logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Philips Multigroom series 7000 MG7730/15. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Philips Multigroom series 7000 MG7730/15.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Philips Multigroom series 7000 MG7730/15 liczba opinii klientów wynosi 68, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 68, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

16.6.2019

Jak uruchomiłem to się od razu ogoliłem a potem ostrzygłem. Potem wygoliłem wszystkie włosy z nosa i uszu. Teraz jestem jak niemowlę. Generalnie cicha a te końcówki fajne. Zastanawiałem się nad jakimś tańszym modelem i chyba dobrze że kupiłem tą. Poprzedni Philips służył mi przez ponad 10 lat. Zepsuł się kabel od ładowarki i musiałem kupić nową. Ta jest fajniejsza! Polecam.

4.8.2019

Kupiłem model 7730 bo różnica pomiędzy 7770 to 200zł - długość czasu pracy i 2 ekstra końcowki dla tej drugiej. Nie warto doplacać moim zdaniem. Maszynka super. Do golenia sprzętu fantastyczna. Do golenia brody - fantastyczna. Do obcinania włosów taka piątka z minusem bo koncówka jest dość wąska i obcinanie trwa dłuzej ale poza tym jest super, do nosa i uszu fantastyczna.

24.4.2020

Maszynka bardzo poręczna, wygodna w użytkowaniu. Obudowa wykonana z plastiku, z dodatkowymi elementami antypoślizgowymi z gumy. Urządzenie ładuje się bardzo szybko.Maszynka jest bogato wyposażona: ma aż 16 końcówek, a dodatkowo dołączono jest materiałowy woreczek na maszynkę, ładowarkę i wszystkie nasadki. Dobry stosunek jakości i możliwości do ceny.

20.3.2020

Trymer zakupiony jako prezent. Mąż zadowolony. Produkt posiada wiele wymiennych końcówek, można go używać zarówno na sucho jak i na mokro, super sprawdził mu się przy stylizacji brody,jak i do usuwania zbędnego owłosienia na ciele.

16.2.2020

Funkcjonalny i porządny sprzęt - zarówno do zarostu na twarzy jak i groomowania całego ciała. Zdecydowanie polecam jako uniwersalne rozwiązanie do codziennej pielęgnacji dla mężczyzn.

23.4.2020

Super, pierwsze golenia brody i włosów zaliczone, szkoda że nie ma szczególne instrukcji jak poprawnie się golić, co prawda jest ale mało porad tylko ogólne zasady co do czego.

2.3.2020

Maszynka całkiem sympatyczna. Dobrze leży w dłoni, niektóre nakładki mogły być lepiej wykonane. Generalnie za te pieniądze dobry sprzęt.

5.7.2019

Spodziewałem się lepszej jakości plastiku. Sprawia wrażenie raczej taniego sprzętu. Ale kosi jak trza. 5 lat gwarancji.Dobre jest ;)

18.3.2020

Jakość wykonania ok. Dużo końcówek, średnio cicha tnie b. dobrze bez szarpania. Narazie po dwóch użyciach tylko tyle mogę powiedzieć.

29.1.2020

To jest świetny produkt jeden z takich które najbardziej pozytywne zaskakują. To już druga sztuka jest na prezent.
Warunki usługiPolityka prywatności