logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Oriflame Eclat woda toaletowa 50ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Oriflame Eclat woda toaletowa 50ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Oriflame Eclat woda toaletowa 50ml liczba opinii klientów wynosi 13, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 13, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

21.10.2009

Woda toaletowa Eclat bardzo ciekawy subtelny i elegancki zapach. Używając ich miałam wrażenie jeśli chodzi o trwałość że jest podobna do tych malutkich co mają tylko 15 ml. Tutaj mamy zapachu 50 ml więc dużo więcej na dłużej starczy i w niższej cenie niż perfumy. Nie są co prawda zbyt tanie ale naprawdę ładne i warto je mieć. Polecam.

7.4.2009

Subtelny wyraz ponadczasowej elegancji w bardzo kobiecym, miękkim wydaniu. Słodkie nuty malin i delikatnych fiołków są otulone ciepłym tłem z białego piżma. Bardzo elegancki zapach dla kobiet pewnych siebie,dążących do wyznaczonego celu,eleganckich i zadbanych.Bardzo kobiecy.Prześliczny.Polecam

12.1.2010

Ta woda przy pierwszym z nią kontakcie od razu skojarzyła mi się z elegancją i jej zapach to potwierdza. Czysty, klasyczny i piękny zapach zamknięty w eleganckim flakonie. Dla młodszych i dojrzałych kobiet, które cenią klasykę. Trwałość tak jak i cena tej wody jest średnia. Polecam!

20.8.2009

Wspaniały zapach! Idealny na wielkie wyjścia, eleganckie przyjęcia i imprezy. Raczej nie do codziennego użytku ale jest to kwestia gustu. Zapach jest mocny i intensywny dzięki czemu długo się utrzymuje, ale nie drażni. Jedyny minus to duża cena - ale za jakość trzeba płacić.

18.11.2009

Woda toaletowa firmy Oriflame Eclat 50 ml ma subtelny i bardzo kobiecy zapach . Kojarzy się z ponadczasową elegancją i klasyką , a zarazem z nowoczesnością . Bardzo trwały zapach . Zdobędzie uznanie zarówno wśród nastolatek jak i dojrzalszych kobiet . Polecam .

17.8.2009

Woda eclat to zapach dla kobiety eleganckiej, wytwornej, klasycznej. Piękny zapach zamknięty w ciekawym flakonie. Utrzymuje się bardzo długo na ciele, odpowiedni na każdą porę dnia czy roku. gdy jest w promocji ma nawet ciekawą cenę. Zdecydowanie polecam.

6.2.2017

Subtelny i bardzo kobiecy zapach . Kojarzy się z ponadczasową elegancją i klasyką , a zarazem z nowoczesnością . Bardzo trwały zapach . Zdobędzie uznanie zarówno wśród nastolatek jak i dojrzalszych kobiet . Polecam!

21.8.2019

Piękny wspaniale ,ciągle do nich wracam ,mają legko slodki zapach, cała linijka wpłat z oriflejme jest cudowna

1.9.2014

Produkt w przystępnej cenie, godny polecenia. Zapach utrzymuje się dość długo i jest bardzo zmysłowy.

3.3.2019

Według mnie najlepsze perfumy dostępne w katalogu Oriflame. Długo utrzymujący się zapach.
Warunki usługiPolityka prywatności