logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Thebalm Meet Matte E Trimony Paleta Cieni do Powiek z Lusterkiem Matte Eyeshadow Palette 21,6g. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Thebalm Meet Matte E Trimony Paleta Cieni do Powiek z Lusterkiem Matte Eyeshadow Palette 21,6g.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Thebalm Meet Matte E Trimony Paleta Cieni do Powiek z Lusterkiem Matte Eyeshadow Palette 21,6g liczba opinii klientów wynosi 62, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 5, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 57, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

21.8.2017

Świetna paletka, doskonale napigmentowane cienie, dobrze się blendują. Zaletą jest też lekkie, porządne, kartonowe opakowanie i duże lusterko. Cienie są dosyć suche więc podczas nabierania ich na pędzel trochę się pylą i brudzą cienie dookoła, jednak nie zauważyłam żeby jakoś bardzo osypywały się podczas nakładania pod warunkiem pozbycia się nadmiaru cienia z pędzla. Kolory w palecie są idealnie dobrane,w zasadzie można wykonać nią makijaż oka na każdą okazję i nie potrzeba do tego żadnych dodatkowych cieni.
jeszcze

19.5.2017

Aż się sama sobie dzisiaj dziwię, czemu zwlekałam z zakupem tych cieni tak długo. Zakochałam się w tej paletce. Używam jej najczęściej podczas codziennego makijażu do pracy. Wszystkie kolory są dobrane rewelacyjnie. Pięknie się uzupełniają i przenikają. Malowanie się nimi to sama przyjemność. Nawet po całodziennym noszeniu nie rolują się, ani nie spływają. Jedyny minus to delikatne osypywanie, ale zminimalizowałam je, otrzepując lekko pędzel przed aplikacją na powiekę.

23.1.2017

Cienie wystarcza mi na pewno na długo, ponieważ są wydajne i stosunkowo duże. Jeśli chodzi o kolory na pierwszy rzut oka nie każdy cień wydaje sie pasować do pozostałych ale w praktyce można pomieszać prawie wszystkie kolory na powiece ponieważ bardzo dobrze sie blenduja a makijaż oka jie wydaje sie być i tak przesadzony ze względu na łatwe stopniowanie nasycenia kolorami

30.11.2016

Paletka jest fantastyczna. Jedynie najjaśniejszy kolor jest mało widoczny. Mam ekstremalnie wrażliwe oczy, a po tych cieniach nic się nie dzieje przez cały dzień. Znacznie lepiej je toleruję, niż produkty firmy HYPOAllergic (Producent Bell), których nie jestem w stanie używać. Są to co najlepsze cienie, jakie kiedykolwiek kupiłam. A! I świetnie się rozcierają.

23.4.2017

Cienie w przepięknych kolorach, duża gramatura cieni, świetne opakowanie i mimo lusterka lekkie. Lusterko też dobrej jakości, nie przekłamuje obrazu. Jedyna wada to pigmentacja, jest oczywiście ona o wiele lepsza od przeciętnych cieni lecz spodziewałam się czegoś więcej za taką cenę. Tak czy inaczej warta kupienia. Polecam

21.8.2017

Świetna paletka! Idealna do wykonywania makijażu na codzień, jak i na wieczór. Piękne kolory! Świetna pigmentacja i olbrzymia możliwość bawienia się makijażem oka. Szczerze polecam! To moja pierwsza paletka cieni z The Balm i już teraz wiem, że na pewno nie ostatnia :)

17.4.2017

Najlepsze cienie jakie mam. Jako jedyne trwają na powiece cały dzień, bez zbierania się w załamaniach i co dla mnie bardzo ważne nie podkreślają zmarszczek na dojrzałej skórze. Za trwałość otrzymują ode mnie max.

22.5.2017

piękne kolory, super pasują do zielonych oczu. Trzymają się cały dzień, troszkę się osypują podczas nanoszenia na pędzelek, ale to w niczym nie przeszkadza. najlepsze jakie miałam

14.12.2016

Świetna paletka, zarówno na co dzień, jak i do makijażu wieczornego. Cienie doskonale napigmentowane, super się rozcierają, minimalnie pylą. Polecam

19.2.2018

Cienie są boskie- super napigmentowane, kolory idealnie dobrane. Cienie się dobrze rozcierają i łatwo łączą z innymi. To moja ulubiona paleta
Warunki usługiPolityka prywatności