logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie CANPOL BABIES MIĘKKA GĄBKA W KSZTAŁCIE ZWIERZĄTEK - KACZUSZKA (43/104). Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu CANPOL BABIES MIĘKKA GĄBKA W KSZTAŁCIE ZWIERZĄTEK - KACZUSZKA (43/104).

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu CANPOL BABIES MIĘKKA GĄBKA W KSZTAŁCIE ZWIERZĄTEK - KACZUSZKA (43/104) liczba opinii klientów wynosi 36, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.4.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 36, a średni wynik to 4.4. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

16.7.2009

Gąbki-zwierzaki z Canpola są świetne! Wiele kolorów, ciekawe, proste ale pobudzające wyobraźnię kształty, delikatna gąbka odpowiednia dla delikatnej skórki malucha... Wszystko to ogromne plusy tych wyrobów. A czasem są tak świetne, że aż im to szkodzi. Syn dostał pingwina na Dzień Dziecka. W wannie nie wypuszczał go z rąk, kąpiel odbywała się drugą gąbką. Dotrwał zaledwie do 8 czerwca – wtedy odpadła głowa (no dobrze – syn z miłości ją odgryzł), a cała reszta miała mnóstwo dziur po zębach.Na szczęście przy następnych zwierzakach nie był już taki „żarłoczny”.
jeszcze

7.2.2009

Mam w domu małych wielbicieli zwierzyńca, a także szkraby uwielbiające kąpielowe rozkosze. Ten jeden produkt potrafi zaspokoić dwie pasje moich synów. Oprócz tego, że bawi - uczy ich również: rozpoznawania kolorów, kształtów (taaa, wszędzie można znaleźć inspirację), wymyślania przygód dla zwierzątek, którym nadajemy wesołe imionka oraz skutecznie zachęca do nauki samodzielnego mycia. Jedna mała gąbeczka, a tak cieszy i tyle przynosi radości...

29.11.2009

Zdecydowanie polecam zakup tej gąbki firmy Canpol dla małego dziecka. Jest delikatna , nie drapie skóry dziecka. Bardzo dokładnie myje się nią skórę. Ma ciekawy kolor i kształt. Dziecko chętnie samo umyje się widząc misia z oczkami i noskiem uśmiechającego się do niego . Jest to zachęta do pierwszych prób samodzielności.

20.8.2009

Gąbka jest mięciutka i delikatna. Nadaje się nawet dla noworodków, na pewno nie podrażni ich delikatnej skóry. Dla starszych dzieci będzie miłym i zabawnym urozmaiceniem kąpieli. Wykonano ją z wytrzymałego materiału. Widziałam inne gąbki o zabawnych kształtach w niższej cenie, ale ta ma najlepszą jakość. Polecam gorąco.

28.8.2009

Gąbka która jest bardzo przydatna prz kąpieli małych dzieci( jak wiadomo małe dzieci nie lubią tej czynności wiec taka gabka swoim kształtem może przyspieszycz i umilić ta czynność, gąbka przypomina swoim kształtem misia którego dzieci lubią) gabka jest miła w dotyku, miekka, dobrze zasysająca wodę.Gorąco polecam

11.10.2009

Dzięki tej gąbce dziecko może przekonać się ,że kąpiel to przyjemne z pożytecznym.Ciekawy kształt zwierzątka,może służyć też jako zabawka edukacyjna-dziecko uczy się nazw zwierząt.Nie polecam tylko na najmłodszych bąblów ponieważ jest to siedlisko bakterii.Plusem jest niska cena i dostępność w każdym sklepie.

6.2.2010

Kolorowe i mięciutkie gąbeczki w kształtach śmiesznych zwierzątek, będą skutecznie umilały kąpiel naszemu brzdącowi. Dobrze się pienią więc można szybciutko umyć naszego malca. Warto jest mieć kilka różnych sztuk, kilkoma zajmie się maluch, a mama bez problemów może wykonywać wszystkie zabiegi pielęgnacyjne.

26.8.2009

Moja córeczka uwielbia zwierzątka.Gąbka z Canpol bardzo przypadła jej do gustu.Jest niezwykle miękka i delikatna przez co bardzo chętnie się kąpie.Ciekawy kształt i kolor przyciąga jej uwagę za każdym razem...Dzięki tak niskiej cenie moja córcia nie chce wychodzić z wanny i ma wielką radość z kąpieli.

28.8.2009

Gąbka ta przyciąga uwagę stylizacja. Wzór misia bardzo fajnie wygląda i nadawałaby się super także dla dzieci. Jest dosyć miękka i dobrze chłonie wodę. Wycięta jest staranie. Nie strzępiła się nawet po dłuższym czasie. Potem mi się znudziła i wyrzuciłem. Za tę cenę naprawdę warto ją kupić. :)

3.10.2009

Bardzo fajna gąbka do kąpieli dla dziecka.Jest nie droga.Dziecko da nam się z oprzyjemnością umyć.Nie drapie mocno jak inne gąbki.Niestety szybko się niszczy,jeszcze jak dziecko się nią bawi to zupełnie.Dobrze ,że jest łatwo dostępna i tania.Polecam mieć ten produkt.
Warunki usługiPolityka prywatności