logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Joanna Naturia Ciało Żel pod prysznic Mango i papaja 300ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Joanna Naturia Ciało Żel pod prysznic Mango i papaja 300ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Joanna Naturia Ciało Żel pod prysznic Mango i papaja 300ml liczba opinii klientów wynosi 33, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 2, a średnia ocena to 4.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 4.6. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 26, a średni wynik to 4.2. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

14.2.2010

Fantastyczny żel pod prysznic o bardzo egzotycznym i owocowym zapachu. Żel jest bardzo przyjazny dla skóry dlatego nadaje się dla każdego rodzaju skóry. Doskonale nawilża skórę, sprawia, że jest miękka w dotyku oraz bardzo elastyczna i jędrna. Żel doskonale dodaje energii. Jest bardzo wydajny i efektywny, dobrze się pieni. Konsystencja żelu jest przezroczysta, żel jest tani.

17.8.2009

Joanna Naturia to świetny żel pod prysznic o zapachu Mango i Papai. Uwielbiam go. Jest bardzo tani i wydajny. Ma praktyczne i łatwe w użyciu opakowanie. Dzięki niemu skóra staje się bardzo miękka, delikatna i pozostaje na niej długo zapach mango i papai. Żel ten jest energetyzujący i odświeżający. Bardzo polecam.

2.2.2010

Żel pod prysznic Joanna mango/papaja ma ładny owocowy zapach. Dobrze się pieni, nie podrażnia skóry. Stosujemy go całą rodziną latem oraz zimą, kiedy chcemy przenieść się myślami w cieplejsze klimaty. Żel jest nie drogi, więc każdy na pewno znajdzie drobne w portfelu na jego zakup. Polecam.

26.10.2009

Szampon jest tani i wydajny. Przyjemnie pachnie i świetnie się pieni. Ma dobre i łatwe w obsłudze opakowanie. Efektywnie czyści i oczyszcza skórę głowy jak i same włosy. Nie uczula i jest łagodny dla oczu. Polecam do codziennego użytku raczej krótkich włosów ponieważ długie się plączą.

15.1.2010

Żel pod prysznic jest bardzo tani, ale też ma dobrą jakość. Trochę może mógłby być odrobinę bardziej gęsty, wtedy zużywałby się dłużej, to znaczy byłby bardziej wydajny. Ale plusem jest idealny zapach i efekt świeżości jaki zapewnia.

21.8.2009

Przyjemny i skuteczny żel pod prysznic. Dobrze oczyszcza całe ciało, nie wysuszając skóry. Na dodatek świetnie pachnie, ma przyjemną konsystencję i dobrze się pieni. Gorąco polecam ten produkt, ponieważ jest niedrogi i dobry.

16.10.2009

Świetny żel o fantastycznym zapachu mango i papai. Doskonale nadaje się do mycia całego ciała, a także rąk, gdyż tak pachnie potem owocami po umyciu, że można się rozmarzyć. Dość dobra gęstość sprawia, że starcza na długo.

5.10.2009

Skusiłam się na kupno tego żelu ze względu na jego oryginalny zapach i... Nie zawiodłam się! Doskonale odświeża, wspaniale się pieni, efektywnie czyści skórę. Dodatkowym plusem jest jego niska cena.

26.2.2015

Żele tej firmy kupiłam po raz pierwszy jestem bardzo zadowolona maja gęstą konsystencje nie są rzadkie jak niektóre żele, są tanie i maja piękne zapachy

23.5.2018

Doskonały kosmetyk do codziennej higieny. Polecam :-)
Warunki usługiPolityka prywatności