logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie BabyOno Pojemnik Na Smoczek 529/01 Szary. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu BabyOno Pojemnik Na Smoczek 529/01 Szary.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu BabyOno Pojemnik Na Smoczek 529/01 Szary liczba opinii klientów wynosi 155, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 136, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 19, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

6.10.2021

Super fajny pojemniczek, bardzo przydatny. Zmieszczą się spokojnie 2 smoczki a rączka pozwala zawiesić pojemniczek czy na nosidle czy w gondoli. jedna z bardziej używanych rzeczy ;)

24.6.2021

identyczny jak na zdjęciu, z tym, że kolor szary jest ciemniejszy i myślałam, że pojemnik będzie mniejszy. jest w stanie pomieścić 2, może nawet 3 smoczki.

22.2.2019

Bardzo wygodny i ładny pojemnik do przenoszenia smoczków. Dzięki niemu nasze smoczki są czyste i bezpieczne, tak długo, jak tylko chcemy :)

14.11.2018

Fajny gadżet, przydatny w podroży i na spacerach. Jest także świetną zabawką, synkowi przypadł do gustu, mnie również. Polecam.

13.12.2021

Pojemny ,mieści się smoczek razem z łańcuszkiem . Dzięki dużej zawieszce można przyczepić do różnych rzeczy np. wózka

14.6.2021

Wykonany z grubszego tworzywa, można zawiesić na łóżeczku czy wózku, ładnie wygląda. Smoczki się nie gubią. Polecam!

12.12.2020

Bardzo przydatna rzecz. Nie szukamy ciągle gdzie jest smoczek. Mieści spokojnie [email protected] nawet trzy smoczki.

6.5.2020

Pojemnik na zdjęciu wygląda na różowy, jednak w opisie jest napisane fioletowy, można się pomylić

28.3.2021

Bardzo praktyczne pudełko. Mieści nawet duży smoczek typu Chicco Soft razem z zapinką. Polecam

18.2.2021

Bardzo przydatne, jena wisi przy łóżku a drugie jest zawsze w torbie. Smoczki pod ręką

13.6.2021

Przedmiot zgodny z opisem. Można zawiesić na wózku więc zawsze smoczek będzie pod ręką.

24.2.2021

Bardzo przydatny gadżet! Nie trzeba szukać już smoczka po torbie... Pojemny. Polecam!

5.4.2021

Super pojemnik. Mieści luzem dwa duże smoczki, a jak się upchnie to nawet i trzy :)

5.10.2020

Najlepszy pojemnik na rynku. Wygodny i idealny do wieszania na wózku i i łóżeczku.

28.3.2021

Ok, ładny bardzo duży pojemnik na 2 smoczki, służy też jako grzechotka w drodze

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności