logo

Informacje


Realopinie.pl przeskanował internet w poszukiwaniu opinii na temat produktu o nazwie Nac Bp540-30B-V. Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie i oceny dotyczące produktu Nac Bp540-30B-V.

Przeczytaj opinie.

Analiza


Dla produktu Nac Bp540-30B-V liczba opinii klientów wynosi 223, liczba witryn handlu elektronicznego, z których je pobrano, równa się 4, a średnia ocena to 4.3.

Szczegółowe statystyki sprzedawcy(-ów):
Na stronie Allegro liczba opinii klientów wynosi 180, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Ceneo liczba opinii klientów wynosi 39, a średni wynik to 3.8. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Empik liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 4.5. Przejdź do tego sprzedawcy.
Na stronie Morele liczba opinii klientów wynosi 2, a średni wynik to 2.5. Przejdź do tego sprzedawcy.

Szczegół


Kliknij, aby wyświetlić listę wszystkich produktów w tej kategorii.

Produkty rekomendowane

1.10.2018

To moja druga kosa NAC.Poprzednia wytrzymała 6 lat kosząc kilka razy w roku 3000m2 z roślinnością spotkaną na łące.Długo zastanawiałem się czy kupić kolejną kosę tej firmy.Dokuczały mi drgania i ogólna jakość wykonania.Do zakupu tego modeli skłoniła mnie cena w Brico Marche i gwarancja.Nie żałuję zakupu.Zaraz po zakupie dokupiłem głowicę metalową NAC oraz firmowe szelki.Praca w nowych szelkach to mniejsze drgania i mniejsze obciążenie kręgosłupa.Oryginalny w komplecie sprawdzi się tylko na krótką pracę.Z racji trudnego terenu głowica plastikowa nie zdałaby egzaminu.Można stosować grubą żyłkę ze względu na moc co pozwala długo kosić bez wymiany.Docieranie przeprowadziłem zgodnie z instrukcją.Potym okresie nic się nie wydarzyło.Skoszone już trzy krotnie mocno zarośnięte 3000 m2.Moc robi swoje.Nie schodzi z obrotów jak poprzednia.W stosunku do mojego poprzedniego modelu ,który miał 1,5 KM pracuje się świetnie.Tnie za pierwszym razem nawet grube łodygi chwastów "na raz".Uważam ,że poprawiła się jakość wykonania.Ważne ,aby pamiętać o dobrej proporcji mieszanki (pojemnik do mieszania w zestawie).Nie przelewać oleju.Jadę na półsyntetyku Orlen.Przekładnie smaruje co 6-8 godzin pracy.Polecam
jeszcze

6.7.2020

Kosa dobrej jakości. Poprzednią z takim silnikiem posiadałem 10 lat i kilkukrotnie zarobiła na siebie (i w zasadzie nadal działa z małymi awariami) dlatego teraz również wybrałem ten model. Mocny silnik, naprawdę jeśli ktoś nie miał do czynienia z tym modelem i z innymi o silniku 2KM to nie wie jakie jest to istne. Faktycznie kosa ma bardzo ubogie wyposażenie dodatkowe, szczególnie beznadzieje są szelki (tak jak już czytałem wcześniej w komentarzach) ale jeśli ktoś ceni jakość koszenia i moc silnika proponuję ten model niż dostępne na rynku słabsze modele z pięćdziesięcioma gratisami w cenie.

13.5.2021

Używam dopiero 2 dni, kosa kosiła z krótkimi przerwami 2 godziny i sprawowała się bardzo dobrze, ale to dopiero początki lata i koszenia. Minusy to: pracująca kosa jest bardzo głośna (obowiązkowe słuchawki na uszy!), i szelki do niczego niepodobne ( ten, co je projektował, chyba nie robił ich do kos, tylko do układania łamigłówek, cierpliwość ich zakładania skończyła mi się po 5 minutach)

8.11.2021

Kosa spalinowa jest w porządku,ma naprawde wielka moc.Jednak nie wiedzieliśmy że im większa moc tym większa kompresja w urządzeniu i potrzeba sporej !!! siły by odpalić taka kosę.Średnia przyjemność za każdym odpaleniem tak mocować się z urządzeniem!Nie wiem czy wszystkie kosy powyżej 2KM też tak trudno się odpalają?Nie jest to nasza pierwsza czy trzecia kosa.Kosę odesłaliśmy.

