logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Synoptis Pharma Witamina A + E, 30 Kapsułek Apteo. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Synoptis Pharma Witamina A + E, 30 Kapsułek Apteo.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Synoptis Pharma Witamina A + E, 30 Kapsułek Apteo liczba opinii klientów wynosi 194, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 194, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

12.9.2013

do sięgnięcia po tego typu suplement diety namówiła mnie dermatolog, widzę różnicę na skórze - jest bardziej promienna, pory zmniejszyły sięwybrałam tą wersję ponieważ skład jest tożsamy a cena dużo niższa niż reklamwany suplement

12.10.2014

Używam witaminy A+E bezpośrednio na skórę zamiast kremu na noc ( tak średnio raz na 2 tygodnie) - cera jest promienna, dobrze nawilżona. Dodatkowo spożywanie witaminy A+E również korzystnie wpływa na Nasz organizm.

1.11.2015

Witamina A+E jest łatwa do połknięcia,stosuję jedną tabletkę na dobę już kilka miesięcy i czuję poprawę ostrości wzroku oraz wpływ korzystny na skórę, która jest mniej sucha i nie łuszczy się

21.1.2015

Witaminę A+E kupiłam juz trzeci raz tej firmy. Jedna kapsułka ma taką sama zawartość co kapsułka reklamowanego produktu Capivit A+E a produkt jest 3 razy tanszy.

2.5.2015

Strasznie zaczęły wypadać mi włosy i łamać się paznokcie. Biorę te witaminy 2 tyg i chyba mogę stwierdzić, że paznokcie mam już silniejsze, więc chyba działa :-)

27.7.2015

poszłam po rozum do głowy i zamiast drogich kosmetyków z witaminami kupuje tańsze kapsułki które zawierają zwiększone stężenie. Polecam ta firmę farmaceutyczną.

20.6.2017

Stosuję do wcierania w paznokcie dla wzmocnienia oraz do smarowania śluzówki w jamie ustnej przy jej suchości. Spełnia swoje zadanie dobrze. Polecam.

6.12.2013

W celu uzupełnienia diety o niezbędne witaminy, w tym przypadku A+ E. Firmowa Apteo jest w dodatku ciut tańsza niż inne zestawy.

25.3.2016

Tych witamin używa żona przy bólu gardła i jak twierdzi pomaga Jej. Ja biorę czasem profilaktycznie, więc ciężko ocenić skutek.

8.2.2016

Suplement diety poprawiający stan skóry, Można też stosować bezpośrednio na skórę po przebiciu kapsułki i nałożeniu na ciało.
Warunki usługiPolityka prywatności