logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Kuvings Evo820 Plus Złoty. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Kuvings Evo820 Plus Złoty.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Kuvings Evo820 Plus Złoty liczba opinii klientów wynosi 152, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 1, a średnia ocena to 4.9.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 152, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

27.8.2020

Wyciskarka była prezentem dla mamy, ale już wiem, że na pewno kupię swój własny model. Używamy jej od dwóch tygodni i póki co, jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest solidna i sprawia wrażenie dobrze wykonanej. Nie przesuwa się ani nie podskakuje przy wyciskaniu soku. Wyciskarka jest łatwa w obsłudze. Nie uruchomi się, jeśli nie jest złożona poprawnie, ale samo składanie też nie jest skomplikowane. Dużą zaletą jest funkcja reverse, która pomaga przy zablokowanych produktach. Wyciska dokładnie,sok jest klarowny. Bardzo dobrze radzi sobie z twardymi produktami, np. marchwią czy burakiem - silnik nie "wyje". Również nie ma problemu z wyciśnięciem soku z liści, np. jarmużu czy pietruszki, chociaż tutaj trzeba uważać, bo dosyć szybko zapycha się otwór odprowadzający odpady i trzeba ją rozkręcić i wyczyścić. Wiem, że te produkty są dosyć kłopotliwe i może jeszcze nie opanowaliśmy odpowiedniej techniki, ale spodziewałam się, że będą przechodzić trochę sprawniej. Fajnym dodatkiem są dodatkowe sitka i szczotki do czyszczenia, które ułatwiają mycie. Ogólnie polecam produkt i mam nadzieję, że wystarczy nam na długie lata.
jeszcze

12.5.2021

Ponieważ to nasza pierwsza wyciskarka odrazu z takiej półki cenowej więc trudno wypowiedzieć się w kategoriach porównania. Jak narazie żona jest mega zadowolona. Jak ktoś chce zrobić test wyciskarki to polecam wycisnąć sok z marchwi oraz selera. Wtedy widać dokładnie z czym mamy do czynienia. Ta radzi sobie wyśmienicie z tymi twardymi warzywami czy z włóknami. Soki są mega smaczne szczególnie polecam wycisnąć sok z pokrzywy, jabłka i pomarańczy. Tak dobrze przeczytaliście pokrzywa - ta parząca :-)Mega na odporność. Wcześniej liście umyć i namoczyć. Produkt wydajny. Nie jest bardzo głośny jak to piszą niektórzy. Jakość użytych materiałów bardzo przyzwoita.pilnować tylko gumowych uszczelek i powinno być Ok. Idzie lato zobaczymy jak będzie radzić sobie z lodem i mrożonymi owocami. Mimo wszystko bardzo polecamy. Soki, koktajle extra.
jeszcze

27.3.2020

Po dwukrotnym użyciu za wcześnie na rzetelną ocenę, ale zyskany sok był wy-bor-ny (choć liczyliśmy na "więcej" ). Na pewno użyte materiały są z najwyższej półki (jak klocki LEGO). Wykorzystanie w pełni możliwości Kuvings Evo820 wymaga czasu, zdobycia wprawy, opanowania stosowania wyciskarki aby uzyskać jak największą ilość soków i odpowiedniego aplikowania, łączenia składników. Wszystko jak zwykle przed nami, wiedząc że zawsze możemy zwrócić się do Vimedlux, Pana Piotra (pozdrawiam serdecznie)o pomoc. Polecam, a o cenie Kuvings Evo820 nie dyskutujmy.
jeszcze

14.9.2020

Korzystam z urządzenia prawie codziennie od miesiąca. Wyciskarka jest cicha, bardzo dobrze wykonana - łatwo się składa i rozkłada, nie ma problemu z myciem. Przy wyciskaniu zielonych i włóknistych warzyw warto je pociąć na mniejsze kawałki i wrzucać do zmielenia warzywa i owoce naprzemiennie - o różnej strukturze - wszystko zgodnie z instrukcją - wtedy urządzenie wyciśnie na raz "więcej" soku. Urządzenie sprawuje się bardzo dobrze w codziennym użytkowaniu - wyciskanie i picie jest przyjemnością:-))
jeszcze

17.6.2020

Na razie wyciskarka sprawuje się b. dobrze. Ale mam ją od kilku dni i nie mogę napisać nic więcej. Jak na swoją wielkość jest ciężka - co uważam za plus - podczas wyciskania nie przesuwa się. Pracuje cicho bez zacięć i szybko. Sprzęt został zakupiony w sklepie VIMEDLUX - autoryzowany dealer sprzętu Kuvings - Sprzęt został dostarczony w expresowym czasie (w ciągu 24 godzin ). Polecam zakupy w sklep

3.6.2020

Na razie wyciskarka sprawuje się b. dobrze. Ale mam ją od kilku dni i nie mogę napisać nic więcej. Jak na swoją wielkość jest ciężka - co uważam za plus - podczas wyciskania nie przesuwa się. Pracuje cicho bez zacięć i szybko. Sprzęt został zakupiony w sklepie VIMEDLUX - autoryzowany dealer sprzętu Kuvings - Sprzęt został dostarczony w expresowym czasie (w ciągu 24 godzin ). Polecam zakupy w sklep

14.3.2019

Produkt bardzo dobrze wykonany,bardzo cicha praca w porównaniu z sokowirówką.Wyciśnięty sok nie rozwarstwia się jak to bywa w sokowirówkach.Sok dosyć klarowny a jednocześnie bardzo esencjonalny.Pozostała po wciśnięciu pulpa dość sucha,szczególnie z twardych jarzyn.Uzyskuje się dużo więcej soku w porównaniu z sokowirówką.Cena dość wysoka ale to dobrze wydane pieniądze.Jakość musi kosztować.

4.5.2021

Używany jest prawie codziennie. Dosyć łatwo się składa i bardzo łatwo i szybko się myje. Szczotka do czyszczenia sitka jest genialna. Soki klarowne, pulpa dość sucha (mogłyby być bardziej sucha). Robiłam też koktajl melonowo-bananowy używając sitka do koktajli i wyszedł bardzo kremowy. Wygląd na 5+. dość ciężki jak dla mnie ale za to bardzo stabilny. Polecam bardzo mocno!

9.10.2020

Super sprzęt! Jedna z lepszych inwestycji. Dzięki wyciskarce przemycam dzieciom *****, szpinak, marchewkę i inne witaminowe bomby. Polecony przez przyjaciółkę i faktycznie działa bez zarzutów. Dość łatwo się myje, chociaż wiadomo, że to najmniej przyjemna część z całego procesu wyciskani soku. Jedyny minus, to taki, że nie nadążam kupować owoców i warzyw ;)

8.3.2021

Wyciskarkę kupiłam dla taty. Od kilku lat ma świra na punkcie wyciskania soków. Wcześniej przez kilka lat miał wyciskarkę średniej klasy, która dawała radę, jednak po zakupie tej jest zachwycony. Szczególnie tym, że teraz poświęca cztery razy mniej czasu na zrobienie soku, czyszczenie jest bardzo łatwe, a sok dużo bardziej klarowny.
Warunki usługiPolityka prywatności