logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Oral-B Precision Clean 3szt (EB20-3). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Oral-B Precision Clean 3szt (EB20-3).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Oral-B Precision Clean 3szt (EB20-3) liczba opinii klientów wynosi 73, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 73, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

21.2.2010

Każdy kto posiada elektryczną szczoteczkę do zębów musi liczyć się z tym, że trzeba w niej wymieniać główki. Niestety, jest to dość droga rzecz a im gorsza jakościowo szczoteczka, tym szybciej główki niszczeją i nadają się do wymiany. Mam szczoteczkę Braun i takie główki musze do niej kupować. Nie jest to moja pierwsza szczoteczka i musze przyznać, że te główki są wytrzymałe i trwałe - jedna starcza na około trzy miesiące. Główki są wykonane z dobrego włosia - odpowiednio miękkiego by nie podraźnić dziąseł i odpowiednio twardego,by usunąć osad z zębów. Wymiana jest prosta a cena główek nie należy do wygórowanych. Polecam zakup.
jeszcze

19.2.2010

Bardzo precyzyjnie wykonane końcówki, do elektrycznej szczotki, do zębów. Końcówki są dobrze wyprofilowane, co ułatwia swobodną wymianę. Doskonała jakość włókien szczoteczki, zapobiega wypadaniu i deformacji, podczas użytkowania. Bardzo ładnie wykonana głowica szczoteczki, szybko i skutecznie, usuwa zanieczyszczenia na zębach, nie niszcząc szkliwa. Polecam ten doskonały produkt.

21.2.2018

Korzystam z urządzenia firmy Braun do elektrycznego czyszczenia zębów już od kilku lat. Co jakiś czas trzeba zmienić szczoteczki. Z urządzenia jestem bardzo zadowolona. Zęby są dokładniej czyszczone niż metodą tradycyjną .cenię sobie też oszczędność czasu. Zdecydowanie polecam urządzenie Oral B firmy Braun.

23.2.2010

Szczoteczki braun miały zawsze bardzo dobre końcówki więc do kupowania takich oto zapasowych wkładów nie będziemy zmuszani często. Ogólnie jakość wykonania jest identyczna jak w przypadku oryginalnie dołączanych szczotek przy zakupie. Polecam szczerze każdemu. Cena ok.

24.2.2010

Rewelacyjny sprzęt do czyszczenia zębów i jamy ustnej. Świetnie zapakowany w bardzo ładnym pudełeczku. Końcówki po dłuższym czasie się zużywają i należy prawidłowo, co trzy miesiące wymieniać je na nowe. Producent przygotował komplet trzech sztuk w bardzo dobrej cenie.

29.12.2016

znam ten produkt od lat, sama szczoteczka elektryczna to już kolejna której używam, aktualnie to nawet mam dwie bo czasem rozładuje się w czasie mycia więc wędruje do ładowarki a ja tylko nakładam końcówkę i myję dalej :) bardzo solidny produkt polecam.

1.8.2017

Używam tych końcówek od lat i są bardzo dobre i skutecznie usuwają kamień i docierają dosyć głęboko. Polecam ze względu na jakość i cenę i przestrzegam, żeby nie kupować zamienników, ponieważ oryginał jest dużo lepszy i trwalszy.

29.9.2017

Dobra klasyczna końcówka, moim zdaniem trochę mniej dokładna, niż inne końcówki tej firmy, ale rekompensuje to ceną i trwałością i jest delikatna dla dziąseł.

22.11.2015

Oryginalne zawsze lepsze od zamiennikow, odpowiednia dlugosc wlosia i odpowiedni ksztalt daja mozliwosc bardzo dokladnego umycia zebow.

31.5.2015

Jak dla mnie końcówki do szczoteczki są rewelacyjne, są dobrej jakości. Dobrze czyszczą zęby. A w tej cenie już więcej niż nie trzeba.
Warunki usługiPolityka prywatności