logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Royal Canin Mother&Babycat 10kg. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Royal Canin Mother&Babycat 10kg.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Royal Canin Mother&Babycat 10kg liczba opinii klientów wynosi 106, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 106, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

30.10.2009

Karma rewelacyjna.Kicia je ją z takim zapałem,że chyba nigdy się jej nie znudzi.Produkty Royal Canin cechuje wysoka jakość produktów oraz skład bogaty w mięso i odpowiednio dobrane witaminy.Karma ładnie pachnie,jest drobnego granulatu dzięki czemu nawet maleńki kociak jest w stanie sobie z nią poradzić.Karma idealna do stosowania u kociąt do 4 miesiąca życia.Sierść po niej jest błyszcząca,miła w dotyku.Kicia niema po tej karmie żadnych rewolucji żołądkowo-jelitowych.Idealna dla wybrednych kociątjak i alergików pokarmowych.Choć cena nie należy do najniższych to z własnego doświadczenia wiem,że nie należy oszczędzać na zdrowiu pupila.Naprawdę POLECAM.
jeszcze

9.10.2014

Karma dla kociąt i matek karmiących Royal Canin Feline Babycat jest bardzo dobrze przyswajana przez kocięta uczące się jeść stały pokarm. Posiada wszystkie wartości odżywcze potrzebne do rozwoju młodego organizmu. Małe krokieciki ułatwiają naukę jedzenia stałego pokarmu. Dla matek karmiących jest również doskonała, ponieważ posiada wszystkie wartości potrzebne dla organizmu, który jest obciążony wyprodukowaniem mleka dla kociąt.

17.1.2010

Pokarm do zastosowania od okresu odsadzania kociaka od mleka. Ja go stosowałam od okresu odsadzania do 2 miesięcy. Jak kotek będzie miał 2,3 m-ce można przejśc na Royal Canin Kitten (od 1-12 m-ca). Pokarm babycat jest wartościowy w witaminy i minerały, idealny dla małych kotków. Pomaga odzyskać zdrowie osłabionym kociętom znacznie mniejszym od rodzeństwa. Ten pokarm jadły prawie wszystkie moje koty od małego. Bardzo im smakował.

26.11.2015

Skład produktu (białko zwierzęce a nie mięso) powoduje, że produkt ma zdecydowanie zawyżoną cenę. Jedynie to, że bardzo smakuje kociakom oraz krokieciki są drobniutkie i miękkie, a na rynku nie ma praktycznie porównywalnego pod tym względem produktu, dokonuję zakupu tej karmy, by kociaki nauczyły sie jeść suchy pokarm.

5.7.2011

Małe chrupki idealne dla najmłodszych kotów.Dobrym rozwiązaniem jest zamknięcie worka z karmą na strunę - nie wysycha i nie wydostaje się z niej żaden zapach.Tylko 4 gwiazdki, bo kupa, którą kotek potrafi po takim jedzeniu wyprodukować jest mocno śmierdząca. Po Royalu dla dorosłych kotów takiego problemu nie ma.

25.1.2010

Kocie maluchy, muszą mieć zapewnioną doskonałą karmę, która pomoże zwierzętom prawidłowo funkcjonować.Karma jest bardzo dobrze zbilansowana, dobrze tolerowana przez zwierzęta.Karma nie powoduje biegunek i niestrawności.Dobrze zbilansowana karma, gwarantuje zdrowy wygląd zwierzęcia i prawidłowy połysk sierści.Polecam.

28.5.2014

Karma dla kociąt Royal Canin Baby Cat jest bardzo dobrze zbilansowana i przyswajalna dla maluszków. Posiada wszystkie wartości potrzebne do rozwoju młodego organizmu, jak również dla matki karmiącej. Malutkie krokieciki pozwalają na szybka naukę jedzenia pokarmu stałego przez kocięta.

18.5.2011

Moja kicia została odstawiona od matki w 5 tygodniu życia i od tego momentu dostawała tą karmę która jest naprawdę świetna! Mała ma obecnie 9 tygodni. Jest zdrowa, wesoła i silna :) Pomimo stosownego urozmaicania jej pożywienia i tak najbardziej lubi Babycat'a :) Polecam wszystkim :)

19.10.2017

Mam dwie kotki, obydwie uwielbiają tę karmę. Jest bardzo drobna, nie wymaga zbyt wiele wysiłku przy jedzeniu :-)Dla kociąt jest praktyczna, wystarczy zalać ciepłą wodą i po chwili jest mokra karma. Dobra do nauki jedzenia stałego pokarmu.

1.1.2010

Royal Canin babycat przeznaczona jest dla najmniejszych kociaczków od 1 do 4 miesiąca życia. Jest bardzo drobniutką i dość miękką suchą karmą , więc małe mruczki bez problemu mogą ją jeść. Polecam wszystkim mającym małutkie kotki.
Warunki usługiPolityka prywatności