8.6.2021

Kosa super poradziła sobie z 1m zielskiem ale do produktu proponuje dokupić lepsze szelki bo oryginał to badziew jak również głowica do koszenia po 10 min rozleciała się dobrze że zamówiłem odrazu druga wzmocniona. A co będzie dalej zobaczymy to moja pierwsza kosa ale power ma jebitny

18.8.2021

Użyłem póki co 1 raz. Robi robotę. Wykosilem około 10 arów. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to brak blokady obrotów na rączce. Muszę trzymać cały czas wciśnięty przycisk i po czasie zaczynają drętwieć ręce. Ale ogólnie ok. Można kupować i haratać trawę.

14.6.2021

Kosa spełnia swoje zadanie, 3KM pozwalają na atakowanie nawet sporych chaszczy. Fajnie, że kosa składa się w pół - nie ma problemu z transportem nawet krótkim autem. Minus za szelki i głowicę wykonaną ze słabego plastiku, wytrzymała ledwie 2 godziny pracy.

4.9.2020

Ludziska, REWELKA !!!!!!!!Trawa powyżej pasa, a ona wcale nie kuca. Koszę już drugą działkę 14 ar i nic się nie dzieje, pracuje jakby nigdy nic. Jedyny mankament szelki. Radzę kupić jakieś porządniejsze i jeszcze głowica, po kilku godz. rozleciała się.

13.6.2021

Kosa bardzo fajna, ale głowica po godzinie koszenia się rozpadła, oczywiście gwarancja nie obejmuje "zużycia" głowicy więc trzeba sobie kupić nową. Słabe jest to że w produkcie za taką cenę dają gorsza głowicę niż w kosach o połowę tańszych z marketu.

20.4.2022

Kosa jak na razie przeżyła pierwszy sezon kosząc działkę 10 arową , lecz wyczuwam lekkie wibracje na wale. Teraz bym się zastanawiał czy nie kupować ze stałym wałem.Na pewno trzeba zainwestować w głowicę i szelki, te w zestawie to jakaś porażka.

8.6.2021

kosa jak na kilka dni pracy wpisuje się dobrze, jedynie co dla mnie jest tutaj wadą to długość wału jest za krótki jak na mój wzrost 198cm. średnio sobie daje radę z krótkimi gęstymi kępami trawy ale są tą cenę jak najbardziej się dobrze spisuję.

25.10.2021

Na razie piła spoko, mocna jak skyr... założyłem nóż i nawet małe drzewka ściąłem. Kosiłem wieksze badyle i obok auto stało a byłem troche "wcięty" to zahaczyłem felgę w moim łoplu, to na feldze rysa jak ch.. a nóż nawet śladu także polecam

19.8.2020

Kosa super. Pali "od strzała". Moc wystarczająca - działka 660m wykoszona bez problemu. Nic się nie rozleciało. Jedyne zastrzeżenia mam do szelek - cholera wie jak to założyć - a jak się już założy to mega niewygodne.

24.7.2021

Sporo koszenia już za mną i muszę przyznać że sprzęt daje radę, jak za tą cenę nie ma się do czego przyczepic. Jedyna uwaga to proponuję oddzielnie kupić sobie szelki bo te które są w zestawie są strasznie marne.

29.11.2021

Jestem po jednym sezonie i wszystko ok. Wydajnie kosi, spalanie zaskakująco niskie, pali bez problemu, konstrukcja ok. Zgodnie z tym co piszą inni polecam osobno zaopatrzyć się w wygodne szelki.

List All Products

Warunki usługiPolityka prywatności