logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Breville DuraCeramic VST070X. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Breville DuraCeramic VST070X.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Breville DuraCeramic VST070X liczba opinii klientów wynosi 121, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 5, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 13, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Avans liczba opinii klientów wynosi 6, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Electro liczba opinii klientów wynosi 4, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 91, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

27.4.2020

bardzo solidnie wykonany opiekacz, minimalistyczny i elegancki design, świetnie pasuje do kuchni. bardzo łatwo się czyści dzięki ceramicznym, wymiennym elementom grzewczym. szybko się nagrzewa i równomiernie opieka kanapki, ma dużą komorę w której mieszczą się nawet większe kromki. jedyna wada to błąd w specyfikacji - na stronie Euro widnieje zapis, że ma elementy do gofrów i panini - do produktu są dołączone jedynie elementy do kanapek. mimo tego opiekacz wygląda na bardzo solidny, taki,który będzie długo służył i nie rozwali się miesiąc po gwarancji ;)
jeszcze

10.1.2021

Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na ten produkt. Po wielu opiekaczach marek niby znanych za cenę do 80 z- to jest super sprzęt. W poprzednim, przy dociskaniu kanapek pękła obudowa. O klejeniu się kanapek do formy przy uszkodzeniu teflonu nie wspomnę. To dotyczy wszystkich poprzednich. Tu można więcej produktów dodać, spokojnie się wszystko mieści i opieka. Mycie, to bajka. Tylko cierpliwie czekać, aż ostygnie. Polecam.

30.7.2020

Szanowni Państwo miałem już kilka opiekaczy Philips,Zelmer i inne. Pierwszy raz stwierdziłem że zaryzykuję i kupię dużo droższy produkt. Jakie są moje wrażenia ? używam go od kilku tygodni często,praktycznie codziennie i powiem że jest REWELACYJNY. Jeszcze się nie zdarzyło aby kanapka przywarła do powierzchni regulacja temperatury fajna sprawa. Wykonanie produktu naprawdę bardzo przyzwoite. Polecam w 100%.

14.11.2020

Bardzo dobry i wygodny w użytkowaniu opiekacz. Wyjmowane płytki są wygodne w czyszczeniu i nie schodzi z nich powłoka podczas opiekania tostów - w poprzednich opiekaczach powłoka zostawała na chlebie. Opiekacz ma fajny kształt i ładnie wygląda a przede wszystkim bardzo ładnie i dobrze opieka kanapki. Cena jak na opiekacz dość wysoka ale wart jest każdej złotówki. Polecam

24.11.2020

Jest super wczesniej mialam firmy zelmer zszedł teflon ,przywierały kanapki ,a tutaj super dopieczone i szybko nic nie przywiera ,czysci się super nie trzeba nic namaczac zeby odchodziło bo nic nie przywiera nawet ser który się stopi nie pozostaje na opiekaczu ,polecam z czystym sumieniem dla mnie 100%zadowolnia ,wart swojej ceny.

22.9.2020

Zakup tego opiekacza uważam za bardzo dobry. Świetnie opieka kanapki, nic nie przywiera (w poprzednim tańszym opiekaczu przypalony ser trzeba było zdzierać nożem:(, dobrze dzieli kanapki na trójkąty. Zaletą są wyjmowane elementy grzewcze, które łatwo się czyści. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szczerze polecam!!

16.11.2020

Dość szybko nagrzewa się i piecze, w płytki powleczone śliskim materiałem, wiec nic nie przywiera, bardzo łatwo wyjmuje się płytki do mycia, nie trzeba za każdym razem myć wystarczy przetrzeć ręcznikiem papierowym, ser nie wypływa na zewnątrz dzięki wyższym burtom. Porządnie wykonany. Ładny wygląd. Jest super.

6.5.2020

Gorąco polecam ten opiekacz. Rewelacyjna powłoka ceramiczna, do której nic nie przywiera. Generalnie wykonanie opiekacza jest w pełni warte swojej ceny, a tosty są rewelacyjne. Miałem wcześniej 3 opiekacze (każdy w cenie do 100 zł) - szkoda pieniędzy na tą tandetę. Jeszcze raz gorąco polecam ten produkt.

23.3.2020

Z takim opiekaczem tosty wchodzą no nowy poziom! Dzięki temu, że ma głęboką kieszeń to można na prawdę dużo warzyw/sera/mięcha wsadzić (ultra dużo) i nic nie ucieka. Tost przestaje być tostem nudnym. Serio polecam. Toster inspiruje kuchennie :D P.s. Gwarantowana pogarda dla zwykłego tosta z serem o_O .

18.1.2019

Drogi,porządnie wykonany,faktycznie nic nie przywiera,ciężko zarysować powłoke.Poprzedni miałem jakiś tani z teflonem,po 2 miesiącach teflon zaczął schodzić i nie dało się dosłownie wyjąć kanapki.Otwierając zabierało górną kanapkę że sobą,horror. Ten to zupełnie inne lodowisko:)Wart tych pieniędzy.
Warunki usługiPolityka prywatności