logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Joanna Naturia Ciało Żel pod prysznic Melon i awokado 300ml. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Joanna Naturia Ciało Żel pod prysznic Melon i awokado 300ml.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Joanna Naturia Ciało Żel pod prysznic Melon i awokado 300ml liczba opinii klientów wynosi 15, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 15, a średni wynik to 4.3. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

17.10.2011

Ten żel jest po prostu świetny. Jego zapach jest tak orzeźwiający, że doskonale sprawdza się podczas porannego prysznicu, kiedy bardzo potrzebuję pobudzenia. Jego konsystencja jest dość rzadka, ale produkt mimo to jest bardzo wydajny. Pieni się rewelacyjnie. Bardzo podoba mi się też to, że nie wysusza skóry ani nie powoduje żadnych uczuleń czy podrażnień. Ciało jest po umyciu miękkie i miłe w dotyku i do tego przepięknie pachnie. Dodatkowo jego opakowanie bardzo rzuca się w oczy ze względu na dość jaskrawy kolor i do tego jest bardzo solidnie wykonane.Cena również bardzo mnie zadowala. Polecam.
jeszcze

26.9.2011

Ten żel pod prysznic jest po prostu idealny dla moje skóry ciała. Bardzo dobrze się wchłania podczas mycia głęboko wnikając pod powierzchnie skóry i efektywnie ją oczyszczając. Żel bardzo przyjemnie pachnie, jest bardzo trwały. Mam wrażliwą skórę a ten żel jej nie podrażnia. Bardzo łatwo się go używa ponieważ ma gęstą konsystencję. Jestem nim zachwycona. Podoba mi się jego wydajność i eleganckie opakowanie. Jak najbardziej polecam.

25.2.2010

Jest to naprawdę doskonałej jakości żel pod prysznic. Żel ma gęstą i przezroczystą konsystencję. Kosmetyk doskonale się pieni i świetnie dba o skórę. Doskonale oczyszcza skórę z wszelkich zabrudzeń, bardzo dobrze nawilża i regeneruje skórę, sprawia, że jest ona miękka jak aksamit. Żel ma prześliczny, owocowy zapach. Jest bardzo efektywny, wydajny i tani.

17.8.2009

Joanna Naturia to świetny żel pod prysznic o zapachu melona i awokado. To jeden z moich ulubionych zapachów z tej serii. Żel jest bardzo wydajny i ma praktyczne i łatwe w użyciu opakowanie. Jego zapach bardzo długo pozostaje na skórze, która po kąpieli jest bardzo delikatna, miękka i świeża. Cena jest świetna. Bardzo polecam.

10.9.2009

Uwielbiam wszystko co wiąże się z owocem którym jest melon - to po pierwsze. Po drugie - lubię tą firmę i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Po trzecie - bardzo dobra cena. Po czwarte - działa jak należy. Mały minusik za dodanie avocado, mi wystarczy sam melon. Piąta gwiazdka to już za całokształt.

1.11.2009

To nie jest rewelacyjny żel , nie ma co wychwalać go strasznie, należy do przeciętnych. No cóż- cena jest niesamowicie niska, a pojemność dość duża. Jednak polecam produkt, bo przecież znam gorsze, a droższe żele. Myje dobrze, miło pachnie i wystarczająco się pieni- i o to chodzi!

2.2.2010

Żel pod prysznic Joanna o zapachu awokado i melona ma tak fantastyczny zapach, że na długo zagościł w naszej łazience. Ładnie się pieni, pozostawia na skórze uczucie świeżości i odprężenia. Polecam osobom lubiącym egzotyczne „przygody” pod prysznicem:)

16.10.2009

Jak fajnie pachnie żel to wtedy fajniej się mi myje. Ten ma idealny zapach melonowy, który powoduje, iż skóra jest obmyta z zanieczyszczeń na powierzchni skóry, a także idealnie wypielęgnowana i nawilżona jak po żelu, nie ma mowy o suchej i szorstkiej.

1.11.2009

Używałam tego żelu niejednokrotnie. Uważam, że jest bardzo dobry i byłam zawsze z niego zadowolona. Ładnie pachnie, nawilża i skutecznie domywa. Nie przesusza skóry i starcza na długo, bo jest bardzo wydajny. Cena jest niska - polecam zakup

17.5.2020

przyjemny zapach
Warunki usługiPolityka prywatności