logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Bio Planet Tapioka Skrobia Z Manioku Bio 400G. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Bio Planet Tapioka Skrobia Z Manioku Bio 400G.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Bio Planet Tapioka Skrobia Z Manioku Bio 400G liczba opinii klientów wynosi 93, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.8.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 19, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 74, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

30.12.2021

Bardzo polecam do wyrobu chleba bezglutenowego oraz pierogów, łączę ok 10 g z mixem mąk bezglutenowych, odrobiną łusek babki jajowatej i wychodzi rewelacyjne ciasto :)

15.11.2017

Produkt wart zainteresowania. Świetny wynalazek dla każdej kuchni. Lubię eksperymentować z jedzeniem wiec produkt godny uwagi. Niska cena pośród innych ofert.

3.2.2019

Stosuję ją jako zamiennik skrobi ziemniaczanej, kisiele na manioku wychodzą delkatniejsze, ale za to mają piękny przejrzysty kolor.

6.4.2017

Skrobia z Manioku czyli Tapioka Bio Planet to produkt wysokiej jakości oferowany za przystępną cenę.

27.8.2020

Super mapa używam do pieczenia chleba bezglutenowego , do naleśników , sosy , placki . Polecam

27.11.2018

Bardzo dobrej jakości tapioka. Same naturalne składniki. W porównaniu z konkurencją wypada na plus.

1.6.2019

rewelacyjny produkt, świetnie zastępuje mąkę. Idealna do zagęszczania sosów, bez mącznego zapachu

11.5.2018

Dobra mąka. Sprawdza się do wszystkiego. Czasami nawet zagęszczam nią mleko dla dziecka :)

12.2.2019

Tapioka Bio Planet Skrobia z manioku bio to produkt wysokiej jakości za przystępną cenę.

17.3.2021

Super zamiennik glutenu, zamiast bułki tartej na schabowy mniam, do zagęszczania sosów

8.11.2017

Tapiokę wykorzystuję do pieczenia chleba, zamiast skrobi kukurydzianej. Sprawdza sie.

31.3.2016

bardzo dobra mąka do wypieków bezglutenowych, dobra cena i jakość, warto zakupić

22.4.2020

Mąka swietnie nadaje się do wypieku chleba oraz ciast i naleśników bezglutenowy

3.5.2020

Najlepsza mąka z tapioki. Zawsze zastępuję nią mąke i skrobie ziemniaczana.

13.6.2022

Przydatna w kuchni, zamiennik pszennej. Do zagęszczania sosów itp.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności