie radzi z piciem z normalnego kubka przez odruch który sobie wyrobiła podczas picia z w.w. kubka także złego słowa o nim nie powiemy i będę go nadal polecać. Jestem natomiast zdziwiona negatywnymi opiniami bo osoby które znam i są w jego posiadaniu (4 ze mną włącznie)chwalą go sobie ale może to kwestia partii...
jeszcze

13.6.2013

Genialny kubek!Mój syn pije z niego już jakieś 10 miesięcy ( ma 19 mies.) i jestem zadowolona. Przy piciu nie ma możliwości, żeby się oblał, daję mu go kiedy tylko jest potrzeba, świetnie sobie radził od samego początku, kiedy go zaczął użytkować.Uszczelka przepuszcza tylko w momencie, gdy kubek jest źle złożony ( krzywo włożona uszczelka) lub gdy dziecko nim rzuci lub mocno uderzy brzegiem. W innych przypadkach jest to niemożliwe !!!Jedyna wada to mała trudność w myciu kubka,a dokładniej jego części górnej z uszczelką - są tam nierówności, "rowki", więc zwykłą gąbką ciężko go doczyścić, ale szczotka do butelek dobrze sobie radzi :)
jeszcze

15.11.2009

Rewelacyjny kubek który kupiliśmy w ubiegłym tygodniu – szukając czegoś całkiem innego. Syn od razu chwycił go prawidłowo i zabrał się do picia ale dopiero po kilku próbach zrozumiał że trzeba mocno ssać. Kubek ten w naszym przypadku zastąpił bidon – i syn musiał się nauczyć że należy przechylać kubeczek do góry podczas picia. Ogólnie jestem zachwycona – bardzo łatwo się go rozkłada, składa i czyści, do tego jest wygodny w trzymaniu – jedyny minus to cena (my zapłaciliśmy 38 zł).Dobra pojemność choć na spacery polecam zakup większego kubeczka.
jeszcze

15.1.2014

Na początku dziecko się nim bawiło, więc gdy nim uderzyło albo rzuciło na podłogę niestety kapał a płyn się wylewał. Po jakimś czasie dziecko załapało o co chodzi i byłam z niego zadowolona. Gdy uszczelka jest dobrze założona, a dziecko nim nie wali o podłogę wszystko jest OK i nic nie cieknie.Jedyna wada to mała trudność w umyciu kubka, szczególnie przy uszczelce (zresztą jak w większości kubków niekapków z uszczelkami). Przy dłuższym użytkowaniu uszczelkę należy wymienić,albo kupić po prostu nowy kubeczek.
jeszcze

5.2.2015

Córka od razu załapała, jak pić z kubka i chętnie z niego korzysta. Od kiedy go ma, niekapek poszedł w zapomnienie. Wadą jest to, że na wyjazdy trzeba pamiętać o pokrywce, bo inaczej wszędzie będzie mokro. Jak upadnie lub potrząśniemy nim zbyt mocno niestety chlapie dookoła. Może nie jakoś bardzo dużo, ale jednak. Nie jest to może jakaś ogromna wada, bardziej chodzi o to, żeby być tego świadomym. Jeśli powoli postawimy go do góry nogami, to wtedy płyn nie przecieka. Tylko przy wstrząsie.

26.1.2020

My kupiliśmy kubek w dniu dzisiejszym, córka ma roczek i ani nie chce pić z butelki że słomka ani z popularnego ukośnego kubeczka, w ramach próby postanowiliśmy spróbować Lovi 360 i nie zawiedliśmy się, kubek spełnia swoje zadanie, córeczka najpierw piła z moją pomocą, a po chwili załapała jak działa kubek i sama chodzi po domu z kubkiem i sobie popija przy czym sprawia jej to dużo radości że sama sobie doskonale radzi. Genialny zakup, serdecznie polecam, jesteśmy mega zadowoleni ☺️

16.12.2013

Moje dzieci dopiero uczą się pić z tego kubeczka, ale pierwsze wrażenia są pozytywne. Płyn nie wyleci, dopóki dziecko nie zacznie ssać brzegu kubeczka i to duży plus, bo w ten sposób maluch ucz się picia z bardziej "dorosłego" kubka, jednak przy każdym upadku kubka na podłogę rozlewa się sporo wody, a jak wiadomo, małe dzieci często upuszczają na podłogę to, co akurat im się znudziło. I to nieco zaniża moją ocenę tego produktu.

20.10.2015

Świetny produkt! Kupiłam, aby zrezygnować z butelki w trakcie dnia. Mamy wersję z uchwytami, uszy można też zdjąć i tak samo dobrze się zakręca. Części bez gumy i silikonową uszczelkę myję z zmywarce. Nakładka na kubek mocno się trzyma, produkt jest estetycznie i solidnie wykonany. Uszczelki można kupić oddzielnie za grosze, gdyby dziecko je uszkodziło. Bardzo polecam.

22.2.2016

Wytrzymały kubek niekapek, który świetnie spełnia swoją rolę. Na razie używamy go krótko, ale rzeczywiście, nawet przy upadku nie roni ani kropli. Trochę zajęło aż maluszek się do niego przyzwyczaił, ale też był to pierwszy kubek po butelce więc to nic dziwnego. Szczerze polecam mamom, które nie chcą biegać za dzieckiem ze szmatą i przebierać Maleństwa co pół godziny

15.7.2013

Super kubek dla aktywnego maluszkaMoja córcia zaczęła używać kubeczek w wieku 10 mc i od razu świetnie sobie poradziła z jego obsługą. Lekki rączki idealnie dopasowane do jej małych rączek. Przy normalnym użytkowaniu nie kapie, wylewa się woda przy silniejszym uderzeniu lub zrzuceniu. łatwy w czyszczeniu, kolorowy. Polecam - testowałam dzięki serwisowi lovi.pl
Warunki usługiPolityka prywatności