logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Mexx Black Man woda toaletowa 30ml spray. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Mexx Black Man woda toaletowa 30ml spray.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Mexx Black Man woda toaletowa 30ml spray liczba opinii klientów wynosi 282, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 282, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

18.11.2009

MEXX BLACK woda po goleniu to zapach dla mężczyzn, którzy lubią delikatny, świeży zapach. Jest to doskonała mieszanka zapachów leśnego mchu zaostrzonego czarnym pieprzem z odrobiną mandarynki, które przedłużają jego trwałość.Doskonały po każdym goleniu. Nie podrażnia skóry i nie powoduje uczucia pieczenia po użyciu.

27.6.2011

Bardzo przyjemny zapach, trwały i pasuje na każdą okazję ! Niestety minusem jest zbyt wysoka cena jak na produkt tej firmy i z tej półki. Nie wiem co sprawia, że cena jest wyższa od pozostałych Mexxów ale mam nadzieję , że jest to wyższa jakość. Perfum kupiłem dziś i na razie spisuje się dobrze :) POLECAM !.

22.8.2009

Mexxy kupiłem dosyć niedawno, mają piękny a zarazem delikatny zapach. Na początku wydawało mi się że szybko tracą trwałość.. ale to chyba przez to że się do nich przyzwyczaiłem :) Polecam je każdemu kto nie lubi perfum o ostrym zapachu ja używam ich na każdą okazję :)

6.10.2013

Zapach całkiem fajny, trzyma też nie najgorzej ale trzeba dość sporo popsikać. Ogólnie lubię wody Mexx i często robię sobie z nich mixy. Osobiście polecam zmieszać (np. w perfumetce) pół na pół Black z Fly High - wychodzi świetny zapach, szczególnie na lato.

4.2.2010

Mexx zaproponował dość ciekawą mieszankę. jest to zapach świeży, ale też dość słodki. Który pamięta się bardzo długo. Idealna kompozycja pieprzu z mandarynką. Cena jest trochę za wysoka jak na Polski rynek. Dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu.

4.2.2010

Zapach, który po prostu powalił mnie z nóg. Dość niedawno odkryłem ten zapach, od początku wiedziałem, że chcę go mieć. Idealny słodko delikatny zapach. Dość trwały. Cena jednak może odstraszyć. Mimo to polecam każdemu. Idealny na codzienne stosowanie.

12.8.2011

Dla mnie idealny produkt, zapach... Używam codziennie zapach się długo utrzymuje, jest jednym z lepszych jak nie najlepszych, które do tej pory stosowałem. Jeżeli miałbym jeszcze raz, za tą cenę kupić jakiś zapach bez zastanowienia bym kupił Mexx'a.

25.10.2011

Co tu dużo mówić, perfumy Mexxa są genialne. Zapach jest zmysłowy i zniewalający. Każda kobieta obejrzy się za tak pachnącym mężczyzną. Cena jest do zaakceptowania. Polecam na każdą okazję, ale zdecydowanie najlepszy jest na wyjątkowe okazje.

11.6.2011

Zapach kupiłam za 58 zł pojemność 75 ml.Zapach bardzo ładny i delikatny,ale utrzymujący się na skórze.Używany na co dzień,nie jest ciężki.Jako tester jest dobrej jakości i ja osobiście polecam.

9.1.2020

Perfumy męskie przyszly bardzo szybko, towar zabiezpieczony przed uszkodzeniem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kupuje również tutaj dla siebie perfumy i zapewne kupie jeszcze nie raz :)
Warunki usługiPolityka prywatności