logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O LP18 7,5kg. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O LP18 7,5kg.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O LP18 7,5kg liczba opinii klientów wynosi 280, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.7.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 280, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

24.4.2020

Nigdy karmy firmy Royal Canin nie były najtańsze, ale zawsze najwyższej jakości. Od ponad dwudziestu lat jestem hodowcą psów rasowych i od tego czasu karmie swoje psy tymi karmami, nigdy się nie zawiodłam. Psy są w dobrej kondycji, kupy robią nie za duże więc przyswajalność jest duża, oprócz tego bardzo lubią produkty tej firmy. Odnośnie tej konkretnej karmy, jest bardzo dobrą karmą weterynaryjną dla psów z dolegliwościami urologicznymi. Serdecznie polecam!!!

25.3.2015

Najbardziej zwróciłam uwagę na to , że ta karma nie śmierdzi jak wszystkie inne.Poza tym , bardzo smakuje mojej suczce i to dla mnie jest najważniejsze. Za krótki okres abym mogła napisać , że mój pies stracił na wadze . W składzie posiada wszystkie potrzebne witaminy. Polecam produkt.

4.6.2019

Kupuję tylko z zalecenia weterynarza, ogólnie jestem zadowolona i zaskoczona, że karma, która w składzie nie ma praktycznie mięsa i jest pełna tzw. zapychaczy, tak pozytywnie wpływa na psa. Mam jednak nadzieję że nie będę musiała jej podawać psu stale, bo cena jest bardzo wysoka.

18.5.2017

Karma pomaga naszemu psu ze schorzeniem dotyczącym obecności kryształów w moczu, przez które pies (nauczony załatwiania się na zewnątrz), miał nagłą potrzebę zrobienia siusiu,co kończyło się siusianiem w domu (bo nie był w stanie nawet dać znać, że chce wyjść).

16.6.2018

Po tej karmie nie tworzą się pieskowi kamienie w pęcherzu, nie ma po niej żadnych problemów, dobrze ją trawi. Opakowania po otwarciu nie można zamknąć ale to nie przeszkadza bo karmę przesypuję do plastikowego pojemnika i spokojnie tam wytrzymuje 3-4 miesiące.

6.10.2017

Mojej prawie 9 letniej suni, po 2 miesiącach stosowania, nie wytwarzają się w moczu kamienie struwitowe. Radzę uważać na kamienie i robić badania psom bo moja sunia musiała mieć operacje bo kamienie byly takie duze już że zagrażały życiu :(

25.4.2016

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O. Pies miał kamienie nerkowe. Tą karmę dostaje od około roku. W styczniu zrobiłem USG - kamieni nie było. Karma jest dobrze przyswajana. Pies nie mażadnych nieporządanych sensacji.

2.12.2015

Jeszcze za wcześnie na wystawienie opini o produkcie ponieważ rozpoczęliśmy dopiero karmienie ale pies podszedł do karmy bardzo entuzjastycznie więc z pewnością mu smakuje czy spełni zdrowotne oczekiwania czas pokaże.

6.3.2015

wysokiej jakości karma weterynaryjna .ta kupiona w zooart pachnie trochę inaczej niż ta sama karma ,która przez ostatnie dwa lata kupowałam u weterynarza-była tez droższa prawie o stówkę.mój piesek ma się świetnie.

30.5.2013

Witam serdecznie, po prostu to karma która pozwala aby nasz piesek mógł żyć! Jest to karma która oprócz b. dobrych walorów odżywczych rozpuszcza kamienie struwitowe oraz zapobiega ich powstawaniu.
Warunki usługiPolityka prywatności