logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Etiaxil lotion do stóp i dłoni 100ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Etiaxil lotion do stóp i dłoni 100ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Etiaxil lotion do stóp i dłoni 100ml liczba opinii klientów wynosi 80, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 80, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

2.11.2009

Osoby, dla których potliwość dłoni bądź stóp była dotychczas życiową zmorą, wreszcie mogą odetchnąć z ulgą. Ja od zawsze zmagałam się z tym pierwszym "przekleństwem":( Prawie zawsze, nawet bez wyraźnych powodów moje dłonie były spocone, nie mówiąc już takich sytuacjach, jak np. rozmowa o pracę, podczas której zawsze podaniu ręki towarzyszył rumieniec na mej twarzy. A ten oto produkt zmienił to jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki:)Dla mnie wystarcza jedna aplikacja w tygodniu, by mieć pewność,że moja przypadłość mnie już nie zaskoczy w nawet najbardziej stresującej sytuacji:D Polecam serdecznie.
jeszcze

25.2.2010

Używam takiego produktu tej firmy, ale pod pachy i jest skuteczny w 100%. Zastanawiam się, czy nie kupić tego do stóp dla mojego chłopaka, któremu strasznie się pocą stopy, a zwykłe dezodoranty raczej słabo pomagają. Tylko boję się, czy nie będzie to zbyt mocny środek? Po opiniach widzę, że nikt się nie skarży, więc pewnie niedługo to kupię. Cena jest wysoka, ale mam dobre zdanie na temat tego produktu, po używaniu tego pod pachy.

12.1.2010

Antypespirant Etiaxil przeznaczony do stóp i dłoni jest fajnym środkiem, który ratuje w kłopotliwym okresie letnim osoby o dużej potliwości. W naszym przypadku w 100% sprawdził się jako dezodorant do stóp - po krótkim czasie stosowania nie przepacały się i nie powodowały żadnych przykrych zapachów. Dodatkowo dezodorant wywołuje przyjemne uczucie chłodu. Polecam - warto go wypróbować.

5.6.2009

Miałam dosyć duży problem z poceniem się stóp. Bez większego powodu, nawet kiedy nie było mi gorąco miewałam mokre stopy. Coś w rodzaju zimnego potu, który pojawiał się nie wiadomo dlaczego. W lecie czasem to już bywała tragedia. Ślizgałam się w butach, w sandałach - no normalnie miazga.

23.2.2010

Uważam, że dla bardzo wielu osób jakość ich antyperspirantu powinna być najważniejsza. Niestetu nikt nie uniknie pocenia się. Produkt ten powoduje, że pot jest bardzo długi czas niewyczuwalny. Powoduje także, że zdecydowanie mniej potu wytwarzamy. Jest wygodny w użyciu i ładnie pachnie.

21.10.2018

Ten antyperspirant jest średnio skuteczny w moim przypadku, ale też nie używam go regularnie, dlatego nie obniżam oceny. Jedyne co mi najbardziej przeszkadza to sposób aplikacji - muszę sobie go wylać na dłonie i nanieść na stopy, nie rozlewajac go przy tym. To nie jest najłatwiejsze.

5.6.2009

Buteleczka faktycznie mogłaby zostać wyposażona w aplikator, preparat dość ciężko zmyć z dłoni tuż po nałożeniu. Zawartość butelki starcza na długo, opakowanie zakupiłam w grudniu, do tej pory zużyłam może 1/5. Następnym razem kupię jednak wersję dla skóry normalnej.

5.6.2009

Etiaxil świetnie radzi sobie z neutralizacją zapachu, nie likwiduje zupełnie uczucia wilgoci stóp, jednak w porównaniu ze stanem poprzednim- jest to diametralna odmiana. Owszem, wysusza skórę, ale od czego są różnego rodzaju balsamy i kremy

21.6.2020

Mogłaby być inna końcówka do łatwiejszej aplikacji płynu w miejsca trudno dostępne (np. między palcami stóp). Poza tym - ok.

16.7.2018

Nie podrażnia skóry, szybko schnie i świetnie działa na stopach. Niestety w przypadku dłoni nie jest tak skuteczny.
Warunki usługiPolityka prywatności