logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal GI32 2x4kg. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal GI32 2x4kg.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal GI32 2x4kg liczba opinii klientów wynosi 87, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 87, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

24.8.2016

Mój kochany senior - kot ma już 15 lat, był ciężko chory, wymiotował i miał biegunkę. Weterynarz zalecił stosowanie tej karmy i muszę przyznać, że praktycznie od razu po jej zastosowaniu widać było różnicę: zwierzak bawi się jak dawnej nie wymiotuje i nie ma biegunki przybrał nawet na wadze, Moim zdaniem produkt rewelacyjny zamierzam dożywotnio mu ją podawać (za radą weterynarza, oczywiście).

12.8.2015

produkt bardzo polecam dla psów z biegunką i nieżytem jelitowy, bardzo smakowita, właściwej wielkości .Dobre opakowanie nie wietrzeje, nawet jak leży parę godzin w misce.Posiada witaminy i mikroelementy.Nie potrzeba dodatkowych produktów witaminowych.

2.12.2013

karma bardzo dobra dla mojego psa który ma kłopoty gastryczne (biegunki) jest już wiekowy i żeby go jak najdłużej utrzymać w dobrej kondycji zdecydowałam się na zakup tej karmy. Niestety cena jest dość wysoka ale czego się nie robi dla pupila.

12.11.2011

ROYAL CANIN Intestinal Gastro to karma przeznaczana dla kotów z problemami żołądkowymi. Jest doskonale zbilansowana, skład jest bardzo przyzwoity. Opakowanie jest bardzo praktyczne, cena nie jest wysoka jak na karmę leczniczą.

20.11.2018

Kot zachwycony!! Bardzo mu smakuje, a miałam wielki problem co kupić, nie chciał nic jeść! Kot miał często biegunkę, a po tej karmie jest ok. Nosek ma 18 lat i dostaje tylko Royal Canin Gastro suchą i mokrą karmę!

13.1.2015

Smaczny, lekkostrawny pokarm dla psa, podaję go zawsze, gdy coś zaszkodzi mojemu psu, zjada go bardzo chętnie i nie ma po nim żadnych kłopotów z wypróżnieniami, podaję też go jako przekąskę i nagrodę

24.11.2013

Produkt nadaje się dla kotów z problemami gastryczno-jelitowymi. Bardzo smakuje kotom, doskonale wpływa na...konsystencje kocich kup. Cena nie najniższa, ale skuteczność przemawia na korzyść.

16.10.2015

Moj pies uwielbia ta karme. Mial problemy z jelitami, wszystko co zjadl to zwracal. Jedyna ta karma jest dla niego idealna i nic mu nie jest po zjedzeniu a wrecz ja zjada w mgnieniu oka.

6.4.2011

Karma, choć lecznicza, to bardzo smakuje mojemu kotu i na prawdę mu pomogła w jego problemach jelitowych. Poza tym opakowanie jest spore, więc sam zakup jest tym bardziej opłacalny.

30.12.2015

Koty wcinają, weterynarz poleca (kot ma problemy z jelitami), więc i ja jestem zadowolona. Cena w Krakvecie niższa od ceny tego samego produktu w gabinecie weterynaryjnym.
Warunki usługiPolityka prywatności