logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Ekspres Bosch Tassimo Vivy2 TAS1403 Czerwony. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Ekspres Bosch Tassimo Vivy2 TAS1403 Czerwony.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Ekspres Bosch Tassimo Vivy2 TAS1403 Czerwony liczba opinii klientów wynosi 53, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 3, a średni wynik to 4.7. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Euro liczba opinii klientów wynosi 50, a średni wynik to 5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

19.5.2020

Ekspres kupiłem w prezencie dla Mamy, okazało się, że bardzo udany podarunek. Bardzo atrakcyjna cena ekspresu, stylowy wygląd i co ważne śmiesznie łatwy w obsłudze sprawia, że jest doskonałym rozwiązaniem. Duży i bezproblemowy dostęp do kapsułek z kawą, które można dostać praktycznie wszędzie. Kawa bardzo dobra, jak na tej klasy ekspres. Oczywiście nie ma co porównywać z kawą z ekspresów automatycznych ale za ta cenę nie spodziewalem sie, ze bedzie aż tak dobra. Dodatkowo łatwość przyrządzenia kaw typu Cappucino,Late itp. sprawia, że jest świetnym rozwiązaniem zarówno na codzień jak i na imprezę. Zdecydowanie Polecam!
jeszcze

20.11.2018

Przyszła jesień, dzień króciutki A mnie dobijają smutki. Szukam zewsząd pocieszenia, Czegoś też dla podniebienia. Kawa latte... Cappuccino... Nie masz sprzętu kobieciono... Trzeba kupić ekspres nowy, Kompaktowy, kapsułkowy. Szukam więc na Euro stronie, W moim małym telefonie. Coś co by mi pasowało Cenowo nie zrujnowało. O! Bosch Tassimo Vivy 2 Same dobre cechy ma! Jest malutki i taniutki On poradzi na me smutki! Szybko kawe zrobić umie, Bo kapsułki swe rozumie! Zamówione, zapłacone I przez Euro dostarczone.Cieszy oko, podniebienie Mam co rano dogodzenie. Bo ekspresik szybko sprawnie, Robi latte tylko dla mnie!
jeszcze

14.6.2020

To mój drugi taki ekspres. Poprzedni był nieco straszy i lata ze mną zrobiły swoje. Jestem zadowolona z nowego ekspresu, nowy ładniejszy wygląd, szybkość robienia napoju, łatwość obsługi, jest instuicyjny. Ekspres wyposażony dodatkowo w funkcję samoczyszczenia pozwala utrzymać go w czystości na codzień, czego brakło poprzednikom. Napoje do niego ogólnodostępne. Mały, zgrabny, nie zajmuje dużo miejsca w kuchni. Pojemnik na wodę łatwy w dostępie. Szukajac nowego ekspresu brałam pod uwagę tylko kolejny Bosh Tassimo.Nawet dzieci chętnie same robią sobie napoje czekoladowe.
jeszcze

19.6.2021

polecam Bosch Tassimo Vivy 2 TAS 1403 Bosch Tassimo Vivy 2 TAS 1403- jedynie na co trzeba zwracać uwagę, to przed użyciem kapsułek Milka z kakao trzeba wyczyścić porządnie express, bo często blokuje kapsułkę ( ja przestałam używać tych kapsułek, 1 express się zablokował a drugi cudem odblokowałam) poza tym polecam sprawdza się przy pozostałych kawusiach

4.8.2020

Super produkt, duży wybór kaw i napojów mlecznych. Nareszcie nie muszę tłumaczyć dzieciom, dlaczego nie mogą wypić kawki jak mamusia :D Dzięki Tassimo! Teraz południowa kawka odbywa się bez nudzenia córy o "łyczka kapuczino", bo popija pyszne Oreo lub Milkę ;) Wszystko na plus.

31.3.2018

Ekspres bardzo super szczególnie jak na swoją cenę. Kawa jest robiona bardzo szybko. Jedynym minusem jest niewielka dostępność kapsułek w sieci Euro, bo np. nie mają herbat, które już w innym sklepie internetowym można zamówić. Sam ekspres bardzo polecam.

20.3.2018

Bardzo fajny wizualnie ekspres , do tego przystępny koszt zakupu. Kapsułki dostępne w każdym markecie.. Dla osób dbających o linię niestety ale kapsułki Milka raczej nie będą dobrym wyborem- wysoka wartość energetyczna.

23.4.2018

Po 4 miesiącach ekspres działa doskonale. Jedyną wadą jest brak informacji o pojemności filiżanek koniecznych do różnych rodzajów kaw i napojów TASSIMO, Taka informacja powinna być na opakowaniu kawy lub napoju.

4.12.2018

Po zakupieniu produktu, przeszedł on mały test w rodzaju sporządzenia kilku różnych kaw. Okazało się trafionym zakupem, bo kawka wyśmienita i tylko delektować się smakiem aromatu prawdziwej kawy.

28.1.2021

Używam ekspresu do kawy Tassimo od lat i każdy kolejny model jest coraz bardziej doskonały. Prosty w użyciu, łatwy do czyszczenia. Dzień bez kawy Tassimo dniem straconym.... Polecam .....
Warunki usługiPolityka prywatności