logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Hammer Czarny. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Hammer Czarny.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Hammer Czarny liczba opinii klientów wynosi 82, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 3.5.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 82, a średni wynik to 3.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

18.12.2016

Do klawiszy trzeba się przyzwyczaić. Aparat jak na ten typ telefonu wystarczający. Oprogramowanie proste. Ale podobne modele innych firm są dużo droższe, więc wart jest swojej ceny. Przydałaby się lepsza przeglądarka - jeżeli jest dobra, to wszędzie można dotrzeć! Brak notatnika zastąpić można zapisywaniem notatek w wiadomości-> szkice. Przez MMS jest możliwość wysłania maila. Lecz adres ten trzeba zapamiętać, lub mieć zapisany właśnie np. w szkicach,ponieważ nie można go dodać z kontaktów: nie ma możliwości zapisania w nich niczego prócz cyfr. Jest głośny, więc każdy powinien ustawić głośność w/g własnych upodobań. Zalecane w profilu wyłączenie opcji "Alert Systemu". Ładnie podświetlana klawiatura na niebiesko. Podłączając go przez USB bardzo dobrze współpracuje z komputerem i przez Bluetooth także. Czas rozmów/czuwania bardzo długi(po 15 dniach jest połowa energii!!!).Bardzo dobrze i głośno słychać rozmówcę jak w żadnym innym telefonie,które testowałem.Co do odporności na upadki,uderzenia,to...lepiej nie testować ponieważ odporność takich telefonów jest przereklamowana.Jest trochę mocniejszy od zwykłych z tandetnego plastiku i w razie upadku jest większa szansa,że nie ulegnie uszkodzeniu.Mój smartfon leży sobie w razie czego jak by np.komputer przestał działać a Hammera używam jako głównego.Używałem też innego podobnego fona z wyższej półki z bardziej rozbudowanym oprogramowaniem ale niestety jego czas czuwania/rozmów był o wiele krótszy i to przesądziło przy pozostaniu przy Hammerze.
jeszcze

19.11.2015

Telefon jak najbardziej odpowiadający swojej klasie produktu. Mocny (trwały), jak pokazują liczne testy w Internecie. Trudny do zajechania. Baterie w moim przypadku wytrzymały po naładowaniu 14+ dni. W końcówce słabsze słyszenie, ale jak na taki czas to ekstra. Nawet w największy deszcz podczas jesiennej jazdy na rowerze nic się nie stało. Tak po prostu "otrzepał się" i działa dalej. Nic mocniejszego nie potrzeba, jeśli ktoś tylko telefonuje (odbiera) i wysyła SMS. W każdych warunkach się sprawdza.Jedyną wadą tego telefonu jest brak możliwości dodania innego (różnego) dźwięku do każdego kontaktu. Można jedynie wybrać swój 1 (jeden) dzwięk z karty pamięci i przypisać, ale dotyczy to wszystkich kontaktów i odbieranych połączeń. Brak możliwości zmiany dźwięku przychodzącego SMS. Dzwoniłem w tej sprawie do Firmy, ale jak na dzień dzisiejszy, programiści nie moją zamiaru nic zmieniać w oprogramowaniu. I tak na pewno już zostanie do końca. W żadnym serwisie, również nie chcą zmienić oprogramowania na takie ja opisałem powyżej. Nokia 5200, którą miałem, wszystko potrafiła, ale padła po wielu latach użytkowania (zalana wodą i potem). Tak podsumowując, jeśli ktoś chce mieć, tani i tylko do odbioru telefon, żywotnie wytrzymały i mocne baterie, na każdą okazję, wypady w góry, na rower itd. to polecam.
jeszcze

11.4.2014

Zakupiłem jako kolejny w domu telefon o podwyższonej odporności - dzieci, spływy kajakowe, remonty etc. Polecam. Nie piszcie że nie ma GPS, że gorszy od Solida B2710 - nie, nie jest gorszy , jest LEPSZY. Kwestia - do czego potrzebujesz telefonu. Jeśli ma być naprawdę MOCNY, odporny i niezawodny, bez bajerów, to jest LEPSZY od samsungowych solidów. Doskonała jakość połączeń. Fajny design. Komfortowe trzymanie w dłoni, głośne dzwonki, radio. Nie ma GPS, ma fatalnej jakości internet.Jak dla mnie - telefon kupiony za taką kasę doskonale spełnił oczekiwania, dla jakich został zakupiony. Krótko - kup jeśli chcesz dzwonić a nie używać jako zabawki. Ważne - odwdzięczy się bardzoooooo długą pracą na naładowanej baterii
jeszcze

