logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie CANPOL BABIES MATA DO KĄPIELI 69X38CM LOVE&SEA (80/002). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu CANPOL BABIES MATA DO KĄPIELI 69X38CM LOVE&SEA (80/002).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu CANPOL BABIES MATA DO KĄPIELI 69X38CM LOVE&SEA (80/002) liczba opinii klientów wynosi 290, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 290, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

11.5.2020

Mata bardzo fajna, jestem zadowolona z jej zakupu. Zwłaszcza, że spełnia swoje zadanie i synek się nie ślizga w wannie podczas kąpieli. Grafika na macie bardzo ładna i wygląda ślicznie. Jednak potrzeba trochę więcej siły do przyklejenie jej do wanny i dociśnięcie przyssawek czasami nawet każdej z osobna - co bywa uciążliwe - ale nie na tyle aby być niezadowolonym :)

24.5.2020

Mata doskonale zabezpiecza przed ślizganiem się dziecka w wannie. I na tym polega jej główną funkcją! Ma wiele punktów przyczepu do wanny. Dodatkowo ma fajną kolorystykę na którą zwraca pozytywnie uwagę moja córka. Osoby wrażliwe mogą zwrócić uwagę na lekki (dla mnie) zapach, który zanika po 3 kompaniach.

17.6.2020

Bardzo przydatna rzecz. Co prawda w wanience się trochę nie mieści ale w wannie jest idealna. Trochę czuć tworzywem sztucznym ale da radę to przeżyć. Bardzo fajna na wyjazdy gdzie do hotelu żeby nie kapać dziecka bezpośrednio w wannie

24.3.2021

Z początku byłam niezadowolona bo słabo się trzymała wanny, ale po nalaniu wody wszystko ładnie się trzymać, szkoda tylko że mata jest mała ale to mój błąd bo nie sprawdziłam wcześniej wymiarów. Polecam!

15.12.2019

bardzo ułatwia mycie siedzącego już malucha. Nasz egzemplarz akurat dotarł trochę popękany i ze spłyniętym barwnikiem, ale w użytkowaniu to nie przeszkadza, więc nie chcieliśmy się już bawić w zwroty.

19.3.2020

Mata bardzo fajna. Tylko niestety troche jak to tworzywo, ma specyficzny zapach. A że jest przezroczysta, to trzeba pilnowac, by ,,brudy,, nie zbieraly się od dolu przy ,,przyssawkach,,.

27.7.2019

Dziecko nie ślizga się, ładnie wykonane, kolory nie schodzą, guma nie żółknie. Po zakupie kilka dni mata nieładnie pachniała, teraz już ok. Dobrze przyczepia się do wanny.

11.11.2018

Mata jest super. Używamy jej już kilka miesięcy i nic się z nią nie dzieje. Obrazki się nie ścierają A dziecko się nie ślizga. Jak najbardziej spełnia swoją funkcję.

7.9.2020

bardzo dobry produkt ! dobrze się trzyma powierzchni, jest gruba, więc nic się nie rwie przy jej odklejaniu od wanny :) żywe kolory, które zachwyciły mojego syna :)

21.4.2020

mata bardzo ladna, niestety toche sztywna i nie zawsze "przyssie" się do powierzchni. Nadaje się tylko do brodzików i wanny. Do wanienek dzieciecych jest za duza.
Warunki usługiPolityka prywatności