logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Nivea, Aqua Effect, chusteczki oczyszczające do cery normalnej i mieszanej, 25 szt.. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Nivea, Aqua Effect, chusteczki oczyszczające do cery normalnej i mieszanej, 25 szt..

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Nivea, Aqua Effect, chusteczki oczyszczające do cery normalnej i mieszanej, 25 szt. liczba opinii klientów wynosi 14, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 14, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

9.8.2009

Bardzo dobre, odświeżające i oczyszczające chusteczki. Bardzo przydatne w podróży. Szczególnie dla każdej kobiety. Choć nie wątpię, że panowie czasem również ich używają. Do demakijażu, jak i do zwykłego odświeżenia, kiedy inne opcje nie są dostępne. Opakowanie 25 sztuk nie zajmie nam dużo miejsca, jest funkcjonalne, łatwo otworzyć i wydostać chusteczkę. Ponadto piękny zapach jeszcze bardziej skusi nas do częstego używania. Polecam, sama używam w podróży szczególnie i uważam,że Nivea Visage są niezastąpione.
jeszcze

19.10.2011

Są to chusteczki, które dość często używam. Lubię je kupować, ponieważ posiadają kształt, który bez problemu mieści się do mojej torebki. Chusteczki są przyjemne w użyciu, ponieważ nie podrażniają skóry. Bardzo lubię ich używać, ponieważ są bardzo dobrze nawilżone. Mogę nimi w czasie pracy oczyścić moją skórę. Ponadto chusteczki posiadają śliczny zapach, który na długo unosi się nad moją skórą. Chusteczki nadają się również do zmywania makijażu, co jest ich kolejną zaletą.Produkt godny polecenia!!!
jeszcze

15.9.2011

Bardzo lubię używać te chusteczki. Są wspaniale wilgotne, nie wysychają, posiadają opakowanie, które pozwala, by były cały czas mokre. Są wspaniałe! Ich rozmiary pozwalają na to, że bez problemu zmieścimy je w torebce. Są wygodne w użyciu, nie uczulają, ani nie podrażniają skóry. dokładnie oczyszczają skórę. Łatwe w użyciu. Nie podrażniają skóry, nawilżają.

14.10.2009

Bardzo fajny produkt, przydatny zwłaszcza w podróży, gdyż nie zajmuje wiele miejsca, a jego zastosowanie jest proste i szybkie: nie potrzeba wody ani np. wacików. Chusteczki te doskonale radzą sobie nie tylko z codziennym makijażem, ale też z mocnym make upem, jaki robię sobie na imprezy:) Przyjemnie pachną, dają uczucie odświeżenia.

11.9.2011

Uważam, że chusteczki są niezwykle przydatne w czasie dłuższej podróży. Odświeżają, nadają się do zmywania makijażu, można przetrzeć nimi całą skórę. Nawilżają i bardzo ładnie, delikatnie pachną. Należy pamiętam aby szczelnie zamykać opakowanie, gdyż szybko wysychają. Niestety szybko się kończą a cena nie jest niska.

16.1.2010

Bardzo dobre chusteczki oczyszczające, które można używać do twarzy. Są niezwykle delikatne, nie powodują podrażnień. Bardzo przydają się gdy jesteśmy poza domem i potrzebujemy szybko się odświeżyć. Sprawdzają się również jako chusteczki do zmywania makijażu. To bardzo dobry produkt, jednak dość drogi.

24.2.2010

Gdy jestem w podróży lub po przyjęciu i nie mam ani czasu, ani ochoty długo zmywać makijaż to używam tych chusteczek. Są doskonale zwilżone, ładnie pachną i nie podrażniają. Oprócz tego demakijaż jest szybszy, a chusteczki kosztują ok. 15zł. Super produkt, który doskonale usuwa makijaż.

18.1.2010

Te chusteczki to bardzo dobry produkt. Są niezwykle delikatne, nie powodują podrażnień. Doskonale nadają się do odświeżania skóry na twarzy, szyi i dekolcie. Radzą sobie także z usuwaniem makijażu, nawet tuszu do rzęs. Ładnie pachną i są bardzo wydajne. Jedyny minus to wysoka cena.

17.10.2011

Stosuję te chusteczki już od dłuższego czasu.Przydają się one najbardziej latem, gdy jest bardzo ciepło.Wtedy cały czasm noszę je w torebce.Chusteczki faktycznie dość dobrze odświerzają cerę, oczyszczając ją z drobnych zanieczyszczeń.Ładnie pachną. Opakowanie jest dość wygodne.

9.11.2009

Świetne chusteczki odświeżające, idealne na długą podróż oraz przydatne w sytuacjach, w których po prostu nie możemy skorzystać z łazienki lub prysznica. :) Mają bardzo delikatny zapach oraz doskonale oczyszczają skórę, nie wysuszając jej. Szczerze je polecam.
Warunki usługiPolityka prywatności