30.8.2014

Kupiłem już drugi taki model :) Razem z przyjaciółmi po mocno zakrapianej imprezie postanowiliśmy zagrać w piłkę...telefonem( wiem mocno zakrapiana:P) Przekopaliśmy go po całym mieście i ... nadal żył:) Nie wytrzymał rzutów karnych.Kop z "karola" w wyświetlacz dał mu radę :)Polecam ten telefon , jest bez bajerów , ale niezniszczalny ...prawie :P Bateria trzyma 14 dni, głośność dzwonka budzi moich sąsiadów :) Menu jest trochę pokręcone , ale można się przyzwyczaić.Jedyny minus,chyba nie ma opcji zmiany melodii budzika i w terminarzu nie można wprowadzić notatek. Reszta O.K. Gorąco polecam osobom dla , których telefon ma być telefonem :) Sweet foci raczej nim nie zrobisz :) That's all folks :)
jeszcze

3.10.2014

W sierpniu kupiłem telefon myphone hammer.Jak wrażenia : Jak pracujesz na budowie to telefon na daje się do tego typu pracy,nie raz mi spadł i nic się nie dzieje żadnej rysy a ni wady no może ten aparat,który nie pasuje na dzisiejsze czasy , ale kupiłem telefon do roboty a nie żeby robić sweet focie .Bateria trzyma mi 2 tygodnie normalnego korzystania.(4h dziennie rozmów telefonicznych),dwie karty sim to jest kolejny plus tego telefonu.W tym momencie posiadam niemiecka kartę i polska i muszępowiedzieć ze działa bez zarzutu.
jeszcze

6.2.2016

Dostałem ten telefon na mikołaja i do tej pory (od 24.12.2015 r.) ładowałem go zaledwie...2 razy!Tak to nie pomyłka.Solidny telefon dla prawdziwego mężczyzny a nie jakaś zabawka dotykowa dla kobiety jak smartfonik który w dodatku trzeba ładować co drugi dzień lub nawet codziennie.Oprócz baterii bardzo dobrze leży w ręce co też jest ważne (przynajmniej dla mnie) Miałem kilkanaście telefonów różnych marek i ten jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich.Dziękuję ci mikołaju za hammera!

26.6.2017

Telefon kupiłam tacie na dzień ojca i byl to strzał w dziesiatke. Wytrzymała bateria, mocna obidowa, głośnik bardzo dobry i głośny.tata slabo słyszy ale w tym telefonie wręcz musi go od siebie odsuwac bo tak glosno ma. Pracuje on na budowie wiec telefon idealnie sie sprawda podczas upadku w drabiny badz w przypadku zatopienia go wna kuble z wodą. Polecam

29.11.2014

bardzo mocny telefon, w ciągu 2 lat rozwaliłem 2 smartfony teraz kupiłem tą cegłę, bateria trzyma min 10 dni, prosty jak cep, ale jako telefon w zupełności wystarczy, straszne dzwonki, jeszcze gorszy alarm - jako dzwonek można ustawić mp3, niestety ten numer nie przechodzi z alarmem, ale czego oczekiwać za 170zł- polecam w 100 procentach

26.2.2016

Wodoszczelność ma zabezpieczać telefon przed przypadkowym zalaniem telefonu a nie żeby się z nim kąpać w wannie i gadać jak łazienka zaparowana.Tak samo ze wstrząsoodpornością: przypadkowo wyleci z kurtki czy spodni i hammer działa dalej a oszołomy rzucają nim o ścianę i sprawdzają czy wstrząsoodporny...Żenada.

17.6.2014

Wygląd bardzo zabawkowy - materiały nie sprawiają "na oko" dobrego wrażenia, ale najważniejsze, że telefon faktycznie dużo potrafi znieść. Polecam murarzom, spawaczom, kamieniarzom itp. Nawet jak w końcu telefon ulegnie zniszczeniu to minie sporo czasu a strata nie będzie wielka bo cena jest super.
Warunki usługiPolityka prywatności