logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Maxcom MM 818 Czarno-Niebieski. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Maxcom MM 818 Czarno-Niebieski.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Maxcom MM 818 Czarno-Niebieski liczba opinii klientów wynosi 47, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 5, a średnia ocena to 4.6.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 25, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Avans liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 4. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 4, a średni wynik to 4.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Mediaexpert liczba opinii klientów wynosi 9, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 7, a średni wynik to 4.9. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

30.12.2017

Extra telefon! Użytkuję go z pół roku może i nic póki co z nim złego sie nie dzieje. Jestem bardzo zadowolona. Telefon jest głosny, ma mocną baterię, nie muli się itd. Ogólnie jak szukacie prostego telefonu do rozmów i smsów to ten powinien dobrze sie sprawdzic.

23.7.2018

Telefon w miarę solidnie wykonany mimo iż plastiki nie wyglądają na wysokiej jakości, działanie, jakość rozmów, czas pracy na baterii bez zarzutu. Polecam dla starszych osób lub szukających prostego telefonu do dzwonienia i pisania smsów.

7.5.2019

Telefon bardzo dobry dla seniorów. Prosty w budowie, klapka przydatna przy zakończeniu rozmowy (nie trzeba naciskać na żaden klawisz) oraz eliminuje konieczność odblokowania klawiatury - w modelach bez klapki najczęściej małym klawiszem

23.11.2018

Jest to jeden z lepszych telefonów z klapką. Jest po złożeniu malutki, w sam raz do torebki. Kupiłam taki, bo chciałam mieć zwykły telefon do używania na co dzień. Nie zawiódł mnie jak na razie. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam.

15.3.2017

Kupiłem żonie i jak na razie zadowolona. Duży wyświetlacz, wszystkie funkcje działają bez zarzutu, aparat słaby ale za taką cenę ok. Polecam aparat seniorom. Za krótko go mamy żeby coś powiedzieć o baterii ale reszta ok.

23.11.2018

Chciałem kupić telefon z klapką i zdecydowałem się właśnie na ten model. Przypadł mi do gustu, ale też ma dobre parametry. Bateria dobrze trzyma i dzięki temu jestem z niego zadowolony. Solidny telefon. Polecam.

23.4.2017

Wszystko w jak najlepszym porządku. Telefon sprawdza się u mnie bardzo dobrze. Bateria mocna, 4 dni mi ze spokojem wytrzymuje. Głośne dzwonki i co najważniejsze nie zacina się itd. Telefon po prostu niezawodny.

27.11.2017

Model niczego sobie. Mam już go ponad pół roku i służy mi świetnie. Żadnych awarii,pomimo tego że 2 upadki już zaliczył ;P Plus za mocną baterię i wygodne do pisania klawisze. Ocena 5/5. Pozdrawiam!

18.10.2018

Bardzo jestem zadowolona z tego telefonu. Model jest niesamowicie wygodny i ładny. Chciałam mieć taki telefon z klapką i nie żałuję, że kupiłam ten model. Fajna jakość i cena. Polecam.

14.7.2017

Bardzo fajny, mały i sprawny telefon.Duży plus za dual sim i za mocną baterię. Posiadam telefon już kilka miesięcy i jestem z niego naprawdę zadowolona. Polecam ten model serdecznie!
Warunki usługiPolityka prywatności