logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Akuku Podkład jednorazowy higieniczny premium 40x60 cm A0367 10 szt.. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Akuku Podkład jednorazowy higieniczny premium 40x60 cm A0367 10 szt..

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Akuku Podkład jednorazowy higieniczny premium 40x60 cm A0367 10 szt. liczba opinii klientów wynosi 146, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 146, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

18.2.2019

Sprawdzają mi się w domu (dodatkowa osłona na przewijaku z frotte) czy w gościach, jeśli chodzi o przewijanie w miejscach publicznych, to wybieram większe podkłady. Ich minusem jest to, że się kulkuja, ale jak za tę cenę, to spełniają swoją funkcję

13.3.2019

Najtańsze wydanie podkładów. Pr, y przewijaniu niemowlaka sprawdzają się idealnie. Plus za mniejszy rozmiar, niż zazwyczaj oferowane - jest wystarczający, a zawsze to jakieś wsparcie dla środowiska i oszczędność miejsca w torbie.

13.10.2019

To wersja dużego opakowania podzielona na mniejsze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu bo są idealne w podróży. Poza tym są chłonne (ja używam do przewijania 4 miesięcznego Malucha), mięciutkie i cienkie.Jak dla mnie same zalety.

26.11.2019

To wersja dużego opakowania podzielona na mniejsze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu bo są idealne w podróży. Poza tym są chłonne (ja używam do przewijania 5 miesięcznego Malucha), mięciutkie i cienkie.Jak dla mnie same zalety.

3.2.2019

niezastąpiony przy małym dziecku produkt. Bardzo dobrze sprawdza się zarówno do łóżeczka jak i do przewijania. Można wykorzystać także szpitalu po porodzie. Bardzo dobra cena za opakowanie 10 szt. Polecam :)

19.11.2018

Miły w dotyku podkład, ratuje nasz przewijak przed zabrudzeniem sytuacjach kryzysowych oraz sprawia, że dzięki niemu dziecko nie wzdryga się przed położeniem na śliskim i zimnym przewijaku

21.2.2018

Średniej jakości podkłady higieniczne, ja stosuję u dziecka do przewijania, dośc łatwo się ściągają i podwijają, nie są super chłonne. Plus za niewysoką cenę

7.8.2018

Akuku Podkład jednorazowy higieniczny premium 40x60 cm A0367 10 szt. dzięki bawełnianej warstwie wierzchniej jest delikatny w dotyku oraz bardzo chłonny.

29.5.2019

Chłonne, niestety trochę małe, za to poręczne w podróży przez swój rozmiar, Produkt adekwatny do swojej ceny i jej wart spełnia wszystkie wymagania

13.2.2018

Jak dla mnie podkłady są ok - są wygodne w użyciu, dobrze chłoną wilgoć i opakowanie jest spore, choć opakowanie mogłoby był wygodniej otwierane.
Warunki usługiPolityka prywatności